Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 22 July 2008 - 01:53 PM
европейска късокосместа

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 22 July 2008 - 01:58 PM
дай още някоя част от тялото де ;) B)

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 22 July 2008 - 02:06 PM
Цитат
Цитат
дай още някоя част от тялото де ;) B)
Ако искаш и породата да каже :huh: Целта на играта е да се позатрудним малко, а не постоянно дай жокер, та дай жокер! :(
Сори!Разбрах те БЕЗ НИКАКВИ ЖОКЕРИ ;)

Публикувано: 22 July 2008 - 03:07 PM
имаше една птица която прилича малко на това , но не и знам името :sos: