Гризачи
Публикувано: 04 December 2007 - 08:10 PM
Аз имах мъжки хамстер и му взех женска...как я пуснах в клетката при него така се сбиха и моя го отнесе... :mazohist: :podigravka:.
Публикувано: 05 December 2007 - 09:42 PM
Аз лично нямам идея как става заплождането при тях....тук някой ги беше развъждал...дано да се включи ;) ;D.
Публикувано: 08 December 2007 - 11:41 AM
Аз искам да си взимам зайче за Коледа,четох много за тях и искам за си взема от породата Лъвска грива. Видях ги в един зоомагазин-чисто белички,на 3 месеца,35 лева. А колоко голяма клетка ще трябва за такова зайче? И колко горе-долу струват клетките?
Публикувано: 08 December 2007 - 01:09 PM
15 лв. са стандартните клетки,но нямам представа колко големи стават тези зайчета :blink:.
По-късно ще снимам моята клетка и ще я покажа да видиш за какво става дума ;).
По-късно ще снимам моята клетка и ще я покажа да видиш за какво става дума ;).
Публикувано: 10 December 2007 - 02:53 PM
Цитат
Аз лично нямам идея как става заплождането при тях....тук някой ги беше развъждал...дано да се включи ;) ;D.
Моята беше раждала.Но така си я взех.Мисля,че се разгонват всеки месец но не съм сигурна. :rolleyes:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 10 December 2007 - 08:22 PM
Да,ето...моята клетка е като на tedito.
yani4ka,а къде пишка и ака зайчето...не замърсява ли много в тази клетка,че като гледам има талаш само в единия край,а не ми се вярва то само там да си върши работите ;D.
yani4ka,а къде пишка и ака зайчето...не замърсява ли много в тази клетка,че като гледам има талаш само в единия край,а не ми се вярва то само там да си върши работите ;D.
Публикувано: 10 December 2007 - 09:38 PM
Значи аз зайчето си го взех много набързо.Докато кажа че искам и вече беше в нас.Та тогава взех сравнително малка клетка,защото да си призная не знаех колко голямо ще стане зайчето.Но му беше добре вътре като се има в предвид че постоянно тичаше навън.Преди година и нещо вече имаше нужда от нова клетка и исках нещо което да си струва парите и ако може да е затворена по някакъв начин защото иначе правеше цялата къща в талаш.Тогава след доста разглеждане и избиране се спрях на тази.Перфектна е за размерите му.
milenka_123789456 зайко пишка и ака именно в този край с талаша.Под талаша има специална тоалетна за гризачи като тази за котките.И моя дългоушко нали е много умен си пишка и ака само там.Така че с чистенето нямам проблеми.На който кажа че е свикнал за ден да пишка и ака само там не вярва ама е така :blink:
milenka_123789456 зайко пишка и ака именно в този край с талаша.Под талаша има специална тоалетна за гризачи като тази за котките.И моя дългоушко нали е много умен си пишка и ака само там.Така че с чистенето нямам проблеми.На който кажа че е свикнал за ден да пишка и ака само там не вярва ама е така :blink:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 10 December 2007 - 10:27 PM
Ами избрах си я по каталог от клиниката в която работя.И от там си я поръчах и чаках да ми я донесат от Италия.За цената не мога да кажа със сигурност защото на мен ми я дадаха с отстъпка.Ама ако не се лъжа беше над 50лв.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)