Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#1101 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 21 August 2007 - 08:53 PM

А ето и малко снимки от мен като хендлер на Бони и Рони на изложбите в Пазарджик. Освен тях двамата на САС изложбата имаше записани и три померана от развъдник Мерилинс. Но по моето скромно мнение,което съвпадна и с мнението на съдиите Бони беше класа над другите кучета w)
Двамата с Рони спечелиха на 19 и BIS двойки bravoS

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Boni.jpg (49.95K)
    Брой сваляния: 137

User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#1102 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 21 August 2007 - 09:01 PM

Ето ги и за БИС двойки на 19.08.2007г.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1103 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 09:08 PM

Честито на Крюела и Рони!!! Пожелавам им още много изложбени постижения! А не знаех, че на Крюела и викат Бони. Тя беше много болна в началото на лятото, а сега изглежда повече от отлично, много бързо си е възтановила козината, но изглежда перфектното и родословие си казва думата. 1super
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1104 Потребителят е офлайн   Nadq And Karma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 09:16 PM

Сеска...добре сте се отървали!Много се стреснах!Днес тъкмо щях да ходя в Морската...Дано се оправяте бързо и двамата!
User's Signature

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.

#1105 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2007 - 09:24 PM

Цитат

Честито на Крюела и Рони!!! Пожелавам им още много изложбени постижения! А не знаех, че на Крюела и викат Бони. Тя беше много болна в началото на лятото, а сега изглежда повече от отлично, много бързо си е възтановила козината, но изглежда перфектното и родословие си казва думата. 1super

r) Аз ги получих с инструкциите кой кой е. Така и трябва де,миличките много са добрички и гальовни (love) Тук се глезондрим на един стопанин на хъски l)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1106 Потребителят е офлайн   Merlins Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 08:16 PM

А ето и малко снимки от мен като хендлер на Бони и Рони на изложбите в Пазарджик. Освен тях двамата на САС изложбата имаше записани и три померана от развъдник Мерилинс. Но по моето скромно мнение,което съвпадна и с мнението на съдиите Бони беше класа над другите кучета wub.gif
Двамата с Рони спечелиха на 19 и BIS двойки
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Здравейте всички почитатели на помераните.
Не знам за изложба в Пазарджик,но нашите померани бяха на изложба във Велинград.На 19.08.2007,се организираха две изложби:
Първо с ранг CACIB,със съдия на 5 та група-Драган Янич/Сърбия/,
на нашите померани бяха присъдени:

Мерлинс Пом Деизи/открит клас/-CAC ,CACIB,BOB
O'K Бос Абът /открит клас/-CAC,CACIB

Втората изложба с ранг CAC,със съдия Николина Давидовска/България/
На нашите померани бяха присъдени:
Мерлинс Пом Дейзи-отличен,R.CAC
O'K Бос Абът -отличен,R.CAC
Мерлинс Пом Джени-отличен
Качествата на животните се определят не от родословията,а от съдиата в ринга,за това има изложби.

#1107 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2007 - 08:38 PM

Merilins не мога да ти разбера цитата bl) и леко съм объркана от факта как ми говориш любезно а плюеш зад гърба ми n) Е добре не е Пазарджик а е Велинград голяма работа,посипвам си главата само че при съдя Драган Янич
кучетата с CAC,CACIB са Крюела и Рони собственост на Маряна Алексиева.
НА САС кучетата са изведени от съвсем друг човек - хендлер не от мен.А и това е най-малкия проблем за теб според мен. Понякога просто не мога да разбера лицемерието и безочието на някой хора.....Мерилинс по добре лекувай кучетата си,тези със счупените крачета не ги извеждай по изложби и не плюй по хората ами работи с българските развъдници на померани защото те дръпнаха много напред с много квалитетни кучета и с плюене няма да стане.
п.с. BIS беше отсъден от Драган Янич за двойките.
на 18.08. съдия Роби Трайковски от Македония също присъди CAC,CAIB & BOB Крюела и CAC,CACIB & BOS на Рони. За трите дени кучетата имат подпечатани оценителни листове. Също така разполагам със снимки на всички участващи кучета / и на твоите също / ако прецениш и искаш мога да кача тук снимки от ринга с твоите кучета.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1108 Потребителят е офлайн   Merlins Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 06:17 AM

Извиняваме се на всички които по един или друг начин сме засегнали с побликуваното от нас съобщение по горе,но това което сме написали също е дословно преписано от подпечатани оценителни листове.Досега никога не сме си позволявали,а и за напред ще бъде така да "плюем" или се изказваме негативно за хора и кучета.Само все още не можем да разберем защо тези форуми се превръщат в бойни полета.Що се отнася до кученцето със счупения крак от такъв инцидент не е застахован никои ,особено при тези крехки същества.Относно грижите към него смеем да твърдим че те са на достатъчно високо ниво защото при нас има цял институт с ветеринарни лекари които са специалисти от висок ранг ,а и нашите кучета са членове от семейството както нашите деца и са обградени с много любов и внимание не зависимо от това дали са по долна или по горна класа.Още веднъж бихме помолили,да не бъде замесвано нашето име в каквито и да е коментари.Хубаво е някои да се похвали със своите достижения,няма нищо лошо в това ,но просто не е етично да е за сметка на някой друг.За нас победата не е на всяка цена.Има много по важни неща.За това съжаляваме за получените недуразумения и пожелаваме на всички стопани много щастливи мигове със своите любимци

#1109 Потребителят е офлайн   stoyanoff Икона

Публикувано: 23 August 2007 - 08:00 AM

Може ли да ми дадете информация от къде мога да се сдобия с такова куче. Ако може да ме светнете и на каква цена вървят.

