Търся пекинез
Публикувано: 31 January 2009 - 03:23 PM
Здравейте, много ще се зарадвам ако ми помогнете..търся си пекинез...бебе в смисъл да е малко още...цена до 250лв...ако някой знае хубаво породисто пекинезче моля да пише..докато са се навили ;D ..пол..няма значение важното е да е пекинез, аз търсих и се спрях на http://www.bezplatno...PR...NEZI.html
Публикувано: 31 January 2009 - 04:09 PM
Бети, ако исаш да си сигурна, че ще си купиш куче което да изглежда като пекинез и да Е пекинез, трябва да го вземеш с родословие. В противен случай може да те измамят и да ти пробутат нещо от сорта на "класическа местна подобрена". На линка който си дала кучето е още много малко за да се прецени какво ще излезе, а и да не говорим, че 1во трябва да видиш и майката и бащата.

Публикувано: 31 January 2009 - 07:24 PM
Цитат
Здравейте, много ще се зарадвам ако ми помогнете..търся си пекинез...бебе в смисъл да е малко още...цена до 250лв...ако някой знае хубаво породисто пекинезче моля да пише..докато са се навили ;D ..пол..няма значение важното е да е пекинез, аз търсих и се спрях на http://www.bezplatno...PR...NEZI.html
Публикувано: 31 January 2009 - 08:49 PM
Най-важното е да не купуваш куче от зоомагазин, борса или чрез обява в интернет. :stop:
Публикувано: 31 January 2009 - 11:20 PM
Благодаря на всички за отговорите :wub:
lonesome-еми казвам толкова..защото на една приятелка от класа ми..си взе чистокръвно със доставка 300лв. супер красиво и чистокръвно с ваксина и всичко..смятам че може да се намери.. :blink:
michael-тези са наистина супер сладки..направо.. :wub: ама не приличат на линка който дадой ;D
TokioHotel-точно за това казвам..защото изчетох какво ли не за измами..или не породисти животни..затова ме е страх да взема от зоо..защото най-лесната работа е да взема някакво от зоо..или болно или без родословие.. :huh:
lonesome-еми казвам толкова..защото на една приятелка от класа ми..си взе чистокръвно със доставка 300лв. супер красиво и чистокръвно с ваксина и всичко..смятам че може да се намери.. :blink:
michael-тези са наистина супер сладки..направо.. :wub: ама не приличат на линка който дадой ;D
TokioHotel-точно за това казвам..защото изчетох какво ли не за измами..или не породисти животни..затова ме е страх да взема от зоо..защото най-лесната работа е да взема някакво от зоо..или болно или без родословие.. :huh:
Публикувано: 31 January 2009 - 11:35 PM
Цитат
Най-важното е да не купуваш куче от зоомагазин, борса или чрез обява в интернет. :stop:
аз си взех кученце чрез обява от интернет и съм много доволна.Попаднах на много съвестни стопани,но друг е въпроса дали всички са такива,така че очите на 4 и това е.Успех с придобивката :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 12:04 AM
Цитат
Цитат
аз си взех кученце чрез обява от интернет и съм много доволна.Попаднах на много съвестни стопани
Публикувано: 01 February 2009 - 01:35 AM
Цитат
Цитат
Цитат
аз си взех кученце чрез обява от интернет и съм много доволна.Попаднах на много съвестни стопани
ами представи си че съм си взела 1вото куче от такива,а това на надписа ми ще го взимам след 1 седмица но просто нямам търпение затова съм го сложила от сега !!!!!
Публикувано: 01 February 2009 - 09:57 AM
Ситуацията не се променя особенно,но както и да е.Пожелавам ти само положителни емоции с него и да ти е живо и здраво ;)
Публикувано: 01 February 2009 - 04:37 PM
Цитат
[i]Благодаря на всички за отговорите :wub:
Съжалявам, аз не смятам. Потърси в интернет сайт на някой развъдник, разгледай, свържи се, ако желаеш, с развъдчиците и ги попитай каквото пожелаеш. Развъдник за пекинези в България, страницата не е обновявана от много дълго време, но все пак можеш да опиташ да осъществиш контакт със собствениците чрез дадения имейл.

Страница 1 от 1