Как да науча малкото кученце да пишка на определено място ?
Публикувано: 01 October 2009 - 12:09 PM
Публикувано: 01 October 2009 - 05:37 PM
Браво умно куче. И при нас хората спалнята и тоалетната не са на едно и също място.
Публикувано: 01 October 2009 - 08:44 PM
В момента е наказана ... а сме на близо 6 месеца без 10 дни..... така че от двумесечно пале не знам , абсолютно никакви очаквания не бива да имате
Всичко става с постоянство и пошляпване , иначе няма как да разбере , моята като перях мокета с четка, където е пишнала ми хапеше ръката и ме лаеше , пошляпването е неизменна част за мен
Имам въпрос , на някой кучето му спазва ли ходенето до тоалетна стриктно и ако ДА то на колко години е?
Това, че кучето се е изпишкало на леглото Ви е много лошо. Обикновенно кучето прави такова "отмъщение" на онзи който непонася. Не знам защо кучето Ви е имало причина да прояви тази своя "агресия". Това с хапането и лаенето, когато Вие чиститите там където не е трябвало да извърши своите физиологични нужди също е проява на не съгласие. Нормално е да се умилква виновно и да Ви ближе ръцете молейки по този начин за извинение.
Не знам вече съм в ужас , това е същото легло на което спим двете вечер , може би проблема е че е много разглезена , и аз не знам , тя е много обичано куче, пошляпваме я само за пишането и за качването по масите.... Днес отново се беше изпикала на същото място , може би от яд ли не знам защо , родителите ми като се приберат я разхождат и я затварят пак в стаята ми ...... искала е да излиза ли не знам и аз...... вече съм загубила кураж че ще се справя
.... Едно е сигурно не знам как но няма да позволя къщата ми де е кучешки кенеф . По цял ден съм на работа само събота и неделя и обръщам повече внимание ... и няма как да променя това, все пак хората деца гледат с този график
Публикувано: 01 October 2009 - 09:03 PM
Браво умно куче. И при нас хората спалнята и тоалетната не са на едно и също място.
Да, наистина са умни йоркитата. Явно те самите ни казват какво да направим. Ние учим тях, а те нас, примерно да си хвърляме чорапите в коша за пране или да си прибираме обувките в шкафа ако не искаме да ги търсим из целия апартамент
Публикувано: 02 October 2009 - 09:21 AM
Публикувано: 11 October 2009 - 06:18 PM

Публикувано: 11 October 2009 - 07:12 PM
Публикувано: 11 October 2009 - 07:29 PM
Публикувано: 11 October 2009 - 08:51 PM

Публикувано: 12 October 2009 - 03:17 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 06:39 PM
Незнам къде си чела тая идиотщина с хващането за врата, но поне не давай глупави съвети. И втората идиотщина е да даващ на 2 месечно куче кашкавал. И хайде да се разберем лаиците да не дават тъпи и понякога опасни съвети. Да оставят това на хората с дългогодишен опит освен ако не искат да поемат последствията на глупавите си съвети, които понякога могат да имат много неприятен изход. Някой вече наистина прекаляват с това, онзи ден си взели куче и не знаят какво е точно, а на следващия ден са най-големите разбирачи по отношение на отглеждане на породата. А после сме били змиярници във форума.
Публикувано: 12 October 2009 - 09:48 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 11:30 PM
Незнам къде си чела тая идиотщина с хващането за врата, но поне не давай глупави съвети. И втората идиотщина е да даващ на 2 месечно куче кашкавал. И хайде да се разберем лаиците да не дават тъпи и понякога опасни съвети. Да оставят това на хората с дългогодишен опит освен ако не искат да поемат последствията на глупавите си съвети, които понякога могат да имат много неприятен изход. Някой вече наистина прекаляват с това, онзи ден си взели куче и не знаят какво е точно, а на следващия ден са най-големите разбирачи по отношение на отглеждане на породата. А после сме били змиярници във форума.
ТОЗИ СЪВЕТ СЪМ ГО ДАЛА АЗ.... ОСВЕН ТОВА ГО ПРИЛАГАМ

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 12 October 2009 - 11:30 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 13 October 2009 - 06:54 PM
Публикувано: 09 November 2009 - 09:32 PM
При нас нищо не помага , в смисъл пишаме си на мястото за това и като ни скимне пикаме и на други разни , където и да са те без да душим го правим като по инерция.
След като бъде понашамарена , отива на мястото за пишане и сяда там и ме гледа виновно .
Извеждаям я по два пъти на ден , тя пиша около 6 -7 през деня , което значи 4 пъти в къщи .
Та въпроса ми е следният , ако някой си е водил такава статистика , вашите по колко пъти пишкат за едно денонощие , и винаги ли си спазват мястото за това
да не би да има проблем с бъбречетата , или лиготията ни е в повече..?
Питам вас , а не ветеринар по обясними причини ...
Публикувано: 09 November 2009 - 10:16 PM
Днес си пишкаше на вестниците ,но преди малко пак го направи на дивана!Карам и се ,поощтрявам я ,но без разултат :( Незнам как да я накарам да разбере,че не е правилно :( и на какво се дължи това поведение .
Искам да се научи да си ходи в банята, а и е на 6 месеца вече !

Вход

Горе
Цитиране +