Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 17 December 2008 - 11:49 PM
От както имам първия си шпиц го знам това. Превода на Елена е от 2006г. Стандарта на породата не е променян дълги години.
А линчо Иван Димитров през есента на 2007 на русенския САСIB не даде на мойта Роза нищо повече от САС, поради липса на 2 премоляра, като каза, че това дори е компромис и, че по принцип сме за дисклалификация даже. Бях потресена и споренето ми беше излишно. Радвам се, че все пак съм била права. :blink:
А линчо Иван Димитров през есента на 2007 на русенския САСIB не даде на мойта Роза нищо повече от САС, поради липса на 2 премоляра, като каза, че това дори е компромис и, че по принцип сме за дисклалификация даже. Бях потресена и споренето ми беше излишно. Радвам се, че все пак съм била права. :blink:
Публикувано: 17 December 2008 - 11:55 PM
Стига бе хора :huh: Направо ме напушва смях ;D Аз съм чела този стандарт за първи път през май месец. Като искам да уточня, че тогава за първи път се зайнтересувах от породата "Немски шпиц". И в уточнение от кога е този стандарт ви давам линк към сраницата на FCI http://www.fci.be/no...amp;file=group5
Там може да прочетете стандарта и да видите от коя година е :huh:
И HuskyPower е права за превода на думата!
Там може да прочетете стандарта и да видите от коя година е :huh:
И HuskyPower е права за превода на думата!
Публикувано: 18 December 2008 - 12:22 AM
Имаше едно много красиво женско куче от Chriscendo, което се продваше на 1 год и няколко месеца, което обаче беше с липса на 1 премолар от едната страна и 2 от другата
Беше вече Шампион на Канада ако не се лъжа,мислих мислих :huh: не го взех ,добре че и парите не стигнаха ,та да несе ядосвам :angry:
Жената беше написала,че ако това е проблем при нас -по FCIтя си го продава нормално в САЩ или на друго място
Беше вече Шампион на Канада ако не се лъжа,мислих мислих :huh: не го взех ,добре че и парите не стигнаха ,та да несе ядосвам :angry:
Жената беше написала,че ако това е проблем при нас -по FCIтя си го продава нормално в САЩ или на друго място
Публикувано: 18 December 2008 - 12:38 AM
Въдят си хората , и са страхотни по тип кучетата, аз като прочетох ,че допускат и клеща определено си останах изненадана,но като виждам как главите на помераните се променят ,нещата си идват на мястото
За мен обаче ножицовидната захапка си е за предпочитане винаги,ако има избор
За мен обаче ножицовидната захапка си е за предпочитане винаги,ако има избор
Публикувано: 18 December 2008 - 12:41 AM
Мен ако питаш си е за яд :(! Аз куче от там не бих върнала, пък ако ще да няма зъби ;D То в тези мънички муцунки резците едвам се събират, а какво остава за другите зъбки.
Публикувано: 18 December 2008 - 12:56 AM
Цитат
Това е женско куче, продадено в Русия за 10 000 Евро,на снимката е на 8 мес.Мисля че е от StarFire
Не е ли мечта?
Не е ли мечта?
CH Starfire's Poison - уникална женска. Много дребничка, но е истинско мини бижу. Не знаех, че е толкова скъпа. Блазе им на хората, че могат да си позволят тази цена, но кученцето наистина си заслужава.