Dog.bg Форуми : Груминг на сибирско хъски

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Груминг на сибирско хъски

#161 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 February 2011 - 03:40 PM

Аз ползвам на Крис Кристенсън White on White и за двете ми кучета. Аляска става много беличка, там където й е бяла козината, и НЕ променя цвета на другата. За Еди също е добре, но ми се струва, че шампоана не се пени хубаво , пък и не мирише на нищо. Е, има някаква миризма, но определено на мен не ми харесва. Мисля сега да сменя с All Systems имат някакъв 32 лв. за кучета с двойна козина, всякакъв цвят. . Kакво ще кажете за него? Прави ли хубава пяна? Да ли е удачен за белия цвят?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#162 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 23 February 2011 - 04:30 PM

Чесно да си призная последната баня беше с интимен гел (преди няколко седмици) по спешност понеже зимата не ги къпя да не се разболеят и нямах шампоан освен противопаразитен на който пише да се ползва с ръкавици :ud_009: незнам къде съм гледала като съм го купувала, но ме е страх направо да го ползвам.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#163 Потребителят е офлайн   excalibur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 February 2011 - 03:31 AM

Показване на мнениетоnushcho, в 23 February 2011 - 01:35 PM, написа:

Чесно да си призная последната баня беше с интимен гел (преди няколко седмици) по спешност понеже зимата не ги къпя да не се разболеят и нямах шампоан освен противопаразитен на който пише да се ползва с ръкавици :ud_009: незнам къде съм гледала като съм го купувала, но ме е страх направо да го ползвам.

С тоз интимен гел ме раэби.Стоя сам и се хиля :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2011 - 03:44 AM

Днес купих разни неща на Неро, сред които два шампоана на Bio-zoo за бели кучета и с визон и естествено балсам. Тъй като наскоро го къпах , следващото къпане ще остане за март месец.
Купих му също така и четка за ресане, като тази, за която бях питала в по-горен пост, и не е лоша, но ралото и гребена с големи и малки зъби май са по-добри. Но ще си я ползваме за finishing touch. И така . . .купих му и четка и паста за зъби, противопаразитна каишка и хапчета за обезпаразитяване . . .
User's Signature

Качена снимка

#165 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 February 2011 - 02:02 PM

Показване на мнениетоFlawless, в 24 February 2011 - 12:49 AM, написа:

Днес купих разни неща на Неро, сред които два шампоана на Bio-zoo за бели кучета и с визон и естествено балсам. Тъй като наскоро го къпах , следващото къпане ще остане за март месец.
Купих му също така и четка за ресане, като тази, за която бях питала в по-горен пост, и не е лоша, но ралото и гребена с големи и малки зъби май са по-добри. Но ще си я ползваме за finishing touch. И така . . .купих му и четка и паста за зъби, противопаразитна каишка и хапчета за обезпаразитяване . . .

Ууууу пълна програма :ba_025: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#166 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 24 February 2011 - 03:48 PM

Показване на мнениетоexcalibur, в 24 February 2011 - 02:36 AM, написа:

Показване на мнениетоnushcho, в 23 February 2011 - 01:35 PM, написа:

С тоз интимен гел ме раэби.Стоя сам и се хиля :ab_041: :ab_041:

Да бях чела във форума че има добър ефект, в смисъл не дразни кожата и не прави пърхут, нали все пак е с неутрално PH. А поради липса на друго, се възползвах да опитам и наистина нямаше проблеми след това. Естествено за следващата баня смятам да взема шампоанче, но ако нямате под ръка не се колебайте по-добре с интимен отколкото с нормален човешки шампоан :ab_041:
Имам и въпрос, как е по-добре: шампоан а балсам 2в1 или по отделно в 2 опаковки? Аз съм се насочила към 2в1 за да не удължавам излишно тормоза и стоенето в банята.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#167 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2011 - 12:11 AM

Бихте ли ми обяснили как се ползва и как действа сухият шампоан?
User's Signature

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 February 2011 - 02:10 AM

Показване на мнениетоk1champion, в 24 February 2011 - 11:16 PM, написа:

Бихте ли ми обяснили как се ползва и как действа сухият шампоан?

Сух демек не като прах. Това е пяна и използването му няма никакви сложни работи. Пръскаш кучо с пяната, масажираш да попие. Четкаш и виеола :). Забраих как се казваше нашия, но след него остава много хубава миризма ;)
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#169 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 February 2011 - 02:55 AM

А почиства ли? Понеже в момента моите са много мръсни, чак като ги галя си усещам пръстите мръснички и зацапани след това? Дали ще свали тази мръсотия или само ароматизира? Не искам да къпя с вода за да не се разболеят в момента нали сме външни кучовци.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 February 2011 - 05:28 PM

Мисля, че няма да свърши работа. Абе ти пък оплакваш се от миризмата на дворни кучета :db_046: . Моите не са ведели ко е туй баня от август месец ;). Само дето миналата седмица скочиха в реката ама това не се бропи и пак им се търпи миризмата ;)
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#171 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2011 - 04:09 AM

Определено ще е доста по-добре със сух шампоан.Козината ухае приятно,лесно се разресва,изчезва мазния и мръсен слой от нея.Ползва се както пяната за коса-разклащаш флакона,впръскваш на шепата и втриваш до кожа.Поне 3-4 колкото топки за тенис дози.Бързо изсъхва,до 3 мин.и после изчеткваш.Няма значение марката толкова.Моят струва около 10 лв.-"Amici e felici"-300ml.Води се пяна за сухо почистване.За кучета и котки.И е спорен.Имаш поне за 6 пъти.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#172 Потребителят е офлайн   venci_pm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2011 - 11:21 PM

Днес за пръв път разбрах, че има такива "сухи" шампоани. Във всички магазини ли ги има? Добър ли е ефекта? Интересувам се, защото моето куче много мрази банята пък и сега е студено и ще настине...

