Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 23 September 2008 - 10:27 PM
Червенобуза костенурка :)

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 23 September 2008 - 10:59 PM
кой щр пуска новата загадка? :blink:
Публикувано: 23 September 2008 - 11:31 PM
Цитат
Koйто пита :P
Публикувано: 23 September 2008 - 11:48 PM
Такамм това е бозайник, та този бозайник се смята, че е смесица от 2 много известни бозайника, от които 1 домашен, а другият-див.Носи шарката на дивия по краката си, понякога и по цялото тяло.
П.П.Дури, моля те пощади ме че така ми се спи а утре (то вече е утре де) ще ставам в 6 и половина.
П.П.Дури, моля те пощади ме че така ми се спи а утре (то вече е утре де) ще ставам в 6 и половина.
Публикувано: 24 September 2008 - 01:45 PM
зеброида кръстоска м/у зебра и кон ли е?Защото като търся моето животно и зеброида излизат две различни страници в уикипедия.Иначе доста си приличат.
Публикувано: 26 September 2008 - 07:53 PM
отклонявате се!coolice e многоо близо, но мисля че това животно е различно от зеброид, поне уикипедия така казва.
П.П.Маринчето11, магаре и...
Е сега ако не се сетите... ;)
П.П.Маринчето11, магаре и...
Е сега ако не се сетите... ;)
Публикувано: 26 September 2008 - 08:22 PM
Нееее ее е мулее :'( . И да диво е.Има доста имена.
Незнам дали да приема отговора на coolice, понеже животните изглеждат почти еднакво, но пък са с различни имена.
Незнам дали да приема отговора на coolice, понеже животните изглеждат почти еднакво, но пък са с различни имена.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +