Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 03 September 2008 - 10:12 PM
Ей, мошеничко :P
Ъ-хъ-то беше на въпроса дали е от семейство котки.
Естествено, че НЕ Е сервал...
Имаш подлия навик да си редактираш постовете по три пъти... И аз всеки път се цъкля и си мисля, че откачам...
Ъ-хъ-то беше на въпроса дали е от семейство котки.
Естествено, че НЕ Е сервал...
Имаш подлия навик да си редактираш постовете по три пъти... И аз всеки път се цъкля и си мисля, че откачам...

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 03 September 2008 - 10:24 PM
Цитат
Опушен леопард? :blink:
БРАВО!!!
Опушен или Облаковиден леопард (Neofelis nebulosus).
Този вид има удължен череп, различен от другите котки, което го поставя в отделен род. Кучешките му зъби са най-големи сред котките в пропорцията на размерите на тялото му. Дължината на тялото му е 1,6 - 1,9 м като почти половината от размера му е опашката, тежи 20 - 30 кг. Храни се с елени, едър див добитък, кози, диви свине, влечуги, птици и маймуни. Лови през деня и ноща, напада от засада. Ражданията са през август, периода на бременност е около 3 месеца. Малките са 1-5, слепи. Проглеждат след 10 - 12 дни. Покрити са с жълтосива козина, петната и окраската се оформят до 6 месеца. Стават самостоятелни след 9 месеца, съзряват полово след 2 години. Опушеният леопард е единак освен в процеса на размножаване. Живее предимно по дърветата - отличен катерач.
Населява дълбоки тропически гори, джунгли и блатисти местности далеч от хората, във височините под 2500 м. Среща се в юго-източната част на Азия, от Непал на изток до Тайван, включително южен Китай, южната част на остров Ява, Бирма (Myanmar), Малайзия, островите Суматра и Борнео. Изложен на опастност.
Neofelis nebulosa има четири подвида: N.n.brachyurus - Тайван (смятан за изчезнал), N.n.diardi - Борнео и Малайзия, N.n.macrosceloides - Бирма и Непал и N.n.nebulosa - Китай и Индокитай.

Публикувано: 03 September 2008 - 10:29 PM
Ако ти се оттегляш нека Дури да пусне - нейните винаги са много интересни :wub:

Публикувано: 03 September 2008 - 10:41 PM
Цитат
Със сигурност е тапир :P
Публикувано: 03 September 2008 - 10:42 PM
Да.Тапир е.
В случая планински.
Планинският тапир /Tapirus pinchaque/ е най-едрият вид от четирите.
Наричан е още вълнист или гигантски.
За разлика от своите събратя, които обитават тропическите гори, той живее в планининските райони на Южна Америка и по-точно в Андите.
Разпространен е на територията на 5 страни-Еквадор, Колумбия, Венецуела, Перу и Боливия.
Принуден е да се приспособи към суровите условия на високопланински райни с надморска височина между 1800 и 4000 метра.
Най-едрият екземпляр от вида планински е тежал 711 кг и е от Еквадор.
Планинският тапир е едно от най-редките животни на нашата планета.
Продължителността на живота на планинските тапири е 40-50 години.
Из Уикипедия
дано сега се публикува отговора ми.
е хайде..де..
В случая планински.
Планинският тапир /Tapirus pinchaque/ е най-едрият вид от четирите.
Наричан е още вълнист или гигантски.
За разлика от своите събратя, които обитават тропическите гори, той живее в планининските райони на Южна Америка и по-точно в Андите.
Разпространен е на територията на 5 страни-Еквадор, Колумбия, Венецуела, Перу и Боливия.
Принуден е да се приспособи към суровите условия на високопланински райни с надморска височина между 1800 и 4000 метра.
Най-едрият екземпляр от вида планински е тежал 711 кг и е от Еквадор.
Планинският тапир е едно от най-редките животни на нашата планета.
Продължителността на живота на планинските тапири е 40-50 години.
Из Уикипедия
дано сега се публикува отговора ми.
е хайде..де..

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +