Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 06 March 2008 - 11:38 PM
Домашен клас = домашен любимец. Lonesome, никой тук не се сърди! Целта на форума е хората да получат повече информация и да направят правилен избор! Начетох се на трагедии, купуват се кученца от магазини, борси и агенции - те са без ваксини, необезпаразитени! Гледат ги като добитък-натъпкани, смъртните случаи са много, а контрата и страданието са на гърба на новите стопани! :huh: За това става дума!!! На практика разлика в цената няма, Светлето го е написала най-точно!
Публикувано: 06 March 2008 - 11:42 PM
Цитат
Домашен клас = домашен любимец. Lonesome, никой тук не се сърди! Целта на форума е хората да получат повече информация и да направят правилен избор! Начетох се на трагедии, купуват се кученца от магазини, борси и агенции - те са без ваксини, необезпаразитени! Гледат ги като добитък-натъпкани, смъртните случаи са много, а контрата и страданието са на гърба на новите стопани! :huh: За това става дума!!! На практика разлика в цената няма, Светлето го е написала най-точно!
Ей, благодаря за мнението, написала си го много добре, подкрепям изцяло изказването, на мен ми е жал после да го гледам болно/и по този начин ще излезе и по скъпо от родословно куче/, а относно парите смятам се изразих по горе. :blink:
Публикувано: 06 March 2008 - 11:44 PM

Публикувано: 06 March 2008 - 11:45 PM
Публикувано: 07 March 2008 - 01:21 AM
Кученцето е много симпатично на снимката,прилича на миниатюрен шпиц и дано много да Ви радва!
Другият път като си търсите качествено кученце, ще се свържете с някой от развъдниците- за померани вече са 3-4 у нас и с повече късмет ще си изберете по Ваш вкус.
Ще чакаме нови снимки ,като пораснете!
Публикувано: 07 March 2008 - 10:25 AM
Публикувано: 07 March 2008 - 11:58 AM
Цитат
Публикувано: 07 March 2008 - 01:03 PM
Цитат
Точно това имах предвид мила, че почти винаги са болнички и с не направени вексини и излиза по-скъпо кучето отколкото от развъдник, пък и страха от това дали ще се оправи след като е било болно с нищо не мога да го сравня :'(
Публикувано: 07 March 2008 - 07:38 PM
мили хора..............една приятелка ми прати сайт където се виждат ужасии за кученца..........така наречените развъдници във великата Америка.....ужасена съм :gnqv: а имаше и померанчета :'( :'( :'(
Това клипче всъщност е призив да не се купуват кученца на сляпо и от зоо магазини........но е ужасно............... и за това няма да го пусна....... но ви моля внимавайте като си взимате кученца
Публикувано: 07 March 2008 - 07:56 PM
Цитат
мили хора..............една приятелка ми прати сайт където се виждат ужасии за кученца..........така наречените развъдници във великата Америка.....ужасена съм :gnqv: а имаше и померанчета :'( :'( :'(
Това клипче всъщност е призив да не се купуват кученца на сляпо и от зоо магазини........но е ужасно............... и за това няма да го пусна....... но ви моля внимавайте като си взимате кученца
Можеш да гопуснеш в някои от темите за зооборсите, като напишеш изрично предупреждение.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 March 2008 - 10:52 PM
Публикувано: 07 March 2008 - 11:22 PM
Публикувано: 07 March 2008 - 11:51 PM
Публикувано: 08 March 2008 - 12:10 AM
Публикувано: 08 March 2008 - 12:54 AM
РАДВАЙ НИ ПО- чЕСТО СЪС СНИМКИ........ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ..........
Относно болната тема........ мисля, че трябва на всякъде да се говори за това..не само на определените теми за това......на ВСЯКЪДЕ ЗА ДА СЕ ЗНАЕ.......
Публикувано: 15 March 2008 - 05:35 PM
Публикувано: 15 March 2008 - 06:46 PM