Обезпаразитяване
Публикувано: 06 May 2009 - 07:35 PM
Публикувано: 08 May 2009 - 09:47 AM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 08 May 2009 - 11:38 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 08 May 2009 - 11:54 AM
При каишките нямате избор: има само един вариант - Килтикс.

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 09 May 2009 - 06:09 AM
drjeliazkov, в May 8 2009, 12:54 PM, написа:
Ами каишката Bolfo ? Тя не е ли добра ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 09 May 2009 - 01:26 PM
Вече няколко пъти се обсъжда тук, че Адвантикс всъщност не предпазва от Дирофилариоза.
Последно каква е истината

Публикувано: 09 May 2009 - 05:01 PM
blueocean, в May 9 2009, 11:26 AM, написа:
Вече няколко пъти се обсъжда тук, че Адвантикс всъщност не предпазва от Дирофилариоза.
Последно каква е истината

K9 Advantix® (imidacloprid + permethrin) is a convenient, once-a-month flea, tick, and mosquito control for dogs and puppies seven weeks of age and older
Публикувано: 10 May 2009 - 05:22 PM
galka_malka67, в May 10 2009, 06:19 PM, написа:
Дай я направо цялата ! То една таблетка е за 10 кг а то като е 7 няма много голяма разлика ! Едва ли на кучето ти може да му стане нещо !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 10 May 2009 - 05:41 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 May 2009 - 06:33 PM
bushkata, в May 10 2009, 06:41 PM, написа:
Много смислен коментар !! Нужно ли е да спамиш ??? Моят ветеринар така ме посъветва когато моето куче беше толкова тежко ! И които е по-важно нищо не му стана !

Публикувано: 13 May 2009 - 07:34 PM
bushkata, в May 10 2009, 06:41 PM, написа:
Прочети това: http://www.cevabg.co.../cestalplus.pdf !

Публикувано: 13 May 2009 - 08:10 PM
А ти беше ли чел това, преди да отговориш? Риторичен въпрос.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com