#1110 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 08:07 AM

Това са четерите регистрирани български развъдника за померани, само от тях вие имате гаранция , че купувате истински померан с всички документи и в добро здраве:
http://www.o-kboss.com/
http://www.merlins-bg.com/
http://pic7.piczo.co...?g=8572662&cr=7
Цените са различни, започват от 500евро за домашен клас кученце и стигат до 1500евро, че и нагоре, за шоу клас.
User's Signature

#1111 Потребителят е офлайн   stoyanoff Икона

Публикувано: 23 August 2007 - 08:37 AM

Мерси. Предполагам това е цената, на която кучетата се продават по морето(Варна). Аз не съм турист, а и не съм чак толкова претенциозен- не ми трябват сертификати, няма да ходя по състезания. Интересува ме да е здраво кучето и да е сладко. Мисля да си взема такова от частно лице. Може ли да ми дадеш някъв съвет на какво да обърна внимание???

#1112 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:17 AM

Това не е цена, на която кучетата вървят по морето, такава е цената във всички развъдници, които работят с добри кучета, не включвам европейските развъдници, там цената е двойна и истината е, че това е една от най-скъпите породи. От частно лице померана ще се окаже в най-добрия случай малък шпиц, в рамките на изминалите две седмици знам за два такива случаи, по назад не искам да се връщам, примерите са много, е и хората не държаха на родословие, но не получиха и това, което всъщност искаха. Купиха си "померан" за 800лв, и въпросния померан тежи в момента повече от мойте бебета мини шпиц, нищо че са на една и съща възраст. За вас остава преценката дали търсите евтиното или качественото, но повярвайте ми сладък малък померан за 500лв не съществува и не знам защо поне един път в месеца някой засяга тази тема и почваме отново да спорим. Не карам никого да купува скъпи кучета от мен, мойте бъдещи кучила вече са резервирани, просто не искам после да сте поредния човек, който ще почне да пише в темата за мини шпиц и да се жалва, защото кученцето му померан всъщност не е такова, а е минало стандарта с поне 2 кг.
Поздрави от Варна!
User's Signature

#1113 Потребителят е офлайн   stoyanoff Икона

Публикувано: 23 August 2007 - 01:26 PM

Ясно. А бе то може хората просто да му дават повечко да си хапва на кучето и за това да тежи повечко b) b) b)
Благодаря за поясненията все пак.

#1114 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 01:29 PM

l) l) l) Цена ПО МОРЕТО ??? муууухахахахахаах такова определение за цена не бях чувала , браво бе !!!
А, цените по планините какви са, че и аз съм хвърлила око на помераните, поне да ги взема на планинска цена, ако може??? Като се замисля, обаче ми идва гениалната мисъл на ум, че по низините ще е най-изгодно да търся.. l) l) l)

А, за повечето хапване , нали знаете приказката 'Не става само с ядене трябва и АКЪЛ' 1super

#1115 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 August 2007 - 01:48 PM

Естесвено , че помераните ги хранят най -малко , ми то иначе ще станат като самоеди или в най-лошият случай като хъски. nono

#1116 Потребителят е офлайн   MiSs SuNsHiNe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 06:49 PM

b) b) b) b) b) b) b) b) b) .
А Светле много време проучавам тази порода и реши ,че имам възможностите и средствата да си взема едно качествено померанче d) d) Интересува ме дали в твоя развъдник дали скоро ще се разлаят такива прелестни бебета w) w) w) w) и дали ще ги продаваш ? Аз бих искала да имам женско , цветът нямя значение.
User's Signature

Качена снимка

#1117 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 07:14 PM

Аз , ако имам късмет, би трябвало да имам бебета през зимата. Обаче вече имам доста чакащи за кученца, а и аз самата ще си оставям момичета, ако се родят такива, така че нищо не мога да ти обещая от сега, ще чакаме появата на бебетата и тогава ще говорим, ако вече не си си купила бебе от друго място. Бих ти предложила кученце малък шпиц, сега имам момченца, а другия месец ще чакам и други бебета да се родят и дано са ми живи и здрави! w) 1super

Прикачени файлове

User's Signature

#1118 Потребителят е офлайн   MiSs SuNsHiNe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 07:27 PM

Цитат

Аз , ако имам късмет, би трябвало да имам бебета през зимата. Обаче вече имам доста чакащи за кученца, а и аз самата ще си оставям момичета, ако се родят такива, така че нищо не мога да ти обещая от сега, ще чакаме появата на бебетата и тогава ще говорим, ако вече не си си купила бебе от друго място. Бих ти предложила кученце малък шпиц, сега имам момченца, а другия месец ще чакам и други бебета да се родят и дано са ми живи и здрави! w) 1super

Да яз видях тези сладурчета в сайта ти w) w) w) Но померанчетата са в моето сърце.Не ми пречи да 'акам , но съм решила да е от твоя развъдник. 1super 1super 1super
User's Signature

Качена снимка

#1119 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 07:41 PM

Благодаря за доверието! r)
User's Signature

#1120 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2007 - 08:27 PM

Ето малко снимки и от моите гостенчета сладки - Гари и Крюела (love)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58