Източноевропейска овчарка
Публикувано: 07 January 2008 - 01:03 PM
Много се радвам ,че се увеличава ме
gabipap,добре че ходихме на Котел за нова година ,че в Бургас незнам кога щяхме да видим такова нещо което се яде и се топи в устата :yahoo:
Това е резултата след всяка разходка :blink:
gabipap,добре че ходихме на Котел за нова година ,че в Бургас незнам кога щяхме да видим такова нещо което се яде и се топи в устата :yahoo:
Това е резултата след всяка разходка :blink:
Публикувано: 07 January 2008 - 02:24 PM
Здравейте и от МЕН!Форумци и Притежатели на породата!!! :P
Истинското ми име е ЕЛИКА, от София съм и искам да ВИ поздравя с цялото си сърце за Нова Година!
Пожелавам на Всички да сме Живи, да сме Здрави, за да можем да пазим и развиваме тази прекрасно порода кучовци!
А на Кучовците пожелавам много здраве, много палави моменти и по няколко Големи Кокъла! ;) ;D
Привет на Всички Новобранци и от Мен!
Радвам се създадох тази тема, защото се множим! :yahoo:
На това студено време Ви качвам една Топла снимчица!
Истинското ми име е ЕЛИКА, от София съм и искам да ВИ поздравя с цялото си сърце за Нова Година!
Пожелавам на Всички да сме Живи, да сме Здрави, за да можем да пазим и развиваме тази прекрасно порода кучовци!
А на Кучовците пожелавам много здраве, много палави моменти и по няколко Големи Кокъла! ;) ;D
Привет на Всички Новобранци и от Мен!
Радвам се създадох тази тема, защото се множим! :yahoo:
На това студено време Ви качвам една Топла снимчица!

Elika [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
Публикувано: 08 January 2008 - 11:22 AM
И Бъч е много готин :yahoo: То май всички кучовци в темата са красавци и красавици.
mimo, как се разбирате с други мъжки кучета? Нортън е с няколко месеца по-голям от Бъч и в това отношение сме се видяли в чудо.
mimo, как се разбирате с други мъжки кучета? Нортън е с няколко месеца по-голям от Бъч и в това отношение сме се видяли в чудо.

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 12 January 2008 - 10:20 PM
Снежните още не сме изкарали, ама хайде да ви покажа един глезен не-фотогечничен дзвер в домашна обстановка;D

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 12 January 2008 - 10:24 PM
И една снимка на мама и малкото братче на Нортън от преди 3 месеца:

Публикувано: 15 January 2008 - 12:46 PM
:wub: Мама Тара, само колко загрижено гледа на първата снимка ;) Защо не пуснеш някоя от първите 2 снимки за фотоконкурса, с удоволствие ще гласувам за нея!

Публикувано: 16 January 2008 - 02:30 PM
Благодаря ти ,gabipap ,Тара наистина е много послушна само дето имаме проблем с яденето,много е капризна и направо съм се видяла в чудо с нея.Снощи я докарахме до там ,че сложих и да яде гранули с накъсано пилешко месо в тях.Тя започна да яде ,хапна около 200 гр фръцна си дупето и отиди си легна :huh:Аз пък какво си бръкнах в джоба и намерих една от нейните наградки и съответно след като я извиках и изпълни командите седни ,дай лапа и легни и я дадох,а познай какво направи...Отиде хапна още малко от храната си и дойде да ми дава лапа за награда :angry:Моля дайте ми съвет как да я накарам да се хране нормално без да ми прави такива циркове :sos: ;D