Цитат
По повод бебето, мога само да кажа, че няма регистрирано кучило или връзка на развъдника на г-н Чешмеджиев от Стара Загора. Не виждам някаква конкретна причина да "укрива" кучило, но утре ще ида да попитам в магазина (така и така минавам от там) и, ако се окаже, че кученцето е купено от Чешмеджиев, той ще бъде докладван за наказание за укриване на кучило, и съответно наказан от клуба.
Тъй като принципиално той е съвестен развъдчик, запознат добре с правилата и общо-взето може да се твърди, че ги спазва; и тъй като принципиално пазар за померанчета има, не виждам и причина да продава кученце през зоомагазин... но, пак се повтарям, укриването на връзки (независимо дали с неговата собствена женска или с такава извън клуба) е наказуемо и ще бъде наказано, ако има такъв проблем.
Между другото, не е тайна, че той пише под ника merlin magic и би могъл, ако влезе и погледне, разбира се, да изкаже и собствено мнение по въпроса - а именно, негово производство ли е това кученце или не е.
Незнам дали е принципно или не но в неговия сайт има сники на три бебета за продажба (момиченцето е моето), като го видях в магазина не се интересувах достатачно и не се заслушах за родословието на следващия ден попаднах на този форум и ми стана много интересно, обадих се в магазина и помолих шефката да се свърже с хората от които е взета малката и да ги пита имат ли нещо против да ми дадат координати за връзка. Днес и се обадих отново и тя ми даде координатите на въпросния Светлин, чух се с него, държа се нахално и ме изкара луда. Всичките му кучета били продадени на определени хора и имали родословия, не бил виновен че някой си е дал кучето за продажба сигурно му е правило поразии и го е махнал, добре де нали и родословието щеше да махне, не сме толкова тъпи a) на хората в магазина е казал че му съзавали проблеми за родословието, че незнам си какво и за това да го продават без родословие. За съжаление във форума разбрах че и други хора имат проблеми с родословията му! Кученцето ми е родено на 24.03 и е ваксинирано на 22. 05. в клиника Байвет Стара Загора, незнам следите ли ги тези неща в клуба но ако трябва ще отида в Стара Загора и пак ще разбера защо е тази лъжа ! Ако следите форума вижде какво пише Кати, била е в развъдника и е видяла кученцата, господина е казал че на всички може да извади родословия ако му се плати допълнително!