Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#1681 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 November 2007 - 03:27 PM

Страхонти  момчета , бе  :wub: и какви ли татковци ще са ......
Гари е  много смешен като се крие от снежеца  ;D ;D , а Анди изглежда променен ....направо като изкуствен  ;D

#1682 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 03:35 PM

Цитат

ЗДРАВЕИТЕ ВСИ4КИ НА6И ПРИЯТЕЛИ.ПРИНЦ АНДИ УТРЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН ,ТОИ НАВЪР6ВА 9-месе4а.ОТ КРАСИВО БЕБЕ СЕ ПРЕВЪРНА В НЕВЕРОЯТНО КРАСИВО МОМ4ЕН4Е.ТОИ Е С ИДЕАЛНИ МЕРКИ ЗА ПОРОДАТА ПОМЕРАН-ТЕЖИ 1.550кг,САОТНО6ЕНИЕ ХОЛКА-ГРЪБ 19:19см,ДЪЛЖИНАТА НА МУ4УНКАТА МУ Е 2.5см.НИЕ ВЕ4Е СМЕЛО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ 4Е НЕГОВАТА УСПЕ6НА КАРИЕРА СЕГА ЗАПО4ВА!

Анди е пораснал, но си е запазил все същото детско невинно излъчване :blink:. Тези снимки нови ли са, изглежда ми по-малък на тях? Кога мина времето, детето вече е на цели 9 месеца и започва да се състезава с големите ;D Честито ви и момиченце, от кои родители е?
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1683 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 03:45 PM

Сега се сетих, че тук във форума си имаме освен принц и крал ;D ;D :yahoo:. Щом Анди е ПРИНЦ АНДИ, то следва Гарито да е КРАЛ ГАРИ, защото той по родословие е Jan-Shars King of Bulgaria ;D
User's Signature

#1684 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 November 2007 - 04:22 PM

Цитат

ЗДРАВЕИТЕ ВСИ4КИ НА6И ПРИЯТЕЛИ.ПРИНЦ АНДИ УТРЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН ,ТОИ НАВЪР6ВА 9-месе4а.ОТ КРАСИВО БЕБЕ СЕ ПРЕВЪРНА В НЕВЕРОЯТНО КРАСИВО МОМ4ЕН4Е.ТОИ Е С ИДЕАЛНИ МЕРКИ ЗА ПОРОДАТА ПОМЕРАН-ТЕЖИ 1.550кг,САОТНО6ЕНИЕ ХОЛКА-ГРЪБ 19:19см,ДЪЛЖИНАТА НА МУ4УНКАТА МУ Е 2.5см.НИЕ ВЕ4Е СМЕЛО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ 4Е НЕГОВАТА УСПЕ6НА КАРИЕРА СЕГА ЗАПО4ВА!

Не е ли много леко това момченце ? Някъде бях чела , че трябва да са поне 1800 кг , но не се сещам къде беше точно.
А как изглежда брат му , еднакви ли са двамата ?

#1685 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кученца

Публикувано: 13 November 2007 - 07:35 PM

БЛАГОДАРИМ ВИ НА ВСИ4КИ!СВЕТЛЕ СНИМКИТЕ СА САВСЕМ НОВИ-ОТ ПРЕДИ ДВА ДНИ,НЕ ЗНАМ ЗА6ТО ТИ ИЗГЛЕЖДА ПО МАЛАК ,АНДИ СИ Е СЪ6ТИЯ КАКТО ПРЕДИ ТРИ МЕСЕ4А,ТОИ ПРОСТО НА 6-месе4а СПРЯ ДА РАСТЕ НА ВИСО4ИНА.НАДДАВА САМО НА КИЛОГРАМИ И КОЗИНА.БА6ТА МУ ТЕЖИ-1.400кг а маиката 1.700,ТАКА 4Е  НАИ ВЕРОЯТНО 6ТЕ СТАНЕ КОЛКОТО МАИКА СИ.С БРАТ СИ СЕ РАЗЛИ4АВАТ САМО ПО 4ВЕТА НА КОЗИНАТА.АНДИ 6ТЕ РАСТЕ НА КИЛОГРАМИ ДО ГОДИНА И 5-6месе4а.ИДЕАЛНИТЕ КИЛОГРАМИ ЗА МЪЖКИ ПОМЕРАН СА ДО 1.800кг.НА6АТА ПРИН4ЕСА Е ОТ МАГ-ХАНТЕР,БА6ТАТА Е-RAFFINAN*S DARLING OF MAG-HANTER A MAIKATA E-ALJENS GRACE BELL OF MAG-HANTER.ВТОРОТО НИ МОМИ4ЕН4Е 6ТЕ ДОИДЕ ПРИ НАС МОЖЕ БИ НА ПРОЛЕТ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ.