#173 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2011 - 07:01 PM

Аз пък явно съм се минала, защото си взех сух шампоан, ама преди много време, който беше на прах . . . и не съм кой знае колко доволна . . .
А откъде мога да намеря пяна?
User's Signature

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 March 2011 - 06:29 AM

Ето това ползваме ние.
User's Signature

#175 Потребителят е офлайн   excalibur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2011 - 10:08 AM

Вчера ми донесоха някакъв сух шампоан на спрей. Не му помня името но после ще го видя и снимам. Пръсках кучовците изчаках и избърсах,както пише.Ефекта беше само лека миризма на дизудурант и 10лв. назад в бюджета. Тези дни ще вадя маркуча да ми е чиста работата :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#176 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 May 2011 - 12:03 PM

Ей този шампоан ми донесоха от онлайн магазин: http://zoomagazin.eu...poo-200-ml-3950
а бях поръчала на биозоо този: http://zoomagazin.eu...-v-1-250ml-3553
Някой ползвал ли е първия да каже дали е доволен от това 2 в 1 ?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#177 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2011 - 06:36 PM

Спряхме с подкосъма и сега пък на гърба дългият нещо иска да си ходи.Да си заминава!Има ли кокал,дори не ми гризка ръката,за да ми прави сечено и го съдирам буквално,докато не ме заболи рамото от чесане.Последно го изкъпах с "Фреш" за 1.20 лв-наше българско и родно.Има ги в разновидности 2 в 1,за чувствителна кожа и прочие.Приятелят ми пък си изпрал голдъна с Шварцкопф шампоан и балсам.Имало забележителен ефект.Първото ми куче преди...ох,миналия век някъде,съм го мила с "Па-па" ,щото бе единственият бебешки на пазара.Лично аз просто не се втелясвам особено,стига кучето да не развие реакция към продукта.И досега не ми се е случвало.Не трябва по повод и без повод да се мие животното-това е.Аз преценявам-ако не мога да го реша без да го скубя-минавам го с шампоан и то не по-често от 1 път на 3 месеца.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#178 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2011 - 07:12 PM

Вчера изкъпах Неро с шампоан за бели кучета Bio Zoo и с балсам на същата марка и кучето стана като ново! Не го бях къпала от повече от 2 месеца и беше мръсен колкото си иска! Сега козината му е блестяща, мека, чиста и даже още мирише на шампоан, но съвсем леко! Много съм доволна! И от топлата вода, пухът се свали много добре, макар че още не е напълно готов . . . Идеално!
User's Signature

Качена снимка

#179 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2011 - 05:27 PM

Искам да споделя с вас за една скорошна покупка! Купих един италиански шампоан за кучета и изкъпах Неро, трябва да ви кажа, че съм много доволна и много добре му се отрази на козината и кожата. Той е със зелена глина, води се базисен шампоан, тоест за кучета, които нямат проблеми с кожата и козината, но искат да поддържат добро състояние и вид, и e наистина е много хубав! Има и други шампоани- с протеини за малки и стари кучета и кучета които сменят козина, за бели кучета и какво ли още не.
Интересното при шампоана е, че се разрежда в топла вода и се втрива с гъба на сухо куче- много добре се разпенва. Съотношението е едно към десет (1:10), не трябва много от шампоана и после се реши кучето и накрая се измива обилно и просто съм много доволна! Освен това за първи път козината на лактите не се е сплъстила, преди се завиваше в кръг и стоеше груба и сплъстена . . . Собственичката на зоомагазина (от Велико Търново го взех, ама сигурно ги има и в София и в другите градове) подстригва кучета, и ходи по семинари и специализации, та тя има самоед и каза, че го къпе всяка втора неделя и шампоана й стига за 3 месеца, така че тези, които като мен къпят по-рядко, ще го ползват и по-дълго. Козината на кучето й беше чудна! Само веднъж съм къпала с него, но козината е хубава, чиста и приятна на допир, а Неро не се пази много чист.
Пускам линк,който е на италиански, ако някой прояви интерес и има въпроси мога да му преведа инфото към продуктите!

Orme Naturali
User's Signature

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   janeett Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2011 - 01:13 PM

Виждам, че тук всички за на мнение, че е по-добре рядкото къпане, но ние къпем нашата вълчица по 1 път на месец.Просто няма как по-рядко.Незнам защо така се получава, но козинката и се цапа, става прашлива и мирише кофти.Кажете ми някой шампоан, който да използвам - за сега не ми е допадал нито един.Ако може с приложена картинка за да мога да го намеря по-лесно в магазините.

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни