За малко информация,в Созопол не бяхме първите дни с ранг на изложбите ЦАЦ.Бяхме следващите два дена на ЦАЦИБ,ако двама чужди съдии раздават подарци титли какво говори за имиджа на българската Републиканска Федерация която е организатор на изложбите в България.Пък и какво ще си помислят чуждите изложители.
А пък и сигурно Елизабет получи оценка мн.добър а не поне отличен за успокоение на другите собственици на померани.
Цитат
Само се върнете няколко коментара назад или по добре се разгледайте в къщи за да установте комената покривка на Фифи в задната част еднакво дългали е като гривата.
Имам чувството че само и само да сте наобратно на нашето мнение не осъзнавате че вие започвате,да приказвате глупости и да травмирате излишно хората.
Така наречената хипервитаминоза/витамини в повече/ е не по малко опасна от липсата на витамини.Тоест даването на витамини в повече особенно за такива малки и крехки същества не е бозобидно мисля че не мястото тук да обясняваме подробно до какво води това.Повечето хора си мислят че с даването на витамини всичко се оправя или поне няма да навреди.Но попитаийта които и да е ветеринар и той ще ви отговори същото.
Никога не е ставало на въпрос но аз и съпругът ми не само гледаме тези пухчовци,а сме със зооинженерно образование което е пет гдини изучаване на генетика,развъждане,част от ветеринарната медицина и още около 40 подобни науки така че това което пишим тук не са врели -некипели а се базира на някакви знания и опит.
В момента на пазара с кучешки храни има толкова качествени ,че ако кучето се храни с тях няма да има нужда от допънително даване на каквото и да е било.Зад тези храни стоят цели институти с опитни развъдници които се грижат в храната да има всичко нужно,отдавна отмина времето на кучешките попари.Но не става въпрос за всички кучешки храни а само за определен.
Но Top Gun искаш за твое ,а и на други успокоение заведи кученцето на ветеринар.
А що со отнася до видът на козината в задната част при различните линии померани в беешка възраст бих помолила Сеска и Камелия да споделят техния опит защото те имат наблюдения върхо доста кученца в различна възраст :blink:
Между временно мого благодаря за отговора на Сеска и изцяло заставам зад ного :blink: