Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 01 February 2010 - 01:59 PM
Публикувано: 01 February 2010 - 02:03 PM
Публикувано: 01 February 2010 - 02:46 PM

Поздрави на всички!
Публикувано: 01 February 2010 - 11:59 PM

ralivd, честито мече! Малкият е страхотен!

Надявам се, че ще пускате снимки по-честичко!

Публикувано: 02 February 2010 - 11:22 PM
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Малкия Ромео се чувства повече от чудесно и не спира с белите. Сега се е научил да ме хапе и да ми дъвче косата и сме в процес на обучение да не го прави. Честно казано няма големи резултати, но с повече упорство ще се получи. Интересен е факта,че при все,че има такава обилна козина не се скубе.
А ето малко снимки от нас.

Silence is often the best thing to say
Публикувано: 02 February 2010 - 11:39 PM

Хубава вечер на всички!

Публикувано: 03 February 2010 - 09:21 PM
Ние имаме малък проблем с яденето. Изобщо не яде сухата храна на Роял Канин. Вероятно е свикнал в развъдника да хапва свежо месо и съм принудена да му давам. Дали ако не му сложа месо ще хапне от сухата храна? Само да не си уморя бебето от глад

Какво мислите за обучението на кученца,т.е. кога най-рано е нормално да се започне? Относни хигиенните навици, кога запонаха вашите померанчета да разбира къде трябва да се ходи и къде -не? Аз се опитвам да се карам, когато се изпиша въху ламината, но изглежда,че изобщо не разбира, че му се карам

Имаше въпрос какъв е цветът на Ромео, light creme е .

Публикувано: 03 February 2010 - 09:58 PM
Ние имаме малък проблем с яденето. Изобщо не яде сухата храна на Роял Канин. Вероятно е свикнал в развъдника да хапва свежо месо и съм принудена да му давам. Дали ако не му сложа месо ще хапне от сухата храна? Само да не си уморя бебето от глад

Какво мислите за обучението на кученца,т.е. кога най-рано е нормално да се започне? Относни хигиенните навици, кога запонаха вашите померанчета да разбира къде трябва да се ходи и къде -не? Аз се опитвам да се карам, когато се изпиша въху ламината, но изглежда,че изобщо не разбира, че му се карам

Имаше въпрос какъв е цветът на Ромео, light creme е .
Мисля, че за ходенето до тоалетна следната статия ще ти бъде от полза :-)
ГРАФИК ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА КУЧЕНЦЕТО ДО ТОАЛЕТНА
А относно храната пробвай плавно да преминаваш от едната към другата, като за начало просто я смесвай, така че с времето пропорцията на сухата храна да става по-голяма

Публикувано: 04 February 2010 - 05:18 PM
ГРАФИК ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА КУЧЕНЦЕТО ДО ТОАЛЕТНА
А относно храната пробвай плавно да преминаваш от едната към другата, като за начало просто я смесвай, така че с времето пропорцията на сухата храна да става по-голяма

Благодаря, ще пробваме съветите от статията.

Публикувано: 05 February 2010 - 04:05 PM
Искам от все сърце да ви пожелая, да са ви живи и здрави сладките кученца, обичкайте си ги много!!!
Много искам да си купя померанче или мини шпиц. Моля ви някой може ли да ми каже информативно колко пари стува едно померанче и колко струва един мини шпиц? Знам , че във Варна има развъдник "Foxynose" .
Израстнала съм в семейство в което винаги сме отглеждали животни - котки, кучета, папгали, хамстери, угуани...... в момента имам само един папагал ( Коко - корела :D )
Имах куче порода боксер, но за съжеление почина когато беше на 8 годинки. Страшно много си го обичах и ми е много мъчно за него. Сега след 7 години без куче се чувствам готова , да отдам цялата си обич и внимание на ново кученце.
Изключително съм пленена от красотата, грацията и напереността :) на померанчетата.... по очичките им личи колко са игриви и добродушнички.
Искам да съм наясно колко пари струва тази порода, да разбера дали мога да си я позволя, едва тогава ще направя контанк със някой равъдник. :)
Публикувано: 05 February 2010 - 04:18 PM
Искам от все сърце да ви пожелая, да са ви живи и здрави сладките кученца, обичкайте си ги много!!!
Много искам да си купя померанче или мини шпиц. Моля ви някой може ли да ми каже информативно колко пари стува едно померанче и колко струва един мини шпиц? Знам , че във Варна има развъдник "Foxynose" .
Израстнала съм в семейство в което винаги сме отглеждали животни - котки, кучета, папгали, хамстери, угуани...... в момента имам само един папагал ( Коко - корела :D )
Имах куче порода боксер, но за съжеление почина когато беше на 8 годинки. Страшно много си го обичах и ми е много мъчно за него. Сега след 7 години без куче се чувствам готова , да отдам цялата си обич и внимание на ново кученце.
Изключително съм пленена от красотата, грацията и напереността :) на померанчетата.... по очичките им личи колко са игриви и добродушнички.
Искам да съм наясно колко пари струва тази порода, да разбера дали мога да си я позволя, едва тогава ще направя контанк със някой равъдник. :)
И в двата подфорума "Померан" и "Мини шпищ" има тема за регистрираните развъдници за съответните породи!! Информация за цени,свободни бебета и всичко останало можете да получите само от конкретния развъдник,пожелавам успех в търсенето на вашето бебе

Публикувано: 05 February 2010 - 04:35 PM

Кое е другото германче? Да не е някоя мома, че на нас отсега ни идват такива любовни моменти, и поради липса на приятелка плюшеното кученце става жертва

Natty, искрено ти препоръчвам да влезеш в контакт с развъдчиците на померанчета в България. Толкова отзивчиви и любезни хора не бях срещала. И въпреки,че в този момент, когато аз търсех те нямаха кученца, не отказаха да ми обяснят доста подробности по повод на породата и отглеждането. Предполагам,че вече си изчела доста информация за това как се отглежда померанче. Успех !!!

Публикувано: 06 February 2010 - 03:59 AM
Днес за първи път път видях отблизо померанче, страхотен сладур! Те наистина ли са толкова малки? По принцип моя малтизер/ши-цу е от най-дребните кучета в парка (с изключение на чихуахуатата), но го гледаше отгоре