Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 28 March 2008 - 10:17 AM
Публикувано: 28 March 2008 - 04:27 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 10:17 PM
Ще видим колко дълго ще изкара нещастното животинче при теб :'(
Публикувано: 28 March 2008 - 10:22 PM
Тук всички са добронамерени и на хора, дошли да се заяждат не гледаме с добро око. Всеки сам има право да избира кучето, което ще споделя живота му с години напред, нека не бъдем съдници на никого. Тази тема вече е разискана и смятам да сложим точката тук!!!
Публикувано: 28 March 2008 - 10:40 PM
Констатирам фактите, хората вярно избират куче за цял живот, но тук е второ за 6 месеца, дано няма трето, четвърто и тнт :(
И аз съм съвсем добронамерен!
http://dog.bg/forum/index.php/topic,455.ms....html#msg275481
Ето да видите подобно начало с друго куче, дано с това да е последно "начало" и да не четете и за померанчето в минало време :(
Публикувано: 28 March 2008 - 11:13 PM
за всички които не са разбрали откъде е купено моето второ кученце ето и линк да се запознаят с цялото му родословие :
http://lora-dog.narod.ru/puppies.html
надявам се тук пишещите ще го оценят по достойнство и ще разберат защо сме предпочели породата пред останалите.
ЗА ВСИЧКИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ КОИТО НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ ДА ТЪРСЯТ СКАНДАЛИ И ИНВАЗИВНО ДА СЕ НАМЕСТВАТ В ИНАЧЕ СПОКОЙНИ ОБЩЕСТВА МОГА ДА ДАМ СЪВЕТ НЯКОЛКО ПЪТИ ДА ПОГЛЕДНАТ ЛИНКА И ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ХОРАТА БЕЗПРИЧИННО !!!
За всички които пишат тук - тази порода е наистина невероятна и съжалявам,че още миналата година,когато си търсих куче не послушах тези от вас които ме посъветваха да си взема померан.Всички кучета са страхотни,но това е моето куче!
Публикувано: 29 March 2008 - 12:14 AM
Малкият Тино е голяма трошичка,толкова е послушен,изобщо все едно нямаме кученце.Спи си в къщата вечер сам,не лае,не скимти.Малко пишкаме навсякъде ,но това е нормално,като се има предвид колко малко е като количество му е простено ;D
Публикувано: 29 March 2008 - 12:25 AM
Ето я и малката Каталина, вече и тя се прави на шефка и ми се кара ;D
Публикувано: 29 March 2008 - 07:51 AM
Публикувано: 29 March 2008 - 09:24 AM
За нас това е голямо облекчение че радостта се е завърнала отново във вашия дом, съжаляваме само че не можахме да ви доставим такава радост с нашата Рафаела, но важното е че след няколко месеца очакване и тя откри своите стопани, които я оцениха по- достойнство, качества и красота.
Публикувано: 29 March 2008 - 09:56 AM
:wub:
Публикувано: 29 March 2008 - 10:32 AM
Все пак минах през 100 породи и разгневих толкова много хора тук ;D най-накрая намерих кучето за себе си...темпераментно и сладурско...като минах през хъскита,шпицове,пекинези,мопсове,йоркита и съм гледала дългокосмести кучета и просто разбрах,че най-подходящо за мен е кокерчето...макар и моето да не е точно 'кокерче' то има такъв характер...точно като моя...ще се озорим с обучението,но нали си я обичкам ;)
Та исках да кажа,че не е важно през колко породи ще минеш,важното е да намериш жовотинката за теб,с която ще прекараш близките 15 години,да се надяваме най-малко и е вежно да имаш куче до себе си,което те разбира и ти него...това е като с децата ;)
Подкрепям те за избора ти ;) помераните са едни невероятни малки бонбони :) освен любов какво друго да дадеш на едно куче :wub:
Публикувано: 29 March 2008 - 12:59 PM
Може ли да споделите с какво решите малките пухени топки и как протича този процес при вас,защото ние още сме доста изплашени и само нежно и с наградки става работата.Успявам само с четка с изкривени зъбци,ама много пух има и се притеснявам.
Друг въпрос вълнуващ мойта глава е по колко да давам да яде,сега е 1.400 кг и му давам гранули на Роял Канин по 10-13 гр на ядене,3 пъти на ден.Това добре ли е не е ли?
:blink: :wub: