Публикувано: 08 January 2009 - 06:11 PM
здравейте! искам да ви споделя какво се случи с моето миличко..Взех си на 26 декември едно малко черно сладурче кръстоска между мини шпиц и померан..невероятен красавец, но уви на 31 ми почина в ръцете от парвовироза( извинявам се не знам как се пише болестта точно).. Не го купих от развъдник, а от един човек, който има мъжки померан и от кучилото му бяха дали едно, но той има много кучета и го продаваше..мисля, че още като си го взех е било болничко, не обвинявам човека, но много тежко го преживях.. Но все пак съм влюбена в тази порода и съм твърдо решена лятото да си купя такова кученце. Проблема е, че сега ме е страх да не се случи същото. Знам, че всички ще ме посъветвате да си закупя от развъдник, но просто нямам 1000 евро, защото си го купувам сама, родителите ми не са очаровани от идеята за куче.. Въпроса ми е има ли някои който си е закупил кученцето за по-малко пари, дори и без родословие, защото единственото, което искам е да бъде здравичко и от къде? И като чета за вашите хубави кученца се убеждавам, че не са толкова крехки / моят приятел се опитва да ме убеди, че породата е много крехка и иска да си купим ягд териер/, мисля, че макар да са мънички, са здрави кучета, просто така се случи с моето... :(