Груминг на сибирско хъски
Публикувано: 08 February 2012 - 01:02 PM
GODbg, в 07 February 2012 - 01:32 PM, написа:

Относно как са миришели моите хъскита, съм писала достатъчно.А твоята реакция доказва колко четеш априори, колко си информиран и как отреагираш при критика.В прав текст-уважавай менията на хора, които към теб да тичат, пак не можеш да ги стигнеш близките поне 4 години като опит с отглеждането на тази порода.Не ме интересува колко ти е на ТЕБ комфортната температура в стаята, защото аз на 28 си пускам да ми охлажда климатика.Това си е твое предпочитание, но се съобразявай с какво животно като порода си и каква е оптималната температура, която да е консенсус, ако искаш да е при теб.Или четкай докато си докараш тендовагинит на китката-изборът си е лично твой!

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 09 February 2012 - 09:03 AM
GODbg, в 08 February 2012 - 10:48 PM, написа:
Наистина не съм чел много от форума, защото нямам време, а не защото не искам.

Нима?!Преди година време, сте твърдели обратното.-"Здравейте,
нов съм и изчетох целия форум,но все пак имам няколко въпроса."
Оттогава не сте намерили време да попрочетете и останалите нови постове в този форум?Мисля, че ТОВА вече е абсурдно!

Публикувано: 12 February 2012 - 09:07 PM
П.П. : Изчетох темата назад, но не открих нещо свързано с такъв проблем. Извинявам се ако е говорено по такъв тип проблеми, както сигурно е, но наистина не мога да изчета всичките 300+ страници от темата въпроси и отговори за хъскита, за което моля да ме извините.
Публикувано: 14 February 2012 - 03:27 AM
Ариел, в 09 February 2012 - 09:03 AM, написа:
GODbg, в 08 February 2012 - 10:48 PM, написа:
Наистина не съм чел много от форума, защото нямам време, а не защото не искам.

Нима?!Преди година време, сте твърдели обратното.-"Здравейте,
нов съм и изчетох целия форум,но все пак имам няколко въпроса."
Оттогава не сте намерили време да попрочетете и останалите нови постове в този форум?Мисля, че ТОВА вече е абсурдно!
Да, тогава изчетох форума с всичко свързано за начинаещите.Не помня повечето неща, камоли всеки пост за да знам дали някой е имал същия проблем.Ако след 1 година ти си спомняш за мен и какво точно съм писал, без повече никакви контакти, те поздравявам и насърчавам да запишеш някое висше в Харварт, Оксфорт или най-малкото да идеш в "България търси талант"

Публикувано: 17 February 2012 - 07:03 PM
DraWy, в 12 February 2012 - 09:07 PM, написа:
П.П. : Изчетох темата назад, но не открих нещо свързано с такъв проблем. Извинявам се ако е говорено по такъв тип проблеми, както сигурно е, но наистина не мога да изчета всичките 300+ страници от темата въпроси и отговори за хъскита, за което моля да ме извините.

Добре е витамините за козина и общо укрепващи такива, да се дават пролет и есен, така че си вземи-няма да сбъркаш.Точно в момента кучето ти си сменя подкосъма и няма какво да те притеснява.Друг фактор за добра козина е качествената храна.Но тук не си споменал дали косъмът е сух и/или без блясък, така че храната няма да я коментираме.

Публикувано: 22 February 2012 - 03:57 PM
Публикувано: 22 February 2012 - 06:00 PM
GODbg, в 22 February 2012 - 03:57 PM, написа:
Едно от моите също се скубе като за световно. Макар да живее на вън. Пък от друга страна всико му е наред. Жизнен е, тича, играе и т.н. И аз се бях притеснил, че толкова рано почва да се скубе, но като се поразпитах не сме единичен случай и грабнах греблото да му помагам :)
Кой каквото и да ти каже, ти няма да се успокоиш. За твое успокоение заведи го на ветеринар.

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 23 February 2012 - 08:19 PM
А пък комшийското хъски се скубе...не знам с какво да сравня. Индивидуално е, да!
Публикувано: 24 February 2012 - 11:05 AM
Letty, в 23 February 2012 - 08:19 PM, написа:
А пък комшийското хъски се скубе...не знам с какво да сравня. Индивидуално е, да!
Нуше, сигурно редовно го сресваш за да не пуска в момента? Аз си признавам че Зина рядко я сресвам понеже не е от кучетата които обичат да стоят дълго време на едно място, а с тези кожуси знаете колко време се изисква. Може би за това винаги има косъмчета по дрехите ми като ми се обърше в мен. Не е като на пролет, но все пак има. И за това незнам как бих се справила ако я взема да живее с мен в апартамент.
Публикувано: 24 February 2012 - 12:33 PM
Публикувано: 24 March 2012 - 11:33 AM

Същата марка имат слънцезащитен спрей за козина, някой ползвал ли го е, за да каже отзиви? Например ето този :
My link
Публикувано: 09 April 2012 - 04:42 PM
mani4ka, в 09 April 2012 - 01:15 PM, написа:

Тук е казано кои са хубавите марки шампоани, ако ти се струват скъпи или спестяваш и купуваш или взимаш някакви други, които се продават в зоомагазините от типа на BioZoo, които са хубави! Важното е да намериш такъв шампоан, който е подходящ за твоето куче!