Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#1503 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 October 2007 - 09:24 AM

врера по едно време бях се предала и почти бях сигурна,че си е отишло бебчето,след като ми направи гърч и пяна от устата, а докторите викат, "споко,нормално е".....,но снощи към 12 се размърда започна на скимти и лае да излезе от кашона и да доиде при мен,сега пак си е вдигнал опашката и хоти плътно след мен,но още не е мн добре,поне пак е като куче, а не парцал

#1504 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2007 - 10:06 AM

;)браво,дано да се оправи мъничето и всичко да му е наред,стискам палци.Ще се радваме да пуснеш снимчица да го видим :blink:
User's Signature

Виолета

#1505 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2007 - 06:55 PM

Стискаме палци да оздравее и наистина дайте да го видим!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#1506 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 12:16 PM

просто ми е трудно да опиша с колко некадърници се сблъках за 2 дена,обиколих вс доктори в пловдив,които явно не разбират от нищо, защтото така и диагноза не получи,а само си умираще,но в техните очи "нищо му няма" и си ми взимаха парите и то си умираше без диагноза,накрая снощи в 2 сутринта видях,че кучето ми си отива и запалих колата към софия.През целият път имаше непрестанни гърчове, а аз не смеех да си мръдна ръката от сърчицето му, от срах да не загубя пулса,защото само това ми подсказваше, че е жив, накрая стигнахме до 24 часовата клиника,където за 5 мин дадоха диагноза,чрез изследване "нещо от сорта на поливироза" и сега малкия е на система с мин шансове за оцеляване :'(

#1507 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 12:24 PM

Много тъжно е това, което ни разказваш, за съжаление си поредния човек, купил болно куче от зоомагазин. Днес едно от мойте бебенца замина за София с новите си стопани, горките хора преди броени дни също са загубили своето померанче, и то е било със същата диагноза. Всички ще се молим за малката му душичка! Дано софийските лекари направят чудо и го спасят! :'(
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1508 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 01:00 PM

"чудо" за жалост е точната дума :'(  идеята, че не мога сама да повярвам как само за 3-4 дена се влюбих в него сякъш е бил с мен цял живот както и всички,които го видяха прекрасен е.Наистина това за мен е най-сладката порода за малки кучета (заедно с йоркшира),иначе имаме и кавказец на 6 месеца, но той си е на баща ми е е нещо съвсем различно от моя малчо  :(

#1509 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 01:26 PM

Следя темата и се моля твоето кученце да оздравее. Дано го спасят. :'(

#1510 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2007 - 01:45 PM

Толкова е ужасно :'( :'(чета и не мога да повярвам!Аз също съм от Пловдив,наистина ли не можа да намереш кадърен доктор в целия град?Мога да ти кажа само да бъдеш силна и се моля малкото същество да се оправи.
User's Signature

Виолета

#1511 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 02:02 PM

аз по принцип съм от София,но от 1 месец съм тук студентка,нямам предатава още нито за улиците, нито за нищо звъннах на всички познати от пловдив да ме насочат на някъде и първо ме пратиха в "Свети Георги", които според мен не могат само да разболеят ,но не и да оправят животно,когато ги видях,че не струват се обърнах към Д-р Димитров, той според мен си разбира от работата ,но ето че и той не предположи за какво може да става дума и след това,вече реших ,че по-добре да рискувам да не издържи пътя,от колкото поредният доктор,които да го набоде без полза и да каже "прибирайте се и чакайте" ,но не мога да седя и да бездействам докато пред мен  1 малка душичка си отива. Много искам да ви благодаря на всички за подкрепата,наистина и 2мата сега имаме нужда от това.

Прикачени файлове

#1512 Потребителят е офлайн   MiSs SuNsHiNe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 02:06 PM

Горкото кученце  :'( :'( :'Дано се оправи!! Стискам му палци да оздравее и да те радва дълги години!!! Много е чаровно и красиво!
User's Signature

Качена снимка

#1513 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 October 2007 - 03:31 PM

Парвовироза ... за съжаление малко кученца се справят с тази смъртоносна болест  :'(  Дано се оправи малката душица!!! Безкрайно съм възмутена от тези търгаши за които живота няма никаква стойност!  :angry:
User's Signature

Качена снимка

#1514 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 04:09 PM

Много съжалявам за малкото съкровище :( Дано събере сили и оздравее... много тъжна история и наистина за голямо съжаление поредната  :'(

#1515 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 October 2007 - 06:46 PM

пожелавам много,много късмет на малката душичка аз също съм от пловдив дано не ми се налага да стигам до доктори за нещо по- сериозно.още веднъж успех,надеждата умира последна. :(
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1516 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 08:06 PM

Имала съм доберман който преживя парвовирозата ,лекуваха го със системи всеки ден.Също така миналата година моя приятелка също взе "померанче"от търговци и на 3ден то почина от същата болест.След това взе от моите малки една прекрасна и здрава госпожица която на 28.11.ще стане на 1година  и досега не е имала здравословни проблеми.Не знам дали знаете но и едното от внесените миналата година нюфче на Кадриеви почина от тази болест която е много коварна и с много голям процент на смъртност.
User's Signature

#1517 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 08:28 PM

Странно, аз не знаех! Че може ли да разболеят кученце в развъдник, който е престижен. :o Дано никога не ни се случва, защото никой не е застрахован.  И аз сега се притеснявам за мойта Барби, която вече е в София. Живее в дом, където имаше болно кученце и ме е страх дали там няма някой останал бацил. Ваксината и е сложена вчера и още няма имунитет :( Панирах се съвсем, дано да ми е жива и здрава!
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1518 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 08:38 PM

Светле цялата история на мъжкото нюфче я четах тук по форумите и беше много тъжно,предполагам още я има.За съжаление пак се повтарям но болеста е ужасна,жевотните изхождат кръв и често изхода е летален...
User's Signature

#1519 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2007 - 09:29 PM

гадното, е че ми казаха ,че е възможно от ваксината,която представлява тела от самата болест,ако кучето е предразположено-да се разболее и може би това е случая с моя,защото ваксината му я биха в събота  :(

#1520 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 October 2007 - 10:17 PM

Цитат

гадното, е че ми казаха ,че е възможно от ваксината,която представлява тела от самата болест,ако кучето е предразположено-да се разболее и може би това е случая с моя,защото ваксината му я биха в събота  :(

Ти не каза ли, че кучето е било зле и преди това? Съмнявам се да е от ваксината.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1521 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2007 - 09:56 AM

ох направо сърцето ми се свива!! горкото животинче! направо умирам от страх!! сигурно е гадно да питам но кученцето имаше ли му нещо в началото?? страх ме е само като си помисля какво преживяваш? защото сме на ваксина утре и изтръпвам като си помисля че нещо може да стане!!

#1522 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2007 - 02:13 PM

не,не в събота на обяд му я биха и беше мн добре-игрив,хапеше ме и неделя вечерта почна ужаса. Сега още е на 24 часово наблюдение със система,вчера мама е била там и каза, че са почнали да го захранват и с мляко освен системата и за сега не е повръщал,когато я видял си вдигнал главичката опитал се да стане.....когато аз го занесох беше като парцал,но още не се знае,казаха че около края на седмицата може да има отговор

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни