Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 17 October 2007 - 09:45 PM
Да, омразна, гнусна бълхица!
Добре сте подготвени, браво ;D ;D ;D
Няма да пускам информация а тая гад, щото кой не знае бълхата, кой не е хапан от нея.
Разберете се кой да пуска загадка и пускайте :blink:
Добре сте подготвени, браво ;D ;D ;D
Няма да пускам информация а тая гад, щото кой не знае бълхата, кой не е хапан от нея.
Разберете се кой да пуска загадка и пускайте :blink:
Прикачени файлове
-
cat-flea.jpg (40.06K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 17 October 2007 - 11:05 PM
Ами айде аз да пусна една.На кого е това краче?Снимките са две защото едната е малко размазана а другата е много малка.Ако не се вижда нищо кажете.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 18 October 2007 - 08:50 AM
Може ли и аз да се включа с една загадка?
На кого е това ушенце? :P ;)
На кого е това ушенце? :P ;)
Прикачени файлове
-
S5005343n.jpg (8.72K)
Брой сваляния: 57

Публикувано: 18 October 2007 - 09:33 AM
Морско свинче ;D
Дето нито е морско, нито е свинче... Ето единхубав сайт за него:
http://www.morsko-svinche.com/
Направо давам следващата загадка, защото после няма да ме има...
Дето нито е морско, нито е свинче... Ето единхубав сайт за него:
http://www.morsko-svinche.com/
Направо давам следващата загадка, защото после няма да ме има...
Прикачени файлове
-
whois.jpg (4.67K)
Брой сваляния: 149
Публикувано: 18 October 2007 - 10:25 AM
Да, африкански глиган, голям убавец! ;)
Живее в покрайнините на саваните, защото обича да се крие в гъста растителност, но пък се храни в откритите пространства. Живее на групи от по 10-тина животни, състоящи се от майки и техните малки, като мъжките се присъединяват към групата по време на сватбения сезон, а при определени видове и по време на отглеждането на малките. Това, което аз особено много обичам при тия зверове е, че въпреки относително малките си размери 50-150кг, те трудно стават жертва на безбройните хищници, защото са страхотно социални и се защитават организирано.
Живее в покрайнините на саваните, защото обича да се крие в гъста растителност, но пък се храни в откритите пространства. Живее на групи от по 10-тина животни, състоящи се от майки и техните малки, като мъжките се присъединяват към групата по време на сватбения сезон, а при определени видове и по време на отглеждането на малките. Това, което аз особено много обичам при тия зверове е, че въпреки относително малките си размери 50-150кг, те трудно стават жертва на безбройните хищници, защото са страхотно социални и се защитават организирано.
Прикачени файлове
-
warthog.jpg (57.74K)
Брой сваляния: 106
Публикувано: 18 October 2007 - 10:42 AM
Направо прилича на някакво праисторическо животно, недокоснато от еволюцията, ихааа :rolleyes:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +