Здравейте !
Нямам думи да опиша колко се радвам, че открих форум не само с активни, в момента потребители, а и актуални теми. След няколкото опити да се свържа с някои от развъдниците(вкл. един френски) и нито един отговор, бях на път да купя кученце от същия, гореспоменат "магазин" (ако и като такъв може да се определи). Явно съм от породата "упорит садо-мазохист", тъй като преди 3 год. имах проблеми с подобен такъв зоомагазин в град Бургас. Тогава станах собственичка на бял "чау-чау", за който ми беше гарантирано родословие, ветеринарът-собственик беше тоооолкова любезен, чаках си бебето 4 седмици поради внос и необходимият карантинен престой, но след като вече се взехме, същият любезен ветеринар, също толкова любезно ми обясни, че няма как да ми е казал, че родословието се взима в един по-късен етап.За щастие "моят бял мъж" стана наистина красавец, но и до днес няма късмета да е опитал "греха", поради факта, че собствениците на единствената подобна на него мома в нашия град държат "зетят" им да е придружен с нужните документи за произход
Съвсем случайно, бях "нагърбена" със задачата да търся "космат" подарък за Р.Д. на щерката, която дори повече от мен люби четирикраките но , след като видяхме за пръв път снимка на померанче,всичко останало отпадна и сме кандидат - собственик, влюбени-мераклии и куп още определения, но за щастие, ако не бяхте Вие, най - много , в най-добрият случай щяхме да станем грижовни стопани на аляски мамут - най-хубавото , поне от цялата история щеше да бъде, че като порасне ще можем да си го впрягаме да тегли шейна:) Тук видях снимки на ууууникални пухове и Ви моля, ако имате инфо дали в момента или близкото бъдеще има или предстои да има малки помчета, да споделяте