Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 02 January 2009 - 07:39 PM
Не само,че ще ходим по изложби ами и ще продължаваме да сме пред твоите прекрасни померани.
Не на една изложба си била НЕ НА ПЪРВО МЯСТО .
Ако искаш пиши тук и се излагай,защото мисля няма здраво мислещ човек който пише тук и ще ти отговаря или оттук нататък ще се занимава с твои постове.
Вземи си седни на злобният кльощав задник,почеши се по празната глава и тогава измисли каква нова простотия ще напишеш тук.
Момичета и момчета от темата за помераните ,Моля Ви повече да не пишем по въпросите на Мадам,защото всяко внимание към нея ще е проява на интерес и уважение,а тя както се вижда не го заслужава.Достатъчно толерантни и търпеливи бяхме всички ,доста страници назад се вижда.
Публикувано: 02 January 2009 - 07:43 PM
О.К,извини ни за безпокойството!Не си длъжна да ни отговаряш,а и вече няма нужда.Обърнахме се към когото трябва,а теб те занимахме защото изчетохме във форума колко си горда с това померанче.Помислихме си че ти си човека който трябва да информира тези невежи в породата собственици и да им обясни къде им е мястото.Извини ни още веднъж за безпокойството!С уважение Ана и Митко.
Светле,това е третото и последното заплашително писмо към теб!
Публикувано: 02 January 2009 - 07:45 PM
Цитат
До сега писахме в качеството на хора участвали в направата на сайта, а сега пишем като собственици на Foxy Nose Calista Catalina Катето
Ана, ако си има проблеми с каквото и да било отностно Катето е трябвало да се обарнеш към нас, нейните законни собственици а не да опетняваш сайта създаден с толкова много любов , и да създаваш безброи интриги.....
Мисля, че Светла отговори на всичките ти въпроси много точно за което и Благодарим. Това какви качества и недостатъци имат кучетата не го определяш ти, а хора много по-компетентни от теб!!!
Публикувано: 02 January 2009 - 07:52 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 08:04 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 08:26 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 08:39 PM
Така ме нервира таз завистлива матрона, че пропуснах... Момичета, поздравления за сайта!!! Прекрасен е! Видно е направен с много любов, чудесно сте се справили! :samodovolen:
Публикувано: 02 January 2009 - 08:42 PM
Цитат
Това куче нито е излязло от твоя "развъдник",нито е твое,нито би трябвало да те засяга какво възнамеряват да правят с него,че да плетеш интрижки и да влизаш в ролята на майка Тереза на помераните,като повтаряш единствено като робот "стандартите,та стандартите"
Нагла си, и ти го казвам като човек страничен и незапознат с плетните в тоя форум-съдя единствено от постовете ти в които всяка втора дума е "нашите прекрасни померани" ...
Аз бих казала горките ти померани :'( насади такава злоба у хората тук,освен към теб самата и към "златните" ти кучета,които всъщност са най-обикновени померани които едва ли биха изпъкнали чак толкова в някой чужд форум както тук.Опитай се да ги представиш по този начин навън и ще се наложи да си посетиш фризьорката,тъй като най-вероятно ще ти побелеят косите от злоба. :wub: ... Не се засягай от думите ми,следвам твоя принцип- да бъдем реалисти!

Публикувано: 02 January 2009 - 08:45 PM
Скоро ще продавам кучета и в чужбина, бъди бдителна като какви са продадени, че може и там да се допусне мое куче да има добра оценка, явно това те тревожи.
Благодаря на всички, които подкрепиха мен, Катито и собствениците и! Това малко кученце не заслужаваше толково злоба.
Публикувано: 02 January 2009 - 08:56 PM
Ние всички разбрахме каква е Ана !
Публикувано: 02 January 2009 - 08:58 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 09:06 PM
На Катето много гушки от нас................ :P на всички много целувки.
много ви се радвам момичета ...... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 02 January 2009 - 09:39 PM
целувки на всички......няма ли някой имeнник бе хора да почерпи ,какво се крие ;D
Публикувано: 02 January 2009 - 10:13 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 10:31 PM
Защо бе хора защо вместо да сме единни и да се подкрепяме ние се изяждаме една друга,и защо когато някой направи нещо ново,различно,интересно за много хора,полезно и на никого вредящо защо винаги ще се намери човек който да го развали :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 02 January 2009 - 10:34 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 10:44 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 11:07 PM