#1686 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 08:41 PM

Ани, нещо си с грешка, килограмите на изложбения померан не са под 1,800. FCI не определя килограми в стандарта си, а само височина, но АКС има стандарт и според него перфектното изложбено куче трябва да тежи между 4-6 pounds, което в кг е 1,814-2,720, долната граница важи повече за мъжките померани, а горната за женските. Но все пак Анди е на 9 месеца и може да наддава още. Помислих, че снимките са от поне преди месец, защото козинката му изглежда много нежна и пухкава като на бебе ;)
User's Signature

#1687 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 08:44 PM

Здравейте  и от мен. Искам да направя едно незначително уточнение:като участник в европейското в Загреб 2007 г. аз проследих титлите и класирането на цялата пета група в това число и на помераните. Титлата ВОВ и европейски шампион беше присъдена на BRAVO'S TERRIFIC KID който смятам няма роднинска връзка с Анди. Поправете ме ако греша.
На Световното 2006г. брата на Анди е вицешампион, т.е. на второ място.
Титлите при всички породи на подобни големи форуми се извоюват в условията на жестока конкуренция и смятам, че не е редно да се злоупотребява с тях.
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#1688 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 13 November 2007 - 09:51 PM

Цитат

Сега се сетих, че тук във форума си имаме освен принц и крал ;D ;D :yahoo:. Щом Анди е ПРИНЦ АНДИ, то следва Гарито да е КРАЛ ГАРИ, защото той по родословие е Jan-Shars King of Bulgaria ;D

Ау, Гарито " Краля на пантофките " у дома  ;D
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#1689 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 13 November 2007 - 09:54 PM

bozidar Вашият Анди е много сладък,надявам се скоро да го видим на изложба заедно с новите ви момиченца :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1690 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 08:49 AM

СВЕТЛЕ ТОВА ЗА КИЛОГРАМИТЕ СИ Е ЛИ4НО МОЕ МНЕНИЕ,ТО Е ПРОДИКТУВАНО ОТ КОНТАКТИТЕ МИ С ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ТАЗИ ОБЛАСТ С НАД 15-години ОПИТ.ТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕН И ТЕБ СЕ СРЕ6ТАТ И ПРЕТИЖАВАТ ЕДНИ ОТ НАИ -ЕЛИТНИТЕ ПОМЕРАНИ В 4ЯЛ СВЯТ,У4АСТВУВАТ НА НАИ-ПРЕСТИЖНИТЕ ИЗЛОЖБИ И  СИ ВОДЯТ СТАТИСТИКА.АКО НА ТЯХ НЕ МОГА ДА СЕ ДОВЕРЯ НЕ ЗНАМ НА КОИ ДРУГ.ДА ЗА АНДИ СИ ПРАВА 4Е ИМА ВРЕМЕ ДА НАДДАДЕ О6ТЕ НА КИЛОГРАМИ,НО ИМА ЛИ НА4ЕНИЕ.ОТНОВО ПИ6А-БАЩА МУ Е 1.400 И Е ШАМПИОН НА МНОГО ДЪРЖАВИ.КОЗИНАТА НА АНДИ НЕ САМО ИЗГЛЕЖДА ПУХКАВА КАТО НА БЕБЕ,ТЯСИ Е И ЩЕ БЪДЕ ТАКАВА.ПОМЕРАНИТЕ ОТ РАЗВЪДНИКА  ALJENS  ИЗГЛЕЖДАТ ТО4НО ТАКА,А АНДИ НОСИ ТЯХНАТА КРЪВ.ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТИТЛИТЕ НА  ALJENS GOLDEN CHIP OF MAG-HANTER AKO НЯКОИ ИМА СЪМНЕНИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ РАЗВЪДНИКА МАГ-ХАНТЕР В РУСИЯ.МОЯТА ИНФОРМА4ИЯ Е ОТ КУХНЯТА НА СЪЩИЯТ.НЕ МИСЛЯ 4Е ТРЯБВА ДА УТО4НЯВАМ БЕЗ НИКОИ ДА МЕ Е ПИТАЛ НА КОЕ МЯСТО В 4ЕЛНАТА ТРОИКА Е БРАТА НА АНДИ НА СВЕТОВНОТО-2006 И ЕВРОПЕИСКОТО-2007.ФАКТА 4Е Е БИЛ В ТРОИКАТА НА НАИ- ПРЕСТИЖНИТЕ ИЗЛОЖБИ КОИТО СЕ ПРОВЕЖДАТ В ЕВРОПА И СВЕТА ЗА НАС ОЗНА4АВА МНОГО.И НА КРАЯ ДА УТО4НЯ- ИМЕТО НА АНДИ Е ПРИНЦ,АНДИ Е ПРОСТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ НЕГО ЗА НАШЕ УЛЕСНЕНИЕ.

