- (6 Страници) 

- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Ченс е невероятен! Измъкнат от Сеславци

Публикувано: 04 January 2010 - 01:39 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Публикувано: 04 January 2010 - 02:16 PM
Както казах, ситуацията е в другия край на спектъра спрямо розовото...

Публикувано: 04 January 2010 - 03:03 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

Публикувано: 04 January 2010 - 03:08 PM

Публикувано: 04 January 2010 - 03:22 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

Публикувано: 04 January 2010 - 03:24 PM

Публикувано: 04 January 2010 - 08:11 PM

Публикувано: 04 January 2010 - 08:13 PM

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Save-darina.org - Спаси, дари на...

Публикувано: 06 January 2010 - 10:53 AM

Публикувано: 06 January 2010 - 12:06 PM
Дано отново го сполети този късмет!

Публикувано: 06 January 2010 - 03:33 PM
Мога само духом да те подкрепям, защото вече една година гледам "временно" такъв подобен, известен като тиквата Бъкси
 и той спасен от подобна съдба.
 и той спасен от подобна съдба. Ченс е прекрасен. И с толкова тъжен и същевременно горд поглед!
Пожелавам му успешно излекуване и бързо намиране на неговия човек.

Публикувано: 06 January 2010 - 03:54 PM

Публикувано: 08 January 2010 - 12:27 PM
 Искам да благодаря на всички,които преводаха пари за Ченс,утре ще ходя до клиниката и ще плащам,после ще сканирам касовата бележка и ще я сложа тук.
 Искам да благодаря на всички,които преводаха пари за Ченс,утре ще ходя до клиниката и ще плащам,после ще сканирам касовата бележка и ще я сложа тук.

Публикувано: 09 January 2010 - 12:54 PM
 Искам да благодаря на всички,които преводаха пари за Ченс,утре ще ходя до клиниката и ще плащам,после ще сканирам касовата бележка и ще я сложа тук.Детето не само е добре ами направо си пръщи от енергия
 макар че в действителност наистина нещата здравословно да клонят към другата разцветка на розовото както спомена Шифтър,тоя красавец е невероятен-Вчера привечер ходих да се заозная с него,апропо и аз прибавих малко трохички-20лв.към сметката му!Аз за себе си доказах за енти път че кучетата които отивам да видя и разходя или искат неистово да се отърват от моята компания или  ме виждат  в ролята на "кучияш"-всички до едно в момента в който хвана повода и като хукнат да търчат чак ме влачат след себе си-в това отношение Ченси не прави изключение
 макар че в действителност наистина нещата здравословно да клонят към другата разцветка на розовото както спомена Шифтър,тоя красавец е невероятен-Вчера привечер ходих да се заозная с него,апропо и аз прибавих малко трохички-20лв.към сметката му!Аз за себе си доказах за енти път че кучетата които отивам да видя и разходя или искат неистово да се отърват от моята компания или  ме виждат  в ролята на "кучияш"-всички до едно в момента в който хвана повода и като хукнат да търчат чак ме влачат след себе си-в това отношение Ченси не прави изключение  само че не съм му позоволила да тичка като изоглавен,след първоначалната еуфория момчето съвсем нормално си влезе в крачка,вървя до крака ми редом и при всеки случай в който аз се спирах се спираше и той,много е послушен и го похвалиха че е много чистоплътен,чака си момчето да го изведат на разходка и там да си "освободи напрежението"
 само че не съм му позоволила да тичка като изоглавен,след първоначалната еуфория момчето съвсем нормално си влезе в крачка,вървя до крака ми редом и при всеки случай в който аз се спирах се спираше и той,много е послушен и го похвалиха че е много чистоплътен,чака си момчето да го изведат на разходка и там да си "освободи напрежението" 
Лакомството го пропуснахме вчера но за сметка на това като ходя следващия път ще има двойна порция за момчето!

Само да вметна че вчера докато си говорихме с човек от клиниката в самия двор на има няма пет,шес метра имаше още един стаф но Ченси само го видя и хич не го отрази и продължи да си душка по двора-това просто го вметвам ейтака помежду другото!
- (6 Страници) 

- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +