Гризачи
Публикувано: 30 April 2007 - 04:45 PM
Цитат
А пък аз искам да си купя мъжки хамсетр ( бял,ангорски ) и да го пусна с Изабел. r) Когато си я купих незнаех ,че е бременна и тя роди.Отгледа си бебоците и сега искам да я пусна пак.Но на колко време се разгонват точно ???
Да го "пуснеш"?
Ааааа... wink ..ми тъй кажи де cl)
Ми разгонени са постоянно ,но тъй като не могат да разждат постоянно ....ми някъде напролет и на есен и повярвай ,знам за какво говоря ИМАМ 13 ПАРЧЕТА
Публикувано: 30 April 2007 - 04:49 PM
Публикувано: 30 April 2007 - 06:36 PM
Публикувано: 30 April 2007 - 08:51 PM
Прикачени файлове
-
zizi.jpg (123.55K)
Брой сваляния: 128
Публикувано: 30 April 2007 - 09:06 PM
Еееех трябваше да си взема малко хами ама...и сега ето ,че се запалих по тях !!! b)
ПП:Морските свинчовци честито !!! Не ви хващат кърлежи !!!

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 02 May 2007 - 01:23 PM
но мисля,че ще е опасно пак да го пуснеш при нея докато е с малките,защото мъжките хамстери се бият до смърт

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 02 May 2007 - 04:03 PM

Публикувано: 02 May 2007 - 07:17 PM
Значи днес в училище в коша за боклук имаше мишка (сефте!),ама тоя път беше една мъъничка..
Сички почнаха да викат "Ай дъ йа убиим!" bl) bl)
Ама аз квато съм войнствена r) хванах кофата и тръгна ,значи обиколила съм училището ,а то не е хич малко и трябваше да минавам през задния фход .тъй като отпред има ремонт, та тичах и като се помъкнаха след мен едни малки и едни олигофрен от нашия клас почна да удря кофата отдолу a) и мишлто заподскача вътре l)
аз отидох зад училището и я пуснах мишинката...
Не за пръв път има мишка в училище и то все около мен cl)
Единия път бършех дъската и бръкнах да взема гъбата от кофата с вода ,пък като хванах един огромен мъртъв плъх...не питай!!Другия случай ,когато си седя аз по БГ в стаята и пишем в час и в същото време под вратата (която е очно до мен) мина една мишка ,аз първо я помислих за голяма хлебарка ,защото беше мъничко мишле и после се скри зад един шкав ,а аз се изпищях ,защото първо ми мина под якето ,което беше паднало на пода!!!
Та така...
Ооо днешното мишле беше толкова голямо ,БУКВАЛНО!!
Толкова:
<-------------------------------------------------<< (С ОПАШКАТА !!!)
Публикувано: 02 May 2007 - 08:43 PM
Веднъж ме пита една съученчка ( където я е страх от мухи ) какво ще правя ако видя мишка.Казах,че ще и направя път да мине и да и мине през краката.И тя после само викаше в час - МИШКА !!!

Публикувано: 02 May 2007 - 09:05 PM
Явно във всяко училище има такива случки ,но на мен ми идва малко в повече ,защото все аз трябва да се оправям с мишките били те живи или не cl)
И все около мен!!Да не съм магнит..заа....ъъъ...животни b)
Публикувано: 03 May 2007 - 04:30 PM
ОК, де. За мъжките хамстерчета разбрах, че не трябва да ги събирам с бащата, а женските малки колко големи трябва да станат за да ги събера с бащата, 2 седмици ли ???
Публикувано: 03 May 2007 - 06:33 PM
обикновенни хамстери ли са?
Публикувано: 03 May 2007 - 07:08 PM
Публикувано: 03 May 2007 - 07:39 PM
Ееее ся ко ши гу праа тва новото котило!!!!И ако роди 20 a)