Да не пишете с главни букви, ако може. По принцип във форумите това се възприема като крещене.
Благодаря.
мод

#1691 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 10:46 AM

Ани, много съжелявам, че приемаш думите ми като заяждане и от своя страна и ти не ми оставаш длъжна. Малко ме обижда факта, че подценяваш моя опит и ако ти контактуваш от няма и година с един развъдник с 15 годишен опит, то аз контактувам с десетки развъдници от цял свят и претендирам , че знам малко повече от теб. И аз не знам всичко, сигурно и след десет години няма да знам, но не е зле и ти да се вслушваш малко от малко в думите и на пишештите тук, без значение дали това съм аз или Ивето или който и да е друг, нали за това е форума-да обменяме опит, знания и съвети, освен да се радваме на любимите ни кучета.
За твое сведение бащата на Анди тежи 1,500, но за 100гр няма да спорим http://razdmitrij.na...mAAARMANDO.html
А ето ги и титлите на брат му http://razdmitrij.na...bumCHIPPPP.html , където никъде на пише, че е европейски шампион, факт е че е вице световен, но не е световен, но второ място също е отличен резултат. На повечето пишещи тук кучетата им са с елитни родословия- и на Мариана, и на Камелия и на Ивето, та дори и мойте, колкото и да ти е трудно да повярваш, но никой не го демонстрира така. Години наред ще се виждаме по изложби, защо не искаш да си приятел с нас , а винаги се поставяш стапало над всички останали. Анди наистина е уникално сладко кученце, заслужава похвалите ни, но не подценявай труда и на другите хора! Успех на изложбите и предполагам ще се видим в София! ;)
П.С. Казах ти всичко без зла умисъл, надявам се да не ми се сърдиш много. Поздрави на хубавото Анди :wub:
User's Signature

#1692 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 10:51 AM

Цитат

НЕ МИСЛЯ 4Е ТРЯБВА ДА УТО4НЯВАМ БЕЗ НИКОИ ДА МЕ Е ПИТАЛ НА КОЕ МЯСТО В 4ЕЛНАТА ТРОИКА Е БРАТА НА АНДИ НА СВЕТОВНОТО-2006 И ЕВРОПЕИСКОТО-2007.
Да не пишете с главни букви, ако може. По принцип във форумите това се възприема като крещене.
Благодаря.
мод

Ани, то по принцип никой не те пита нищо за брат му, но ти сама винаги натъртваш кой е брат му и какви титли има, извинявай че пак се включвам, но това е леко дразнещо!
User's Signature

#1693 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 11:30 AM

В никакакав слу4аи не се заяждам,не го приемаи така.Просто ти обяснявам не6та които няма от къде да знае6,нормално е да не знае6 вси4ко.За твое сведение информа4ията ти за АРМАНДО е много стара,влез в обновения саит на МАГ-ХАНТЕР .Не сам споменавала нито едно от долу споменатите имена и родословия!!!Писах само и единствено за на6ето сакрови6те!За титлите на GOLDEN CHIP може6 да спори6 само с МАГ-ХАНТЕР.Що се отнася до приятелството ми мисля 4е КАМЕЛИЯ И МАРИАНА  са ми приятелки колкото и на тебе!Ние се 4уваме и виждаме с тях достатъ4но 4есто,последно преди седми4а се видяхме с КАМЕЛИЯ.Нямаме какво да делим с никого!

