"РЕПОРТЕРИТЕ"по BTV в неделя
Публикувано: 04 February 2005 - 10:56 AM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 04 February 2005 - 11:12 AM
Какво точно за кучетата и кои компетентни да очакваме.
Публикувано: 04 February 2005 - 11:37 AM
Цитат
Какво точно за кучетата и кои компетентни да очакваме.
Единственото познато лице което видях в анонса беше Камен Литов. Имаше и други изказвания на хора,които не са ми познати,но явно се занимават с кучета.Спомена се и за кучешките борби.
Предаването е от 19.00 ч.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 06 February 2005 - 07:29 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 February 2005 - 07:36 PM
А детето, и на него лицето му беше изподрано s)
Но всичко което казаха си е верно....Но за наморниците незнам-според мене е достатъчно да се държи кучето изкъсо на верига...
Онези питбули и бултериерчето които показаха, дето махаха с опашка бяха голями сладури....жалко че някои хора със сериозни психологични проблеми им развалят репутацията cl)
Публикувано: 06 February 2005 - 07:50 PM
Наистина всичко е малко отпуснато тук и за много неща, много хора си затварят очите. Трябва да има справедливост и строгост едновременно, както и изпълнение и прогрес.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 February 2005 - 08:57 PM
добре казано и показано - сега ако покажати възможностите да се направи - Сириус или другите които водят курсове...
да им подскажем n) .....
Публикувано: 06 February 2005 - 11:38 PM
Бели стават! И безмозъчни собственици,за съжаление има!И борби има и то такива до смърт и за пари,което е меко казано ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!
Но подхода към проблема е от основно значение-покажи проблема,остави специалистите да говорят,а който гледа и има мозък в главата сам ще си направи изводите!
Браво на предаването!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 07 February 2005 - 08:12 AM
Е, можеха да изтъкнат по-конкретни факти и начини за решение на проблемите, но ...май много искам bl) Като за първи път беше ок - даже чух неща, които сме си писали тук из форумите... r) Което показва, че репортерите могат да четат ...и не само те ;) ;) ;)
Ако нещата търгнат към промяна, мога само да се радвам и се надявам, че ще ни потърсят за помощ като "специалисти", "авторитети" и аввтори на идеите (как им викаха на хората с много идеи - идиоти? b) )
Публикувано: 07 February 2005 - 11:46 AM

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 07 February 2005 - 12:48 PM
А относно страха от куче с наморник, аз не се страхувам от такива, защото ми е пределно ясно, че няма начин да ме ухапе, а едно дете няма как да знае, че голдъна не е опасен, при положение, че е едър на ръст, то детето се плаши от ръста, не от породата. А веднъж започнало да пищи, как ли ще реагира кучето знае ли се? Колкото и да е обучено, все пак е куче, никога не се знае.
Това е лично мнение, не искам да обиждам нито голдъните (лубимите ми ку4ета) нито собстжениците, просто отговарям на зададения въпрос:)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 07 February 2005 - 01:10 PM
там един от тези хора каза нещо много хубаво:значи да си представим, че аз имам примерно ротвайлер и естествено е задължително да го водя вързано и с намордник.и докато ди го разхождам се появява някакъв чодек, който е например с немска овчарка и тъй като се смятат за едни от най-умните кучета и е пуснато.в един момент тази овчарка решава , че мойто куче не и е симпатично и му де нахвърля.но моя ротвайлер е вързан и с намордник.тогава коя е жертвата????
навсякъде по света има закон, който принуждава всички собсвеници на кучета де водят своите любимци на повод, независимо от породата.според мен така трябва да бъде и у нас!

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 07 February 2005 - 01:24 PM

Nothing but the best is good enough!

Вход

Горе
Цитиране +
[br]