Публикувано: 08 November 2007 - 06:32 PM
Аз за цени на кучета много не знам но мисля, че едно нормално померанче ще ти струва около 800 лв. ама то си зависи и от къде го взимаш де. Ама то не е само до парите. Като се разрових из нета там за някакви легла, купички, ядене, играчки - всичко това (общо) ще ти излезе доста скъпичко, така че не мисли само за това как ще си го вземеш и готово. Трябва да си отговорна и да мислиш в бъдеще, понеже ще има още много пръснати пари + много отделено време! Трбва да имаш време да го обучиш на най-простите навици, като например да ходи до тоалетна, което излисква и търпение да ходиш и да почистваш след него. Изобщо най-важните 3 неща, които според мен трябва да си усигориш са:
-Пари
-Време
-Търпимост
А допълнително ти трябват и други нещ, като помощ от родителите или от съпруг (зависи) и др.
Така че преди да си вземеш добре помисли дали ще можеш да се грижиш за него както подобава ;)
Това го казах на моя преценка, естествено аз не съм спец на тези неща, но мисля че това повечето хора го знаят и въпреки това всеки си има различна гледна точка.
Надявам се ад съм помогнала, ако въобще с нещо е имало да помагам :huh: