Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#3621 Потребителят е офлайн   gabriell Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 December 2008 - 02:42 PM

Честит рожден ден и от нас на Танер :wub:
Светле пожелавам ти от все сърце да ти е жив и здрав малкият красавец,да те радва още дълги години,да те дарява с щастие,обич и много весели и незабравими моменти :blink:
Поздрави и много целувки :wub:от Жоси и Буши :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3622 Потребителят е офлайн   iva.paula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 02:46 PM

Честит рожден ден от мен и Блонди.Светле да ти жив и здрав Танерчо ,да има все така големи успехи и скоро да стане баща на много кученца.Целувки от цялото семейство
User's Signature

www.polimarpom.com

Качена снимка

Качена снимка

#3623 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 05:32 PM

Най-сърдечно благодарим за поздравленията! :wub:
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#3624 Потребителят е офлайн   Top Gun Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 08 December 2008 - 05:37 PM

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

#3625 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2008 - 05:04 PM

Честит рожден ден на Танер и много нови бебета!
Успехи!
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#3626 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 09 December 2008 - 05:10 PM

Явно много са поводите за честитки, така че давам поред:
Честит сайт на Mrlins!Честити бебета! :wub:
Velvet Damour- честити първи черни померани в БГ! :wub:
Честито на Блонди,която вече трябва да свиква с изложбения подиум! :wub: :wub: :wub:
НЕКА НОВАТА ГОДИНА БЪДЕ ЗДРАВА И ЧЕСТИТА НА ВСИЧКИ  ! :wub:
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#3627 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 December 2008 - 05:13 PM

Цитат

Помераните на всички ви са прелестни! :yahoo: Надявам се скоро и аз да се сдобия с едно такова бижу. Бих искала да ви питам какво е мнението ви за померанчетата, внос от Словакия? Благодаря и целувки на всички малки сладури!  :wub:
Прочети тук - "Купуване на куче".
Виж и  това. Кучетата, за които питаш са именно от такива места.

п.п. Не разбирам защо всички тук, милеещи за породата, не са написали 2 реда на това питане. Ей така, между поздравите. Човек никога не знае - може да предпази някого от грешка и купуване на куче от борса.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3628 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 09 December 2008 - 05:48 PM

Запитвания много, но -на предната страница съм обявила,че чакам бебета януари-февруари.
Ако има интерес -нека да пишат!
А ако трябва да говорим за помераните в Словакия- аз за такива не знам.
Знам за псевдо-помераните от Словакия и Унгария, с фалшивите родословия и още по-фалшивата самоличност.
И за да не се повтаряме на всяка втора-трета страница с една и съща информация за болестите,вредите и печалбите на зоомагазинерите-нека всички които се интересуват от породата и търсят истински померани и шпицове ,да пишат на представителите на развъдници за померани и мини-шпиц,пищещи в нашияфорум-ще получат подробна и филмирана инфо- кой с кого е ,,съгрешил,, , кой от кого е бременен, кога ще се появявт,,плодовете на греха,, в нашите развъдници и т. н.
С най-добри пожелания към запитващите!
А повечето само си питат! ;D ;) ;D :blink: ;) ;D
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#3629 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2008 - 06:14 PM

Цитат

Знам, ама се случва някой питащ да цъфне след месец-два и да се похвали с кучето, което си е купил от страхотния магазин. Ако този човек е питал тук преди това и не е предупреден, ще се гръмна. Ако е предупреден ... да се гърми сам.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#3630 Потребителят е офлайн   merlins_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2008 - 09:02 PM

Цитат

Цитат

Знам, ама се случва някой питащ да цъфне след месец-два и да се похвали с кучето, което си е купил от страхотния магазин. Ако този човек е питал тук преди това и не е предупреден, ще се гръмна. Ако е предупреден ... да се гърми сам.

Всички които пишат тук предполагам че изцяло подкрепят това мнение.
Но просто вече се умориха да дават подробни обяснения на хора които си знаят своето и нямат желание да се вслушат в съвети :huh:
Те остават с погрешното впечетление ,че всичко това се коментира едва ли не с цел някой развъдник да си "пласира" кученцата.
В днешно време когато има толкова информация ,просто трябва да седнеш и да е прочетеш ;)
Несериозно е да са виновни едва ли не пишещите тук, че някой си е взел куче от магазин или борса при положение че този казус се разисква  през страница,две и има многократно трагични случеи :'(
User's Signature

http://www.merlinspom.com
[url="//https://www.facebook.com/photo.php?fbid=694626657604638&set=pcb.694629704271000&type=3&theater%5B/url]

#3631 Потребителят е офлайн   Top Gun Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 09 December 2008 - 10:58 PM

Камелия от кои кучета чакаш бебчета?  :blink:

Цитат

Запитвания много, но -на предната страница съм обявила,че чакам бебета януари-февруари.
Ако има интерес -нека да пишат!
А ако трябва да говорим за помераните в Словакия- аз за такива не знам.
Знам за псевдо-помераните от Словакия и Унгария, с фалшивите родословия и още по-фалшивата самоличност.
И за да не се повтаряме на всяка втора-трета страница с една и съща информация за болестите,вредите и печалбите на зоомагазинерите-нека всички които се интересуват от породата и търсят истински померани и шпицове ,да пишат на представителите на развъдници за померани и мини-шпиц,пищещи в нашияфорум-ще получат подробна и филмирана инфо- кой с кого е ,,съгрешил,, , кой от кого е бременен, кога ще се появявт,,плодовете на греха,, в нашите развъдници и т. н.
С най-добри пожелания към запитващите!

