Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#3401 Потребителят е офлайн   margi63 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2008 - 07:54 PM

Здравейте.Дълго се чудих каква порода кученце искам да си взема и реших това да е Померан.Искам да отправя най-гореща молба за помощ ,ако може някой да ме насочи откъде да си взема здраво кученце ,което по възможност да не е внос и да има родословие.Знам ,че сигурно в трудно , но наистина този път не искам да рискувам.Благодаря предварително!

#3402 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 October 2008 - 10:16 PM

мани,мани... ;D ,ще трябва и ароматизатор за уста да му взема ,да дъвче магданоз и какво ли още не  ;D ;D ;D
Пампер пом,това не засяга твоят пост,просто лирично отклонение направихме малко със Светлето  :P
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3403 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 October 2008 - 12:54 PM

deisy_, пиши как сте. Стискаме му палци на мъника да се вдигне и пребори.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3404 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 03:41 PM

Deisy дано Вашето кученце има късмет!!
Искрено му желая да оживее!
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#3405 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 03:44 PM

Gabriel,честита есен!!!
Твоите кученца носят весело настроение!Много сте красиви!
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#3406 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2008 - 04:13 PM

Цитат

Включвам се и аз със Сузи. Не е постригана, само се къпахме и после снимахме.

Мале чета Ви, гледам Ви, и не мога да се нарадвам на пухчовците Ви   :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Мого много са сладки :wub: поздравления за моята любимка Сузи- няма такова бонбонче

User's Signature

Качена снимка

#3407 Потребителят е офлайн   deisy_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 11:26 AM

:'( Почина ни кученцето, в неделя през нощта в ръцете ни... едва днес дойдох на себе си :(  Може би след време като го преодолеем ще си вземем ново. Не го пожелавам на никого, това е най-голямата мъка, която досега съм изпитвала... Благодаря ви, че бяхте съпричастни!

#3408 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 11:32 AM

Много съжелявам!
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#3409 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 October 2008 - 11:34 AM

ех дейзи ,съжалявам много...жалко за малката душичка...няма значение какво е било кученцето,жива душичка е ,похвално е ,че сте се грижили за него и сте го обичали дори и малко време.
Дано преодолеете загубата и откриете вашето кученце  :(
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3410 Потребителят е офлайн   iva.paula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 11:36 AM

Наистина съжелявам много.Дано следващото ти кученце да си го вземеш от развъдник а не от такива измамници които искат да ти вземат само парите
User's Signature

www.polimarpom.com

Качена снимка

Качена снимка

#3411 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 12:26 PM

Цитат

:'( Почина ни кученцето, в неделя през нощта в ръцете ни... едва днес дойдох на себе си :(  Може би след време като го преодолеем ще си вземем ново. Не го пожелавам на никого, това е най-голямата мъка, която досега съм изпитвала... Благодаря ви, че бяхте съпричастни!
Жалко за мъничето.  :(

п.п. Винаги казвам на хората - търсете си правата. Подайте жалби където е нужно, защото това трябва да бъде наказано. Тези хора го правят и ще продължават да го правят. Пострадали като вас могат да опитат да направят нещо по въпроса. Толкова много трагични случаи, а никой не иска да си търси правата. На едни не им се заминава, други се страхуват... И тия безобразници продължават да се гаврят с хората и да множат и убиват животни. :(  Утре друго кученце ще умре в ръцете на съвсем скорошните си стопани.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#3412 Потребителят е офлайн   gabriell Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 12:54 PM

Съжалявам много за загубата на кученцето ви,загобата на домашен любимец е винаги много тежка без значение какво е кучето,дали е от развъдник или от зоомагазин.Мъката е голяма :'( :'( :'(
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3413 Потребителят е офлайн   deisy_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 02:05 PM

Цитат

Цитат

Жалко за мъничето.  :(

п.п. Винаги казвам на хората - търсете си правата. Подайте жалби където е нужно, защото това трябва да бъде наказано. Тези хора го правят и ще продължават да го правят. Пострадали като вас могат да опитат да направят нещо по въпроса. Толкова много трагични случаи, а никой не иска да си търси правата. На едни не им се заминава, други се страхуват... И тия безобразници продължават да се гаврят с хората и да множат и убиват животни. :(  Утре друго кученце ще умре в ръцете на съвсем скорошните си стопани.

Не мисля, че всички са такива "безобразници".Не трябва да сме предубедени.Хората, които ни го доставиха се оказаха много коректни, ще ни намерят ново кученце, което ще е по-голямо, първите дни ще бъде под наблюдение от ветеринар и след като се уверим че е напълно здраво-ще го вземем.

#3414 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 02:10 PM

Ох, стига де... Бихте ли рискували отново така. И даже казвате, че са коректни!?
User's Signature

Качена снимка

#3415 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2008 - 02:13 PM

От едно пале та на друго..... :o
Ако и то почине дали ще Ви дадът друго...И как бихте преживели това отново??

