Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 19 March 2007 - 05:20 PM
Цитат
Ето и пресни преснички морски снимки от днескашния прекрасен слънчев ден b)
Прикачени файлове
-
DSC08219.jpg (105.06K)
Брой сваляния: 146
Публикувано: 19 March 2007 - 05:20 PM
Прикачени файлове
-
DSC08221.jpg (118.54K)
Брой сваляния: 128
Публикувано: 19 March 2007 - 05:21 PM
Прикачени файлове
-
DSC08293.jpg (120.52K)
Брой сваляния: 123
Публикувано: 19 March 2007 - 05:22 PM
Прикачени файлове
-
DSC08274.jpg (106.23K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 19 March 2007 - 05:23 PM
Прикачени файлове
-
DSC08244.jpg (130.04K)
Брой сваляния: 114
Публикувано: 19 March 2007 - 06:06 PM
Цитат
Аз само едно ще кажа, във Франция искат 1000 евро за запложда не на една женска. Дали светът е потънал в дълбока информационна мъгла относно цените на помераните, чужденците въобще не се интересуват! Да не говорим че 99% от тях никога няма просто да отговорят на запитване от случаен човек, независимо дали за цена или направо за закупуване на куче.На мен ми отне 8 месеца да спечеля доверието на тези развъдници които ме интересуват и въпреки всичко преговорите за закупуване са много тегави, дори да им кажа че им пращам чувал с пари. От скромната ми практика и разговори с 250 развъдника в света, цена под 2500 долара не съм видяла и чула, също така няма развъдник, който да е писал цените си на сайта. Така че вместо да си чешим езиците, по добре е да уважавате желанието на Светла и много други хора във форума да отговарят на всякакви тъпи въпроси и коментари. Освен това е доста глупаво да пишете в този форум, колко се интересувате от породата и колко харесвате помераните и след това да подлагате на съмнение думите на хората с опит. Аз за всичко се уча от Светла а тя ? Ами много просто, всичко си е постигнала сама, така че вместо по цял ден да питате, най добре си намерете списък с развъдници, разберете кои са най добрите, пишете им и ако някой ви отговори, публикувайте отговора! Но злобни намеци от рода на това че, едва ли не някой пише измислици и неверни цени, хич и не ми се четът. И без това ми е ясно че много хора пишат тук от липса на работа, ако на някой му е пукало какво е померан и как изглежда от давна да си е купил и да е разбрал, но малко хора биха дали пари за истински хубав померан и съм почти сигурна че те не пишат тук!
Публикувано: 19 March 2007 - 06:17 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 06:17 PM
Цитат
Ами тогава си сложи очила и прочети добре форума, за теб нищо не съм писала, просто аман от специалисти, всеки ден едни и същи въпроси и страшни мнения от хора които померан на живо са виждали сигурно 1 пъти в живота си, което все пак е нещо!
Публикувано: 19 March 2007 - 06:22 PM
Цитат
Прекрасно е че темата ви е интересна, тогава уважавайте хората които я поддържат такава, а не изказвайте мнения за неща от които и хабер си нямате. Питате Светла коклко струва бял померан, тя ви отговаря, ами от какъв зор и подлагате думите на съмнение, от голямо уважение ли?
Публикувано: 19 March 2007 - 06:28 PM

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 19 March 2007 - 06:38 PM
Цитат
О, разбира се че живеем във страна със свобода на словото, но мисла че няма смисъл да се месите във нашите междуфорумни отношения, защото съм изчела целия ви форум и се отнасяте доста зле с много хора и то хора без никакви провинения. Каквото имаме да си казваме, ще си кажем, големи хора сме, нека се защитават хората които трябва сами, това е доста по достойно! За същата забележка във вашия форум, вие си знаете как да реагирате, аз не ви уча! Ако обичате, уважавайте моето мнение за породата от която разбирам.
Публикувано: 19 March 2007 - 06:46 PM
Цитат
Цитат
О, разбира се че живеем във страна със свобода на словото, но мисла че няма смисъл да се месите във нашите междуфорумни отношения, защото съм изчела целия ви форум и се отнасяте доста зле с много хора и то хора без никакви провинения. Каквото имаме да си казваме, ще си кажем, големи хора сме, нека се защитават хората които трябва сами, това е доста по достойно! За същата забележка във вашия форум, вие си знаете как да реагирате, аз не ви уча! Ако обичате, уважавайте моето мнение за породата от която разбирам.
Май се опитваш да ми изупачиш думите, но както и да е...никъде не съм казала, че не уважавам мнението ти, подчертай ми го, ако обичаш, а това какво става в "нашия" форум си е "наша" работа, нали така... b)

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 19 March 2007 - 06:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Май се опитваш да ми изупачиш думите, но както и да е...никъде не съм казала, че не уважавам мнението ти, подчертай ми го, ако обичаш, а това какво става в "нашия" форум си е "наша" работа, нали така... b)
r) Много благодаря за разбирането! Това което става в нашия форум си е наша работа. Прекрасно сте го написала! r)
Публикувано: 19 March 2007 - 07:01 PM
Прикачени файлове
-
DSC08189.jpg (113.07K)
Брой сваляния: 139