Спаси ме! Каракачанец в ада
Публикувано: 03 August 2009 - 04:20 PM
И той е там, в Ада на Сеславци. Изоставен, гладен и нещастен. Но се държи. За сега... А до кога?
Нека ви представя Пирин. На него не му се умира, не иска да изтлее и угасне, както събратът му по съдба и порода -първо Сеславци, после Мостът под дъгата. А между двете -мъчителни месеци агония и неоправдана надежда...
Нека ви представя Пирин. На него не му се умира, не иска да изтлее и угасне, както събратът му по съдба и порода -първо Сеславци, после Мостът под дъгата. А между двете -мъчителни месеци агония и неоправдана надежда...
Публикувано: 03 August 2009 - 04:54 PM
Не е вързан. На едрите кучета слагат идентификационната каишка на крака, не на врата. Забравили са да я махнат.
Млад, красив, здрав, оставен от стопаните си.
Първите дни лаеше, сега вече се е примирил със съдбата си, само лежи и гледа. Няма да издържи дълго там, след месец ще е развалина.
Така става, развъжда се бясно, дават се кученцата на неподходящи хора и това е резултатът. Ама на кой ли му пука - важното е да "развиваме и пазим" породите. А дали кучетата са щастливи - на кого му пука. Важното е породата да не се затрие. Нямам предвид само случая, нагледали сме се на нещастници от всякакви породи как гният в Сеславци или в някой заден двор на 1м синджир.
Наистина е гладен. Прави бойкот някакъв, страда. В петък ще му занеса нещо по-специално, дано хапне.
Млад, красив, здрав, оставен от стопаните си.
Първите дни лаеше, сега вече се е примирил със съдбата си, само лежи и гледа. Няма да издържи дълго там, след месец ще е развалина.
Така става, развъжда се бясно, дават се кученцата на неподходящи хора и това е резултатът. Ама на кой ли му пука - важното е да "развиваме и пазим" породите. А дали кучетата са щастливи - на кого му пука. Важното е породата да не се затрие. Нямам предвид само случая, нагледали сме се на нещастници от всякакви породи как гният в Сеславци или в някой заден двор на 1м синджир.
Наистина е гладен. Прави бойкот някакъв, страда. В петък ще му занеса нещо по-специално, дано хапне.
Публикувано: 05 August 2009 - 12:38 PM
И тук ще напиша. В петък д-р Станкова ще направи обстоен преглед на Пирин и ще му вземе кръв за изследвания. В понеделник ще знаем точно здравния му статус. Нямаме съмнения, че е болен, просто искаме да сме сигурни, че предлагаме здраво куче.
Дано всичко е наред.
Дано всичко е наред.
Публикувано: 05 August 2009 - 03:33 PM
Няма такова куче! Божествен е!!! Много, много успех и щастливи, дълги години, изпълнени с любов и истински хора му желая!!! Божествено куче! Разкошно! Толкова е хубав!!! ОХХХ, кики не знам, ама аз се влюбих!!!
Ума ми не го побира как е попаднал там?!
Толкова величествен, достоен, достолепен мъжкар...
Полудяха тия хора, не, това не е истина...
Стискам палци на ПИРИН!!!
И името му е страхотно...

Ума ми не го побира как е попаднал там?!
Толкова величествен, достоен, достолепен мъжкар...
Полудяха тия хора, не, това не е истина...
Стискам палци на ПИРИН!!!
И името му е страхотно...