Съжаляван за мъничето :'(
User's Signature

Качена снимка

#3416 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 03:10 PM

deisy_  не мога да повярвам какви глупости пишеш!!! Какви коректни хора!?? Кучето ти умря! Забрави ли? И с какво ще те обещещят, с друга изcтрадала животинка? Или си прекалено наивна, или си глупава, или заслужаваш точно това, което си си надробилa. Нима не те предопредихме още в началото, че така ще стане? Ти не си взе поука и все пак взе кученце от случайни хора без доказан произход. Крайния резултат е ясен. И сега отново същата песен на стар глас. Сещам се за едно момиче с точно същата история като твоята. Да и на нея не искаха да и върнат парите, когато кученцето умря,  казаха и точно като на теб, че щe и дадат друго по-голямо. Е дадоха и. Със сигурност обаче кучето не беше померан, но имам съмнения, че не беше изобщо и шпиц. Ако не ми вярваш се въни на зад по страниците някъде там ще намериш историята и снимки. Ти това ли искаш?  Разберете хора, че помераните са скъпа порода, това е истината, колкото и да не ви харесва. За малко парички хубаво и здраво куче няма да намерите. Ако не ви стигат средствата, защо не се насочите към друга порода. Решението да се вземе не толкова скъп "померан" от борса или магазин не е решение!!!
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#3417 Потребителят е офлайн   abra1313 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 03:28 PM

По принцип пиша рядко тук, но случая с deisy_ вече ме провокира! Много сте ми чудни всички вие, които упорито продължавате да финансирате бизнеса на зоомагазини, фирми и разни подобни търговци!!!!  :mazohist: Тук във форума всички Ви обясняват по 100 пъти, защо НЕ ТРЯБВА да си взимате кученца от подобни организации! А Вие изобщо не чувате и после страдате! Потресана съм от факта, че даже не се учите от грешките! Това е форум за хора, които обичат животните, не е рекламен сайт на развъдници(както си мислят накои!) Надявам се , да си направите труда, да прочетете и да се поинтересувате повече, преди да си взимате домашен любимец! А ако нямате финансова възможност да си купите породисто куче, вземете си котенце или кученце от улицата. Има много и са без пари! Поне ще направите добро на някоя жива душица!

#3418 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 05:21 PM

Нямам думи.
Разбира се, второто куче няма да платите, нали?
Така вие нямате финансови загуби, а те си купуват спокойствието. За да могат на следващия да продадат болно куче. Такива като вас носят отговорност за всяко едно страдащо, умиращо и болно куче от зоомагазин. ВИЕ сте виновни ТЕЗИ нещастници да ги има.
(зловещи кадри, не гледайте.)
Това не се отнася за deisy_ , която трябва задължително да погледне от къде идват тези кученца и - както съм писала в подписа си - на кого помага с нейните пари. Ако можех,щях да ви вържа за един стол и да ви задължа да ги изгледате. Има и хубави клипчета в нета, много.
Направо откачих, единия се насира от страх и не смее да пуска жалби, другия се задоволява с ново куче, Котето си купи един пинчер от там, сега ще си купи втори и ще си прави бебета.
Тези, които са имали късмета да си купят здраво куче не спират да питат: кога ще му порастне козината, кога ще вдигне ушите, кога ще спре да расте и разхождат едни смехотворни подобия на породи, твърдейки, че "аз си го обичам какъвто е". Ми  тогава що си купувате кучета с етикети "мопс, померан, пинчер..." като ви е все едно. Така или иначе няма да получите куче, което да прилича на породата. А хората тук във форума се опитват да се държт мило и да обясняват, как гените, как родителите и подобни все пак имат значение, но ауууу, вашето и така е сладко. Не, не са сладки. Сладки са като кученца, но като представители на породата са смях и подигравка. 
Луди ли сте бе, хора, или се правите, че не виждате?!?!??!

Това е темата, която трябва да прочетете. Но ще ви е по-удобно да не го правите, нали?

п.п. А тези "мили хора" от борсата казаха ли ви, че след като у вас е имало болно куче от парвовироза е АБСУРД да карате в близките няколко месеца бебе там?!?!?
User's Signature

#3419 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 October 2008 - 05:25 PM

абсолютно подкрепям и сеска и бушката.....
а,и нямам думи...ако ви е невъзможно да си купите истински померан,купете си друга порода,но наистина не карайте някое животинче да седи затворено в мръсен аквариум,нападнато от бълхи и зарази,опикано и наакано,недохранено и куп още извращения....оххх... :rolleyes:
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3420 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 05:31 PM

Цитат

абсолютно подкрепям и сеска и бушката.....
а,и нямам думи...ако ви е невъзможно да си купите истински померан,купете си друга порода,но наистина не карайте някое животинче да седи затворено в мръсен аквариум,нападнато от бълхи и зарази,опикано и наакано,недохранено и куп още извращения....оххх... :rolleyes:

...да не говорим за родителите му , които се гледат в отвратителни условия и раждат през 6 месеца...
User's Signature

Качена снимка

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема