Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 08 July 2009 - 05:05 AM
letisiq77, в Jul 8 2009, 12:38 AM, написа:
Да расте не означава само да спи. По-страшното е, че когато ходи върху гладки повърхности, кучето постоянно се опитва да компенсира "приплъзването" върху тях, със съответните последици за развитието на животното ...
Публикувано: 08 July 2009 - 06:30 PM
Цитат
Разбрах какво имаш предвид , благодаря за съвета .
Публикувано: 13 July 2009 - 03:28 PM

Само да отбелажа,че строгия нашйник не го ползваме за озъбтяване,а като защитно стредство от лошите бездомни кучета.ние си ходим с кожения,но ако мод реши,нека ги изтрие.

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 13 July 2009 - 11:26 PM
princessdidi, в Jul 7 2009, 12:34 AM, написа:

Коко,може ли да ми кажеш дали има Ная от Тишевица ? Защото вчера спорих с един рот-маниак и ми каза че имало и т.н. ! Има ли наистина такова куче и ако има може ли снимки ?

Немо,Сайман колко тежи ? Вече доста едър ми се струва !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 14 July 2009 - 02:10 AM
ben2418, в Jul 14 2009, 12:26 AM, написа:

Има Ная. Прекрасна кучка. Поне според мен. И още няколко съдии. Г-жа Кейт Пинчес например не я хареса като тип...както и да е. Още преди да влезе в открит клас, Ная събра ето тези титли от няколкото изложби, на които беше изведена от стопаните си...ей така...между другото

Naia v. Tishevitsa - 5xBestJunior, 5xBOB, BOG, R-BIS

Публикувано: 14 July 2009 - 10:15 PM

само ще кажа че не искаше да върви и се спираше на всеки храст на всяко камъче и най-вече на всеки боклук.
Съседския батко кокер много ни помогна особенно със слизането и качването по стълби еййй голям страх, но после яка игра на полянката в парка и сега спи като къпана
ето и малко снимки

Публикувано: 14 July 2009 - 10:37 PM
Yancho, в Jul 14 2009, 11:15 PM, написа:
Това упражнение е изключително вредно за младото куче. Ако искаш да не си разбие ставите го сведи до минимален брой повторения...или поне слизанията, ако не друго!
Публикувано: 14 July 2009 - 11:02 PM
KOKO_ko, в Jul 14 2009, 11:37 PM, написа:
КОКО е много прав.....няма нищо по нефизиологично за едно куче,дори и върастно от слизането по стълба.Познавам поне трима колеги,които буквално си осакатиха кучета от слизане по стълби...просто живеят в кооперации без асансьор и слизат пеш 3-4 етажа.Резултатът -неовладяема куцота.По същият начим познавам ритвайлери оскатени от разходка с колело.И не само ротгвайлер.Кучето има друг ритъм на умора и почивка от човека.То се уморява по- бързо,но се възстановява много по-бързо.Тъй като разхождах и предишният си и сегашния ротвайлер поне час и половина сутрин и не по-малко от 2 часа вечер ,това съм го наблюдавал лично.Мисля,че умереният ход пеш е най-доброто за ротвайлера...