Dog.bg Форуми : Лигър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лигър

#1 Потребителят е офлайн   mysi_charly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2007 - 06:49 PM

http://www.metacafe....h/250400/liger/ Едно сладко "малко" сладурче :))
l)
User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 07:17 PM

А тези са много яки, съществуват и различни смески между животните : Тигър и Лъв, Лъв и Тигър, Лъв и Леопард, Леопард и Лъв. Само ме мързи сега се сетя как се казваха различните смески, и не ми се търси, ако някой иска да каже. Знам, че няма бъдеще с тези смески, защото женските не могат да имат деца , а мъжките могат . Може да бъркам, но по спомени е така , ако бъркам значи е обратното - женските могат , а мъжките не , но не е така.
Обикновено се използват в цирка или някакви богаташи си ги купуват като дом. животни ! bl) l) b)
User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 09 September 2007 - 08:36 AM

Има и Тигролъв само,че е между мъжки тигър и женска лъвица.Ама са много сладки r).
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4 Потребителят е офлайн   Miranda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 09:48 AM

Лъвът и тигърът са различни видове на род Panthera и ме се вижда доста невероятно от биологична гледна точка да могат да се кръстосват помежду си. Не казвам, че е невъзможно, но вероятността е малка.

Сигурни ли сте, че не ви "поднасят"?

#5 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 September 2007 - 10:26 AM

В някой от последните броеве на Моят приятел кучето ако не се лъжа ги имаше точно тези кръстоски.А иначе да наистина поколението е неплодовито и няма как да се продължи кръстоската.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 11 September 2007 - 12:01 PM

Да и аз там съм ги виждала b).10 - те най - интересни хибриди на света.Но пише ,че женските представители могат да имат поколения bl).Друтги интересен хибрид е косаткофина. (делфин и косатка)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7 Потребителят е офлайн   Anelly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 12:22 PM

http://www.bgfactor....p?cm=12&id=7920

http://bg.wikipedia....%B3%D1%8A%D1%80

#8 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 03:27 PM

Аз съм качил преди време в българския видео портал клипче с лайгъра тага е Лайгър както и правилното име :)
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 September 2007 - 03:31 PM

Имаше такава подобна тема , мисля , че беше "Интересни кръстоски" или нещо такова.

#10 Потребителят е офлайн   sa6a_pd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2007 - 01:46 PM

много готино животинче! :-* не бях чувала за него преди... аа брат ми ми каза че е по-правилно да се казва лайгър  ::) не съм сигорна дали е така ;D

#11 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 01 October 2007 - 02:57 PM

гледала съм това клипче и много ми харесва
падам си по грамадни животни, така че този е 6 точки  8)
User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   shidzune-sama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 05 October 2007 - 02:19 PM

абе независимо как изглежда,за мен това си е гавра с животните-експеримент с цел забавление на хората.дори и получените от тези кръстоски животни да се гледат добре,това не е нещо естествено(в повечето случеи)и е един от поредните опити на човека да се преви на бог ::) хибридите,макар и сполочливи(неуродливи на вид)не могат да се възпроизвеждат сами-явно има някакъв 'дефект' който им пречи.да-сладки са,готини и големи,но ако този 'дефект' бъде премахнат и на някой му хрумне да интегрира лигрите/тигролъвовете сред природата,те могат да изместят лъвовете и тигрте,понеже са по-големи и им трябва повече място,съответно и повече храна.новият голям хищник ще започне да онищожава много тревопасни видове,което би нарушило баланса и да стане една голяма каша  ::) също така ще се завъдят и куп бракониери които ще ги избиват заради кожите и тн.теоритично тези хибриди могат да доведат до куп катастрофални събития ако бъдат пуснати.напрактика-дано да не разберем.(май трябва да спра с научната фантастика ::) )
но извън границите на моя морал,може би бих признала че изглеждат добре и че размерите са наистина внушителни,но това не ми променя мнението че да се създават подобни хибриди за забавление и за идеята 'колко далече може да се стигне' нещо добро. :- интересно ми е обаче до къде в действителност ще стигнат хората преди да се откажат да експериментират с живота :- може би хибрид между лъв и орел в стил 'назад към фолклора-да възродим грифоните'.а защо не създадът триглава ламя или змай горянин?сигурно би било ''забавно'',стига да не се получи и някой опасен хибрид и да хапне някого.
но все пак докато няма пострадали и наранени животни или някакви фатални последици,а и като не е забранено да си играеш на господ,айде,да си жи продължават опитите,па да ги видим докъде ще стигнат в действителност :-