#1694 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 11:42 AM

И о6те не6то пропуснах,в този форум аз пи6а на2-3 месе4а веднъж и за пръв път си позволявам да спомена за титлите на брата на АНДИ.Не виждам какво дразне6то има в това!

#1695 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 November 2007 - 11:48 AM

Извинявам се аз като по страничен наблюдател B) - Може ли линк към обновения сайт на МАГ-ХАНТЕР? Ще ми е интересно да го разгледам.
По другата част от темата мога да кажа,че не винаги може да има приятелство но винаги трябва да има колегялност и уважение.
User's Signature

Качена снимка

#1696 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 12:11 PM

Да разбира се  нужно е само да напи6е6  RAZMOLODIN горе в полето.

#1697 Потребителят е офлайн   MaxMar@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 03:46 PM

Чета аз и не вярвам на очите си, толкова сме малко в България и сме толкова лошички  :'( защо бе хора, нека се обичаме. Аз лично имам много малко време за хобито си, ако мога да го нарека така, всички , които ме познават знаят това. Нямам много време за срещи, с хора които искам да видя, приятни са ми , чувствам ги по близки, за приятели не зная, приятелите не говорят лоши неща един за друг и не се конкурират. Те се обичат такива каквито са , някой имат повече определени неща и по хубави, други не , но това не е важно при приятелите ! Всички знаят че работя със Светлето, Злати, Камелия, Ники и Лазар от Пазарджик и мен много хора ме критикуват за много неща, но не открито а зад гърбът ми, много ми е болно, но с никой не се заяждам по този повод, наричат хората с които работя с определени епитети, това ме обижда, но преди всичко то е обидно за тези които го говорят. Да, не гледам кучетата си сама, това всички го знаят, но ги осигурявам прекрасно и не зная да има излъган човек от мен. Но защо сме такива и все се конкурираме и заяждаме ми е непонятно? Мисля че е време да спрем с тези неща, аз харесвам всички кучета и котки и въобще всички животни които съществуват и не разбирам , защо се конкурираме се надхвалваме? Всеки обича животните си , независимо дали са по каталог , без един дефект или са с някакъв дефект, това не е важно. А да не говорим че перфектни животни няма, както не съществуват перфектни хора. Просто нека се радваме на това което си имаме, нека си пускаме снимки и си говорим полезни неща ! Надявам се да ме разберете правилно  :(

#1698 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 November 2007 - 04:20 PM

Браво , Мариянче. В нашата мъничка България  винаги има място за всеки, важно е да има уважение,сътрудничество, честност и лоялност !!!
Успех желая на всички и нека всеки развъдник и на всички мечтаеще  за истинско померанчу у дома дори де е амо домашен любимец  ;)

#1699 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 08:33 PM

Привети на всички обичащи помераните!Във връзка със споровете към горната тема мога да добавя само едно , че сам войнът не е войн- т.е.когато човек работи с други хора, обменя се опит , избягва се повтарянето на стари грешки/но не правенето на нови :wub:/, така че аз съм винаги за това хората да работят заедно!Още повече когато помераните са толкова малко !И ако ми позволите да се похваля, просто не мога да се сдържа, че на Пловдивския САСИВ DOCHLAGGIE DRESS ME UP, или просто Джаки взе ВОВ,ВОГ, БИС 4!За мен тя е страхотно куче, а за женска е направо невероятна като тип, така че с нейната победа се гордея като че ли е мое дете!
Нямам хубава снимка от изложбата и пускам една моя!Честито на Мариана и МАХ ПОМ!
Желая на всички участващи победи на изложбата на 17-18 .11.07

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#1700 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 November 2007 - 09:03 PM

искам да попитам кой е най редкия цвят и кой цветове не са признати от фци освен мерел  и бриндъл
User's Signature

КУЧЕТО - КАКВО Е ТО ЗА НАС? НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, НАЛИ?

Качена снимка

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема