Изгубен мъжки стафорширски териер, Дружба 1
Публикувано: 16 December 2009 - 12:38 PM
Каква е целта на тези две обяви, които може би касаят едно куче?
п.п. Изгубеният си е в къщи.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 December 2009 - 12:55 PM
наистина изгубеният си е у дома , но пък се появи друг http://www.bezdom.in...o...=3&Itemid=0 , който може би вече е намереният в дружба 1 , за които обявата е изчезнала доста мистериозно .... някой знае ли нещо по въпроса :(
На 15.12.09г в района на ул.Богатица, до Южен парк е загубен мъжки амстафф.Отговаря на името Рекс.
Очаква Ви възнаграждение.
За контакти:
Севдалина
0896829010
София
На 15.12.09г в района на ул.Богатица, до Южен парк е загубен мъжки амстафф.Отговаря на името Рекс.
Очаква Ви възнаграждение.
За контакти:
Севдалина
0896829010
София
Прикачени файлове
-
7161a.jpg (22.85K)
Брой сваляния: 485
Публикувано: 21 December 2009 - 05:03 PM
Цитат(bushkata @ Dec 16 2009, 12:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Drugo e ku4eto. Kazva se Rex. Ku4eto e moe-imam pasport,snimki,a i toi ima vgraden 4ip, koito dokazva koi e sobstvenika. Zaguben e v kv.Lozenec.
Problemat e, 4e v BEZ DOM be6e publikuvana negova snimka, 4e e nameren. No te ne si vdigat telefona,dori da mi poso4at sumata, za da mi go varnat. I kogato pusnah obiavite,4e e zaguben, te iztriha svoiata?!
Nadjavam se drugi hora, koito go vidjat, da se svarjat s men. poslednata mi informacia e , 4e Rex e v kv.Ivan Vazov.
Blagodaria na vsi4ki predvaritelno.
Моля, пишете на кирилица.
мод
Публикувано: 21 December 2009 - 05:05 PM
Тогава пуснете нови обяви, че е откраднат и пишете, че има възнаграждение. Все някой ще го види!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 December 2009 - 05:47 PM
Цитат(Sevdalina @ Dec 21 2009, 06:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(bushkata @ Dec 16 2009, 12:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Drugo e ku4eto. Kazva se Rex. Ku4eto e moe-imam pasport,snimki,a i toi ima vgraden 4ip, koito dokazva koi e sobstvenika. Zaguben e v kv.Lozenec.
Problemat e, 4e v BEZ DOM be6e publikuvana negova snimka, 4e e nameren. No te ne si vdigat telefona,dori da mi poso4at sumata, za da mi go varnat. I kogato pusnah obiavite,4e e zaguben, te iztriha svoiata?!
Nadjavam se drugi hora, koito go vidjat, da se svarjat s men. poslednata mi informacia e , 4e Rex e v kv.Ivan Vazov.
Blagodaria na vsi4ki predvaritelno.
Моля, пишете на кирилица.
мод
Прикачени файлове
-
nokia_055.jpg (106.14K)
Брой сваляния: 410
Публикувано: 21 December 2009 - 05:49 PM
Цитат(bushkata @ Dec 21 2009, 06:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тогава пуснете нови обяви, че е откраднат и пишете, че има възнаграждение. Все някой ще го види!
ОТКРАДНАТ АМСТАФ. ОТГОВАРЯ НА ИМЕТО РЕКС. ПОСЛЕДНО Е ЗАБЕЛЯЗАН В КВ.ИВ. ВАЗОВ.
ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!
Прикачени файлове
-
nokia_055.jpg (106.14K)
Брой сваляния: 430
Публикувано: 21 December 2009 - 11:06 PM
Цитат(Sevdalina @ Dec 21 2009, 04:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Забелязан е с хора или сам? Защото тези които са го намерили/откраднали може да са го зарязали на улицата. Аз съм от Ив. Вазов и ще се оглеждам. Кажете горе-долу къде е забелязан.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 22 December 2009 - 11:53 AM
Цитат(jani4ka @ Dec 22 2009, 12:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Sevdalina @ Dec 21 2009, 04:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Забелязан е с хора или сам? Защото тези които са го намерили/откраднали може да са го зарязали на улицата. Аз съм от Ив. Вазов и ще се оглеждам. Кажете горе-долу къде е забелязан.
Videli s go s dve jeni na okolo 30g v raiona na Fantastiko.
Пишете на кирилица!
мод
Прикачени файлове
-
rexi_s_bebeto.JPG (338.45K)
Брой сваляния: 348
Публикувано: 22 December 2009 - 01:25 PM
Ок, аз съм точно там ! Но в квартала има две подобни кучета и на едното собственичката му е на около 30 и понякога го разхожда с нейна приятелка. Може и да са се объркали, че е вашия.
Ще се огледждам задължително!
Ще се огледждам задължително!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Страница 1 от 1