#13 Потребителят е офлайн   suzinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2007 - 09:39 PM

Когато се изказваш го прави грамотно. В смисъла на правилно използване на правописа и граматиката. Освен високопарни фрази е добре да знаеш и нещо смислено. Например, че лигрите и тигроните нямат поколение и обикновено са плод на грешка в зоопарковете. Не са създадени изкуствено, в резултат на генно инженерство, а са кръстоски. Както е възможно и става в Африка кръстоска между магарета и зебри, или между кучета и вълци.
Чети не само популярни простотии за бебета и блондинки, но и биология. :yahoo:
User's Signature

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.

#14 Потребителят е офлайн   shidzune-sama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 09:36 AM

много моля,аз простотии за бебета и блондинки не чета :- това че допускам я правописни,я граматически грешки изобщо не е ваша работа,това си е мой проблем.старая се ама като спя и пиша се случва да сгафя.относно високопарните и дървено-филосовски простотии които съм изписала-това си е лично мое мнение,и аз имам право на такова,както и вие имате право на собствено мение.наясно съм че нямат поколение и че и в природата стават подобни кръстоски.просто от това което съм чела,останах с впечатлението че такива кръстоски се правят и изкуствено,за да се продават по цирковете и непоня още къде.факт е че се отнасят към животните добре,но я си представете че на някой наистина му хрумне да използва тези кръстоски за нещо си което доведе до кофти последици за тях. :rolleyes:
и пак повтарям-всеки има право да изказва мнението си свободно,стига то да не нарушава правилата на форума.ако съм ги нарушила с нещо в предния си пост,моля да бъда извинена за което.
пп.аз биология учих до миналата година и нямам претенции че я знам перфектно,нито че съм спец.просто мозакът ми е промит от многото анимета и научна фантастика които гледам/чета. :rolleyes:
пп2:а защо реши че чета за бебета и блондинки :o

#15 Потребителят е офлайн   suzinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 07:18 PM

Гледай Animal Planet , а не Цар Лъв душа, научните програми и ще ще се замогнеш малкочка със знанията. Биологията е интересна наука, аз чета научнопопулярни книги, ровя в нета за материали и се кефя. Иначе съм технически секретар на строителна фирма ,инженер демек, щото е доходно. Имам деца и те също гледат до самозабрава научнопопулярните канали. Мангата е така изкуствена, психологическите характеристики са като изображенията двумерни, героите се делят на лоши и добри, няма средно положение. А животът е шарен, както котката ми. Цунки за тебе, не се оставяй да те влачи течението, какво ще кандидатстваш?
User's Signature

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.

#16 Потребителят е офлайн   shidzune-sama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 07:43 PM

архитектура,хем е доходно,хем е интересно и всеки ден срещаш нови идиоти които си мислят че знаят повече от архитекта(или поне при майка са главно такива) ;D наясно съм че живота не е като в мангата,цар лъв не е моята житейска философия,а Animal Planet негледам защото нямам кабелна.иначе и преди предпочитах научнопопулярните канали,както и сега-просто се развличам с простотии  ;) иначе за знанията ми-ами немога да кажа с точност,но не съм сигурна че от няколко пооплетени поста може да се съди за знанията на някого.това което съм писала по-горе е възоснова на това което прочетох в уикипедията,защото нямах под ръка друг източник.а и не е задължително да ми харесва,щом всички други го харесват,нали  ;) и мойта котка е шарена,и кучетата ми са шарени  :ph34r: ти го каза-хората не са само добри и лоши.бих допълнила и че света не е черно-бял,има и нюанси на сивото  B)
само да попитам,ако кажа че лигрите ми харесват,по-доволни ли ще сте,и ще се чуствате ли победители в спора с непросветената?аз от любопитство само питам  ;)

#17 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 09:22 PM

Аз очаквах да видя на клипчето тигър с грива ;D Абе честно казано са красиви лигрите :blink: :wub: :wub:

Лъвопард/Leopon ;)
Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни