Лигър
Публикувано: 08 September 2007 - 07:17 PM
Обикновено се използват в цирка или някакви богаташи си ги купуват като дом. животни ! bl) l) b)
Публикувано: 11 September 2007 - 10:26 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 11 September 2007 - 12:01 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 September 2007 - 12:22 PM
Публикувано: 11 September 2007 - 03:27 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 11 September 2007 - 03:31 PM
Публикувано: 05 October 2007 - 02:19 PM
но извън границите на моя морал,може би бих признала че изглеждат добре и че размерите са наистина внушителни,но това не ми променя мнението че да се създават подобни хибриди за забавление и за идеята 'колко далече може да се стигне' нещо добро. :- интересно ми е обаче до къде в действителност ще стигнат хората преди да се откажат да експериментират с живота :- може би хибрид между лъв и орел в стил 'назад към фолклора-да възродим грифоните'.а защо не създадът триглава ламя или змай горянин?сигурно би било ''забавно'',стига да не се получи и някой опасен хибрид и да хапне някого.
но все пак докато няма пострадали и наранени животни или някакви фатални последици,а и като не е забранено да си играеш на господ,айде,да си жи продължават опитите,па да ги видим докъде ще стигнат в действителност :-
Публикувано: 08 October 2007 - 09:39 PM
Чети не само популярни простотии за бебета и блондинки, но и биология. :yahoo:

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.
Публикувано: 09 October 2007 - 09:36 AM
и пак повтарям-всеки има право да изказва мнението си свободно,стига то да не нарушава правилата на форума.ако съм ги нарушила с нещо в предния си пост,моля да бъда извинена за което.
пп.аз биология учих до миналата година и нямам претенции че я знам перфектно,нито че съм спец.просто мозакът ми е промит от многото анимета и научна фантастика които гледам/чета. :rolleyes:
пп2:а защо реши че чета за бебета и блондинки :o
Публикувано: 09 October 2007 - 07:18 PM

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.
Публикувано: 09 October 2007 - 07:43 PM
само да попитам,ако кажа че лигрите ми харесват,по-доволни ли ще сте,и ще се чуствате ли победители в спора с непросветената?аз от любопитство само питам ;)