Цитат
Цитат
Дали е удобно да публикувам тук съобщение?
За щастие имам един прекрасен чистокръвен Померан - Чарли. Влюбих се в тази порода откакто видях такъв на един богаташ от Испания. Моя бебок стана на година и 3-4 месеца... и мисля да му търся момиченце за поколение. Ако някой има момиченце - Померанче може да ми пише на e-mail - balark@abv.bg или да се обажда на мобилния ми телефон: 0885880558. Казвам се Цветан.
Здравейте! По принцип тук не е мястото за обяви, но така и иначе сте започнали, затова защо по-добре не ни разкажете повече за вашия померан- от кой развъдник е, кои са неговете родители и какви са имената им по родословие, колко е висок и колко тежи, кои изложби сте посетили и какви оценки или титли сте взели от там? Предварително благодаря!
Купихме го чрез фирма от Унгария.
Родителите ... ? Не сме се запознавали. Мога да питам. Мен ме интересуваше Чарли да е готин и сладък.
Висок е мисля не повече от дължината на обувките ми... максимум 35 см.
Беше станал около 20 кг, но след бурни диети и 2 колабирания от негова страна мисля, че е паднал под 10 кг. (представям си какво им е на жените... )
За изложби... бил е на 1 Октобер фест. Изпи 2 литра бира за 1/2 час. Титла така и не успя да вземе заради това.
На Пловдивския панаир взе титла за най-нерентабилно куче в ниския клас.
А също и титла за най-чести облизвания на краката и ръцете на бебето ми:)
Така и не ми остава време да го водя по конкурси и изложби. Просто като работя по 13 часа на ден, след това на тренировки и в останалото време си гледам другото бебе, някак си не ми се връзват конкурсите.
Дано така е по-добре...