Гризачи
Публикувано: 13 February 2007 - 07:17 PM
Здравейте мустачковци!!!
Вече от 1 година си гледам ангорски хамстер.Истинска аристократка е мойта то се почне едно миене,близане.Голяма е кокона.Ама е и мнооооооооого сладка! w)
Ражадала е веднъж.Бебешоците бяха много мънички и аз не знаех как да се грижа за тях та Изабел ( хамстерката ) си ги отгледа.То аз незнаех,че е bl) bl) бременна.Една сутрин се будя и гледам бебета. bl) После в зоомагазина ми казаха,че сигурно не са я видели то са много хамстери в един аквариум. l) Ама мъниците оживяха и аз ги раздадох. 1super За сега си ги гледат.Мойта хамстерка е и голяма бегълка.Качва се по поилката и излиза.Веднъж като е на вън и сега само си търси начин да излиза.Вече почах всяка вечер да я " разхождам " по леглото. b)
Вече от 1 година си гледам ангорски хамстер.Истинска аристократка е мойта то се почне едно миене,близане.Голяма е кокона.Ама е и мнооооооооого сладка! w)
Ражадала е веднъж.Бебешоците бяха много мънички и аз не знаех как да се грижа за тях та Изабел ( хамстерката ) си ги отгледа.То аз незнаех,че е bl) bl) бременна.Една сутрин се будя и гледам бебета. bl) После в зоомагазина ми казаха,че сигурно не са я видели то са много хамстери в един аквариум. l) Ама мъниците оживяха и аз ги раздадох. 1super За сега си ги гледат.Мойта хамстерка е и голяма бегълка.Качва се по поилката и излиза.Веднъж като е на вън и сега само си търси начин да излиза.Вече почах всяка вечер да я " разхождам " по леглото. b)

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 13 February 2007 - 09:01 PM
Здравейте и от мен!Аз имам зайче - Томи и хамстери -Мишо (мъжки),Кики(женски)
Такааа сега отговарям на един повдигнат въпрос:
Да и при мен малките не оживяваха ,само веднъж ,една събота Кики беше родила две ,едното беше синьо -умряло ,а другото оживя bravoS ,казва се Кроки victoryVVV
Снимки има само на Томи и може би някой ще се възмути ,че и тук я пускам ,ноооооо все пак е тема за гризачи drink
Такааа сега отговарям на един повдигнат въпрос:
Да и при мен малките не оживяваха ,само веднъж ,една събота Кики беше родила две ,едното беше синьо -умряло ,а другото оживя bravoS ,казва се Кроки victoryVVV
Снимки има само на Томи и може би някой ще се възмути ,че и тук я пускам ,ноооооо все пак е тема за гризачи drink
Прикачени файлове
-
DSC00194.JPG (52.2K)
Брой сваляния: 121
Публикувано: 13 February 2007 - 09:14 PM
Пращам снимки на бебетата на Изабел.Съжалявам за лошото им качество.
Прикачени файлове
-
IMAG0004.JPG (233.66K)
Брой сваляния: 140

Публикувано: 13 February 2007 - 10:16 PM
Лошото качество на бебетата или на снимките b) b) (днес ми е ден за шеги)
Извън границите на шегата - много са хубави ,като се има напредвид ,че трудно се снимат такива мъници l) 1super
Извън границите на шегата - много са хубави ,като се има напредвид ,че трудно се снимат такива мъници l) 1super
Публикувано: 14 February 2007 - 04:50 PM
Ето и снимка от мен.На Ричи.Дано ви хареса.
Прикачени файлове
-
S5000461.JPG (423.21K)
Брой сваляния: 142
Публикувано: 14 February 2007 - 07:42 PM
b) Много готина чинчила!!!На мен ми харесват тези животинки ама не мога да си го гледам.Най вече защото няма къде в моята стая. l)

Публикувано: 14 February 2007 - 10:11 PM
Вълничка ,колко е сладкооооооо ,дай да го нагушкам,веднагааа n) cl)
Maggie ,ако то правиш лоши снимки ,аз не знам моите какви са - ужасни
Супер са и снимките и мишинките w)
П.С.- Скоро ще пусна снимки на Томи 1super
Maggie ,ако то правиш лоши снимки ,аз не знам моите какви са - ужасни
Супер са и снимките и мишинките w)
П.С.- Скоро ще пусна снимки на Томи 1super
Публикувано: 23 February 2007 - 02:18 PM
Преди имах 3 китайски мини-мишки, един мини-хамстер (преди около 5 год.) и 2 мини-зайчета. Малките гризачи умряха, но двете зайчета живеят при една моя приятелка ( при мен стояха само седмица s) , котката ми много ги хареса и за тяхно добро трябваше да ги дам).