Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 27 October 2008 - 07:54 PM
Публикувано: 27 October 2008 - 10:16 PM
Пампер пом,това не засяга твоят пост,просто лирично отклонение направихме малко със Светлето :P
Публикувано: 28 October 2008 - 12:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 October 2008 - 04:13 PM
Цитат
Мале чета Ви, гледам Ви, и не мога да се нарадвам на пухчовците Ви :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Мого много са сладки :wub: поздравления за моята любимка Сузи- няма такова бонбонче

Публикувано: 29 October 2008 - 11:26 AM
Публикувано: 29 October 2008 - 11:32 AM
Публикувано: 29 October 2008 - 11:34 AM
Дано преодолеете загубата и откриете вашето кученце :(
Публикувано: 29 October 2008 - 12:26 PM
Цитат
п.п. Винаги казвам на хората - търсете си правата. Подайте жалби където е нужно, защото това трябва да бъде наказано. Тези хора го правят и ще продължават да го правят. Пострадали като вас могат да опитат да направят нещо по въпроса. Толкова много трагични случаи, а никой не иска да си търси правата. На едни не им се заминава, други се страхуват... И тия безобразници продължават да се гаврят с хората и да множат и убиват животни. :( Утре друго кученце ще умре в ръцете на съвсем скорошните си стопани.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 October 2008 - 12:54 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 02:05 PM
Цитат
Цитат
п.п. Винаги казвам на хората - търсете си правата. Подайте жалби където е нужно, защото това трябва да бъде наказано. Тези хора го правят и ще продължават да го правят. Пострадали като вас могат да опитат да направят нещо по въпроса. Толкова много трагични случаи, а никой не иска да си търси правата. На едни не им се заминава, други се страхуват... И тия безобразници продължават да се гаврят с хората и да множат и убиват животни. :( Утре друго кученце ще умре в ръцете на съвсем скорошните си стопани.
Не мисля, че всички са такива "безобразници".Не трябва да сме предубедени.Хората, които ни го доставиха се оказаха много коректни, ще ни намерят ново кученце, което ще е по-голямо, първите дни ще бъде под наблюдение от ветеринар и след като се уверим че е напълно здраво-ще го вземем.
Публикувано: 29 October 2008 - 03:10 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 03:28 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 05:21 PM
Разбира се, второто куче няма да платите, нали?
Така вие нямате финансови загуби, а те си купуват спокойствието. За да могат на следващия да продадат болно куче. Такива като вас носят отговорност за всяко едно страдащо, умиращо и болно куче от зоомагазин. ВИЕ сте виновни ТЕЗИ нещастници да ги има.
(зловещи кадри, не гледайте.)
Това не се отнася за deisy_ , която трябва задължително да погледне от къде идват тези кученца и - както съм писала в подписа си - на кого помага с нейните пари. Ако можех,щях да ви вържа за един стол и да ви задължа да ги изгледате. Има и хубави клипчета в нета, много.
Направо откачих, единия се насира от страх и не смее да пуска жалби, другия се задоволява с ново куче, Котето си купи един пинчер от там, сега ще си купи втори и ще си прави бебета.
Тези, които са имали късмета да си купят здраво куче не спират да питат: кога ще му порастне козината, кога ще вдигне ушите, кога ще спре да расте и разхождат едни смехотворни подобия на породи, твърдейки, че "аз си го обичам какъвто е". Ми тогава що си купувате кучета с етикети "мопс, померан, пинчер..." като ви е все едно. Така или иначе няма да получите куче, което да прилича на породата. А хората тук във форума се опитват да се държт мило и да обясняват, как гените, как родителите и подобни все пак имат значение, но ауууу, вашето и така е сладко. Не, не са сладки. Сладки са като кученца, но като представители на породата са смях и подигравка.
Луди ли сте бе, хора, или се правите, че не виждате?!?!??!
Това е темата, която трябва да прочетете. Но ще ви е по-удобно да не го правите, нали?
п.п. А тези "мили хора" от борсата казаха ли ви, че след като у вас е имало болно куче от парвовироза е АБСУРД да карате в близките няколко месеца бебе там?!?!?

Публикувано: 29 October 2008 - 05:25 PM
а,и нямам думи...ако ви е невъзможно да си купите истински померан,купете си друга порода,но наистина не карайте някое животинче да седи затворено в мръсен аквариум,нападнато от бълхи и зарази,опикано и наакано,недохранено и куп още извращения....оххх... :rolleyes:
Публикувано: 29 October 2008 - 05:31 PM
Цитат
а,и нямам думи...ако ви е невъзможно да си купите истински померан,купете си друга порода,но наистина не карайте някое животинче да седи затворено в мръсен аквариум,нападнато от бълхи и зарази,опикано и наакано,недохранено и куп още извращения....оххх... :rolleyes:
...да не говорим за родителите му , които се гледат в отвратителни условия и раждат през 6 месеца...