Това, което разбрах:
След като пристигнат продуктите с куриерска пратка се издава документ от фирмата, с който се ходи например в някоя карго агенция на летището и те обмитяват стоката. Все още не съм разбрала как точно се изчисляват процентите. и ДДСто като се сложи :o :-
www.cherrybrook.com-заявка за продукти
Публикувано: 10 November 2007 - 07:58 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 09:48 PM
Просто няма смисъл, явно. Ще излезнат някакви луди пари. :-
Публикувано: 21 November 2007 - 09:55 PM
Изчисляват се според това какво сте получили. По-миналата седмица така хубаво си покиснах на митницата, че ми се отщя да си поръчвам от щатите евър ъген... :Бляк!: Накрая дадох 50 лева на митничаря и си заминах с колета засрамена и бясна. Нямате ли някой приятел да ходи до там да ви донесе каквото искате?
Публикувано: 03 December 2007 - 03:33 PM
Цитат
Да, верно е за тежестта, но това е ако поръчаме всички котешки катералки или кучешки къщички ;D Но ако си поръчаме играчки, шампоани, груминг продукти, няма да излезе много килограми :) Пък и 100долара да излезе доставката, ако поръчат примерно 10 човека, ще е по 10долара на човек, пак е приемливо и в най0скъпия вариант.
За десет долара на човек ,нищо няма да докарате от тази фирма ,вече проверено.
Публикувано: 03 December 2007 - 03:39 PM
Аз сега ще правя поръчка на Черибрук,но за два сошуара до Европа ми поискаха над 300 долара,това за доставка.Затова ще си правя поръчка която ще изпратят до Лас Вегас,това струва 47 долара(за двата сошуара) и от там вече моите роднини ще ми ги пратят с обикновена поща до България.
Публикувано: 03 December 2007 - 05:26 PM
Тея хора не са добре, 300 долара за доставка. :huh: :-
Публикувано: 04 December 2007 - 10:16 AM
Цитат
Света, ако ти ги пратят по пощата пак ще трябва да висиш на митницата и да плащаш мито и ДДС! Не могат ли да ти ги донесат направо?
Аз вече поръчвах Джероб и колета беше 13 кг ,искаха сто и нещо лева ,но си минахме тънко ;).Лошо беше ,че Американците сложиха вътре фактура.Сега ще накарам моите да вземат някаква фактура на низка цена и да я слажат в колета.Като мине всичко ,ще пиша. ;)