Публикувано: 24 November 2007 - 08:28 AM
Здравейте отново, последните седмици не съм писала а само тайничко и безмълвно се възхищавах на прекрасните ви кученца,който наистина до последното са.......просто няма думи да се опише колко са очарователни и най-искрено искам да ви пожелая все така да ви радват и най-вече да са здрави,защото се убедих, че това е най-важното и нищо друго няма значение :wub:
Относно моята история, миналата седмица имах рожден ден и вчера се прибрах в софия, и разкрих огромна конспирация от страна на всички, явно онзи човек не е върнал парите, а е дал др куче, продавачът на магазина(които ми е познат) тайно от мен го е гледал 3 седмици от страх да не се случи пак нещо и сега вече е у нас.Много прилича на миналото кученце, но с определено по-дълги крачка,което ме навежда към мисълта,че се насочваме към средните,но както казах и доберман да поресне пак ще го обичам,само да ми е здрав ;D Иначе ми прави впечетление,че за два дни в къщи има перфектни хигиенни навици и върши работите само на памперса :yahoo:, постоянно е гладен и ми изясе пантофите, но ме притеснява ,че хърка и май е храмав...така че може би отново ще посещаваме доктори :( Аз малко се поотплесанх, извинявам се че ви занимавам толкова с мойте глупости....спирам вече :P