Търся пекинез
Публикувано: 31 January 2009 - 03:23 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 04:09 PM

Публикувано: 31 January 2009 - 07:24 PM
Цитат
Ето няколко примерчета за това как изглеждат малки пекинезчета, пък ти сама си направи извод дали кученцето от твоя линк прилича на тези... :P
Между другото какво е "кралски" пекинез?
Също между другото, кученцата, които са на първата снимка се предлагат като домашни любимци (преценено е, че няма да станат супер кучета), тоест са съвсем обикновени НО! чистопородни пекинезчета :blink:
Публикувано: 31 January 2009 - 08:49 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 11:20 PM
lonesome-еми казвам толкова..защото на една приятелка от класа ми..си взе чистокръвно със доставка 300лв. супер красиво и чистокръвно с ваксина и всичко..смятам че може да се намери.. :blink:
michael-тези са наистина супер сладки..направо.. :wub: ама не приличат на линка който дадой ;D
TokioHotel-точно за това казвам..защото изчетох какво ли не за измами..или не породисти животни..затова ме е страх да взема от зоо..защото най-лесната работа е да взема някакво от зоо..или болно или без родословие.. :huh:
Публикувано: 31 January 2009 - 11:35 PM
Цитат
аз си взех кученце чрез обява от интернет и съм много доволна.Попаднах на много съвестни стопани,но друг е въпроса дали всички са такива,така че очите на 4 и това е.Успех с придобивката :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 12:04 AM
Цитат
Цитат
аз си взех кученце чрез обява от интернет и съм много доволна.Попаднах на много съвестни стопани
Публикувано: 01 February 2009 - 01:35 AM
Цитат
Цитат
Цитат
аз си взех кученце чрез обява от интернет и съм много доволна.Попаднах на много съвестни стопани
ами представи си че съм си взела 1вото куче от такива,а това на надписа ми ще го взимам след 1 седмица но просто нямам търпение затова съм го сложила от сега !!!!!
Публикувано: 01 February 2009 - 09:57 AM
Публикувано: 01 February 2009 - 04:37 PM
Цитат
lonesome-еми казвам толкова..защото на една приятелка от класа ми..си взе чистокръвно със доставка 300лв. супер красиво и чистокръвно с ваксина и всичко..смятам че може да се намери.. :blink:
Съжалявам, аз не смятам. Потърси в интернет сайт на някой развъдник, разгледай, свържи се, ако желаеш, с развъдчиците и ги попитай каквото пожелаеш. Развъдник за пекинези в България, страницата не е обновявана от много дълго време, но все пак можеш да опиташ да осъществиш контакт със собствениците чрез дадения имейл.