Цитат
Здравейте, искам да ви попитам като хора които имат померани и са по-наясно от мен с тази порода, това на снимката померан ли е???
Здравейте,
бих искала да внеса малко яснота относно кученцето станало предмет на доста неприята в някои от мненията си дискусия.
Кученцето е 5 месечен померан от развъдника на Камелия Босилкова. Вярвам че всички пишещи тук познават дамата като професионалист и човек, който не би продал нещо друго освен померан. Също така знам, че това уточнение ще обясни на тези които познават породата защо то не е пухкаво като бебе или като напълно развит възрастен. Това е уточнение за всички, които "признават че не са толкова вещи в породата", но все пак са убедени че това е малък шпиц или нещо (незнайно какво) от магазин. Не разбирам само зашо питащата не ме попита направо какво е кученцето, а просто мина покрай мен и го снима. Ако го беше направила щях да й дам всичката необходима й информация.
Благодаря за мнението на Померан, че не може и не бива да се прави заключение по една-две снимки на уплашено кученце (това беше първото му запознаване с изложбите), направени от госпожата в движение, докато минаваше покрай мен.