И аз моята май малко я пошляпвах , с много труд успях да я понауча да пишка навън , водя я по сто пъти , но тази вечер се изпика на леглото ми....
В момента е наказана ... а сме на близо 6 месеца без 10 дни..... така че от двумесечно пале не знам , абсолютно никакви очаквания не бива да имате
Всичко става с постоянство и пошляпване , иначе няма как да разбере , моята като перях мокета с четка, където е пишнала ми хапеше ръката и ме лаеше , пошляпването е неизменна част за мен
Имам въпрос , на някой кучето му спазва ли ходенето до тоалетна стриктно и ако ДА то на колко години е?
Това, че кучето се е изпишкало на леглото Ви е много лошо. Обикновенно кучето прави такова "отмъщение" на онзи който непонася. Не знам защо кучето Ви е имало причина да прояви тази своя "агресия". Това с хапането и лаенето, когато Вие чиститите там където не е трябвало да извърши своите физиологични нужди също е проява на не съгласие. Нормално е да се умилква виновно и да Ви ближе ръцете молейки по този начин за извинение.
Не знам вече съм в ужас , това е същото легло на което спим двете вечер , може би проблема е че е много разглезена , и аз не знам , тя е много обичано куче, пошляпваме я само за пишането и за качването по масите.... Днес отново се беше изпикала на същото място , може би от яд ли не знам защо , родителите ми като се приберат я разхождат и я затварят пак в стаята ми ...... искала е да излиза ли не знам и аз...... вече съм загубила кураж че ще се справя
.... Едно е сигурно не знам как но няма да позволя къщата ми де е кучешки кенеф . По цял ден съм на работа само събота и неделя и обръщам повече внимание ... и няма как да променя това, все пак хората деца гледат с този график