Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 16 October 2008 - 08:37 PM
Нем ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 October 2008 - 08:38 PM
Дхоле (червен вълк) Cuon alpinus беше май...?
Иначе моето загадк беше червеноглаво уакари, ама отивам да намалявам снимката, за да я постна...
Иначе моето загадк беше червеноглаво уакари, ама отивам да намалявам снимката, за да я постна...

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 16 October 2008 - 08:41 PM
Цитат
Дхоле (червен вълк) Cuon alpinus беше май...?
Ето жокер - Австралия. Айде, сега е лесно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 October 2008 - 09:09 PM
Цитат
динго, явно :huh:
Снимката е от тук - има прекрасни снимки.
Инфо за динго.

Публикувано: 16 October 2008 - 09:40 PM
Моля мод да изтрие това и предходното мнения. Нещо нетът ми прави номера...

Публикувано: 17 October 2008 - 08:30 PM
Не и не ;D
Пускайте си друга загадка, тази твар, дори си няма българско име. Но е интересна и ми се ще да познаете най-общо какво е (дет` се вика, насЕкомо ли е, риба ли е, птица ли е...)
Пускайте си друга загадка, тази твар, дори си няма българско име. Но е интересна и ми се ще да познаете най-общо какво е (дет` се вика, насЕкомо ли е, риба ли е, птица ли е...)

Публикувано: 17 October 2008 - 09:31 PM
Цитат
Според мен това ще да е някоя морсква твар. :-
Определено ще ми е интересно да узная името му дори и на латински. :blink:
Определено ще ми е интересно да узная името му дори и на латински. :blink:
Нее, не ми се вярва да е морска :- По-скоро нещо о рода на пръчиците... И на страшилка малко прилича... :rolleyes:

Публикувано: 17 October 2008 - 09:49 PM
Цитат
Хм, възможно е и да не морско ,
сега се сетих за едно друго животинче , което живее под земята , а главата му има подобна форма ,но само дето е оцветена в червено беше от рода на къртиците, но...
сега се сетих за едно друго животинче , което живее под земята , а главата му има подобна форма ,но само дето е оцветена в червено беше от рода на къртиците, но...
Май се сещам за кое животно говориш. Имаше една класация за най-грозни животни и то беше класирано /тази къртица или каквото е/, но въобще не е такова. Това си е насекомо ;)

Публикувано: 18 October 2008 - 11:03 PM
Никой не се е доближил до истината ;D
Значи не е морски, не е гущер, не е и ъъъъ страшилкоподобно.
Друго е.
Гледам го и направо не вярвам, че е това, което е и, че изобщо го има.
Ако искате веднага ще го "издам"!
Значи не е морски, не е гущер, не е и ъъъъ страшилкоподобно.
Друго е.
Гледам го и направо не вярвам, че е това, което е и, че изобщо го има.
Ако искате веднага ще го "издам"!