#3632 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2008 - 12:26 AM

Цитат

Несериозно е да са виновни едва ли не пишещите тук, че някой си е взел куче от магазин или борса при положение че този казус се разисква  през страница,две и има многократно трагични случеи :'(

:( Така е, прав/а си.

Ама винаги подскачам като видя "ще ми донесат куче от Сърбия/Унгария/Словакия..."
User's Signature

#3633 Потребителят е офлайн   vaja Икона

Публикувано: 10 December 2008 - 04:44 PM

Здравейте, искам да ви попитам като хора които имат померани и са по-наясно от мен с тази порода, това на снимката померан ли е???

#3634 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 10 December 2008 - 05:56 PM

Според мен е малък шпиц :blink: Не съм много " веща" по отношение на породата, но не ми прилича на померан. Нека Светлето- Seska, да се изкаже.

#3635 Потребителят е офлайн   THe LoRd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 December 2008 - 01:07 AM

ейй това не може да е померан или ако е сигурно е от някоя борса. Аз не съм много вещ в тая порода , но като бях в Щатите съм виждал померани на мои приятелки и не изглеждаха въобще така  :-
сега като го гледам ми прилича малко на Смийгъл ;D

#3636 Потребителят е офлайн   THe LoRd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 December 2008 - 01:08 AM

виждам някаква прилика...

#3637 Потребителят е офлайн   Christmas Hope Икона

Публикувано: 11 December 2008 - 11:37 AM

Цитат

Здравейте, искам да ви попитам като хора които имат померани и са по-наясно от мен с тази порода, това на снимката померан ли е???

Здравейте, много ми се иска да кажа, че това сладко мъниче прилича на померан, но сърце не ми дава да Ви лъжа - то едва ли е съвсем породисто. Аз не знам колко месечно е кученцето Ви, но можете да сверите визията му със снимки на кучовци  в сайтовете на доказани развъдници. Надявам се да не сте го купили от магазин :huh:, защото документите от там едва ли са истински. Ако имате сериозни съмнения за произхода му (а си мисля, че с основание трябва да имате), разговаряйте с продавача. Би трябвало да носи отговорност за това, което предлага. Аз не съм съдия или най-големия специалист, но всеки заслужава да получи най-доброто за парите си. Надявам се с израстването му всичко да бъде наред. ;) Стискам Ви палци, нека много да Ви радва :yahoo:

#3638 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 December 2008 - 06:50 PM

на мен всички кучета от породата шпиц ми харесват  :blink: аз имам смеска между японски хин и немски шпиц  :yahoo:  то още е малко и ще видим какъв характер ще излени от него  ;D ;D ;D

#3639 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 12 December 2008 - 11:14 AM

Цитат

Никога не се гледа куче на снимка и не се дава преценка по снимка- има нефотогенични кучета,неумели фотографи,лошо осветление.
Кучето трябва да се види на живо, да се пипне-може да има дефекти и недостатъци в строежа на тялото, да се види как върви-прави се комплексен преглед.
Освен това въпросът поставен по-горе е малко неточен-аз бих попитала-,,Това куче на коя порода най-прилича?,,
Защото това ,че някой прилича на някого, не го прави този някого-нали така!
Ако аз приличам на Анджелина Джоли/уви само във фанатизята си ;D ;D ;D/,това не значи че съм тя-само паспорта и кръщелното могат да докажат ,че съм родена от нейните родители и следователно съм тя/или поне съм и сестра :blink:/.
Същото е и с кученцата-може много да прилича,но като няма документи-никой,никога по никакъв начин няма разбере към коя порода принадлежи даденото кученце,защото никой ,никога и по никакъв начин няма как да го докаже.
Знам,че всеки иска да си вземе сладко бебе,по възможност на не висока цена, по помераните са една от породите при които произходът и съответно цената ,винаги са от значение-когато бебето не е от добра връзка и родители,това страшно личи,за съжаление,когато вече е много късно, то е на 7-8-9месеца,пораснало и вече картината е напълно ясно-не е померан и никога няма да бъде.
Не че няма грозни померани-има,но ...не за това става дума.
Хубавото е ,че всички шпицове са много сладки по принцип и много умни-дори и да не стане померан, пак ще е умен и интелигентен!
Но всеки ,който си е избрал да купи куче,без документи-визирам родословие, си е поел риска да бъде 100%излъган.Цената е по-ниска,но какво от това?
Нека бебето на снимката да порасне здраво и да носи радост в дома!Това е основното и най-важното според мен!
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#3640 Потребителят е офлайн   THe LoRd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 December 2008 - 01:47 PM

абе хора няма какво да се лъжем това кученцето си е направо грозно, ако изобщо е померан. Смятам че няма здраво мислещ човек, който да не го забележи. Незнам от къде е взето ама ако сте дали много пари здраво са ви излъгали :'(

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни