Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 23 November 2008 - 09:40 PM
Нормално е че ви затруднява.Това животинче е открито на 17.12.2007г от учения Кристофър Хелген.То спада към семейство торбести и обитава тропическите гори на планината Фоджа, провинция Папуа.

Наименованието на това животинче на латински е:Cercartetus от рода Mallomys.
Ето и негова снимка:
П.С:Който желае нека да пусне загадка.
Наименованието на това животинче на латински е:Cercartetus от рода Mallomys.
Ето и негова снимка:

П.С:Който желае нека да пусне загадка.
Публикувано: 25 November 2008 - 08:02 PM
Аз пускам ! :P
На кого са тези крачета?
На кого са тези крачета?

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 25 November 2008 - 08:05 PM
Много студЕен..нО... ;D

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 25 November 2008 - 08:20 PM
Му няя да кажа кое семейство защото веднага ще се сетите , затова ще ви кажа , че е куче :P

Публикувано: 25 November 2008 - 08:46 PM
Незнам.Аз и marin4eto11 (поне така мисля) виждаме снимката.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +