Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 17 October 2008 - 11:59 AM
Публикувано: 17 October 2008 - 01:57 PM
И на нас много ни допадна инициаивата за "лененския съботник"-изкъпи,грумирай и снимай, :yahoo:
Затова и ние мислим да се включим.
А пък всички показани до тук са невероятни.Радост за окото и душата помераните не по света ,а у нас :yahoo:
Публикувано: 17 October 2008 - 04:35 PM
Публикувано: 17 October 2008 - 07:03 PM
Публикувано: 17 October 2008 - 08:51 PM
Цитат
Ще напиша нещо ,за което Даниша може и да се сърди, но аз така мисля,че трябва да отговоря-това е форум на хора,които отглеждат кучетата си от новородени,израждат ги ,хранят ги, ако майките им не могат,и аз поне ги гледам два месеца до главата ми в спалнята,така че ако нещо става да го чуя.
Не става въпрос за пари въобще-става въпрос за грижи,нерви и много любов.Дали кученцата ще прескочат трудните детски периоди никой на знае,докато не минат 2-2,5 месеца и навлязат в третия- тогава е леко по-спокойно.
Но- последният път ми почина кученце, защото седнах да вечерям и за два часа не обърнах внимание къде се е пъхнало то- а то се заклещило зад дивана , и почина в рамките на 24ч от стреса-кученце на 2,5месеца.
Не го пиша за да се изкарам мъченица-който гледа кучета трябва да свиква с тези трагедии, а за да кажа едно- за мен помераните са част от живота ми .
Ясно Ви написах- има 5 развъдника в страната, с качествени померани,с родителите им - да си изберете каквото качество искате, а Светла от Варна има мини-шпицове,които и по качество и по цени са на космически години от кучета, пре-пре-продавани от зоомагазини на килограм, за които даже самите зоомагазинери не знаят дали е мини-или макси или шпиц въобще!?!? :huh: :huh: :huh:
Има свободно момченце във Велвет Дамур-купете си качестевно куче,щом ще давате пари, не хранете зоомагазинери и не поощрявайте печалбата на гърба на нещастните животни.
Публикувано: 17 October 2008 - 09:34 PM
Цитат
Охх милата, Доди как може да пренебрегва такава красавица :( ,може да е сърдит след банята...
Публикувано: 18 October 2008 - 12:03 PM
Цитат
Цитат
bЯсно Ви написах- има 5 развъдника в страната, с качествени померани,с родителите им - да си изберете каквото качество искате, а Светла от Варна има мини-шпицове,които и по качество и по цени са на космически години от кучета, пре-пре-продавани от зоомагазини на килограм, за които даже самите зоомагазинери не знаят дали е мини-или макси или шпиц въобще!?!? :huh: :huh: :huh:
Има свободно момченце във Велвет Дамур-купете си качестевно куче,щом ще давате пари, не хранете зоомагазинери и не поощрявайте печалбата на гърба на нещастните животни.
Публикувано: 18 October 2008 - 12:04 PM
Цитат
Цитат
Ясно Ви написах- има 5 развъдника в страната, с качествени померани,с родителите им - да си изберете каквото качество искате, а Светла от Варна има мини-шпицове,които и по качество и по цени са на космически години от кучета, пре-пре-продавани от зоомагазини на килограм, за които даже самите зоомагазинери не знаят дали е мини-или макси или шпиц въобще!?!? :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 18 October 2008 - 01:06 PM
Цитат
Разбира се, че има :blink: и са прекрасни, но за съжаление са твърде рядко срещани.
Развъдник Arlande /Франция/-BLOSSOM KIMONO OF ATHENS:
Публикувано: 18 October 2008 - 01:07 PM
Цитат
На цената на една баничка ;D
Цитат
Ако някой нещо търси истински го намира :yahoo: