Аз съм малкото леопардче Лео (коте)
Публикувано: 23 August 2009 - 01:51 PM
Лео е на 2 месеца.Много е сладък и е много игрив!Той е на котката на една съседка.Тя иска да го даде н а една много стара баба,която със сигурност няма да се грижи добре за него!Мисля,че ще му е добре в апартамент,защото повече живее в къщата отколкото на двора.Аз дори не и вярвам ,че ще го даде на бабата защото миналите котета ги даде на циганите а те ги умориха.За това търся помощ тук и се надявам,че ще ми помогнете.А ето го и хубавеца:
Телефон за контакт:0885933454
Телефон за контакт:0885933454
Публикувано: 28 August 2009 - 09:37 PM
Пускай обяви и на други места - Адреси за обяви. Лео е едно прекрасно малко котенце, но тук рядко се случва някое животинче да намери дом. Просто всички вече си имаме.
Публикувано: 29 August 2009 - 09:15 PM
Цитат(Розинка @ Aug 28 2009, 07:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще пусна но просто тук реших защото най-вярвам! 

Да, и аз тук най-вярвам на хората и за всяко си мечтая да го вземе свестен човек от форума, но уви котенцата и кученцата са много, а ние малко. Все пак свестни осиновители макар и трудно се намират и извън нашия кръг

Публикувано: 13 September 2009 - 08:06 AM
Публикувано: 11 April 2010 - 02:48 PM
3 ca.A и кoтkaтa пak e брeмeннa
. Лео
Бабата мисли да изхвърли котетата щом пораснат малко, защото ще станат много освен, че има и кучета, е вече едно. Лео е много добричък и много обича да е на топло. Никой ли не го харесва?
Аз се грижих за него само когато ходя на вилата, но попринцип бабата му подхвърля по нещо. Но не е товa, което той заслужава.

Публикувано: 11 April 2010 - 02:59 PM
А защо майката на Лео и той самият още не са кастрирани? Защо трябва да се изхвърлят новородените котенца, като можеше такива да не се раждат изобщо? Ако наистина четеш тук Розинка и вярваш на хората тук, първото нещо, което трябва да направиш е да кастрираш женските котки в двора на бабата, а после , вече спокойно, да им търсиш дом.