Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 16 July 2009 - 08:27 PM
neron vom klinkerhoffen, в Jul 16 2009, 07:20 PM, написа:
това е Нерон на 14 месеца
Здравей и добре дошъл/а във форума !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 17 July 2009 - 05:14 PM
neron vom klinkerhoffen, в Jul 17 2009, 05:25 PM, написа:
Мерси!Бащата е също Нерон от Стара Загора "С4" ...
Това обяснява, защо Нерон е с порок на очите. FCI и UCI са коренно различни организации. А като се има предвид, че НКР е подръжник на първата, която пък отрича втората, а този форум е клубен, тези купи не биха впечатлили никой тук, освен теб.
Иначе да, гордей си се с Нерон. И ние си се гордеем с нашите ротвайлери. Няма лошо в това.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 17 July 2009 - 05:43 PM
наистина ме заинтригува,аз пък за това го водих на изложбата...да разбера какви недостатъци има а то.....
Публикувано: 17 July 2009 - 07:09 PM
Мда и аз като видях Нерон първото което видях е свтлия цвят на очите,но си викам айде КОКО да каже........
Дали съм преценила правилно или не
Дали съм преценила правилно или не

Публикувано: 17 July 2009 - 11:11 PM
Хамър, в Jul 17 2009, 06:33 PM, написа:
dmm ще ми кажеш ли още за този порок на очите?
Ето кой не е чел стандарта на породата.

То и от "големия" С4 не го знаят, но на тях не им е простено!

Цитат
ПОРОЦИ
....
3.Всички ротвайлери с жълти очи,с пронизващ приличащ на граблива птица поглед или с очи с различен цвят.
....
3.Всички ротвайлери с жълти очи,с пронизващ приличащ на граблива птица поглед или с очи с различен цвят.
Очите трябва да са:
Цитат
Средно големи,бадемовидни с тъмнокафяв цвят.
Още за пороците и стандарта тук

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 18 July 2009 - 11:36 AM
neron vom klinkerhoffen, в Jul 17 2009, 05:25 PM, написа:
Мерси!Бащата е също Нерон от "С4" ...
Ако имаше такъв развъдник, кучето ти трябваше да се казва Ц4, а не клинкерхофен ... не че нещо ... предлагам да спрем с глупостите на тема развъдници и расовост, поне тук. Показвай снимки на кучето си, няма никакъв проблем. Само не търси под вола теле и не ни карай да ти казваме неща, които няма да ти харесат по презумция ...