Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#141 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 June 2007 - 01:35 AM

Супер . Като и кажа много ще се зарадва . Вече хлапето все я питало кога ще тръгват за България. Дано да си прекарат страхотно почивният месец там , защото желанието и беше главно да не се разделя с кучето си през ваканцията.

#142 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 06:46 AM

Много интересна и интригуваща тема - поне за мен тази година това живо ме интересува. Не е честно само аз да почивам а пък кучо да си остане в къщи. Вчера направих малко проучване и намерих няколко доста добри оферти, за съжаление са малко повечка на юг, но пък морето е чисто и е хубаво там - става въпрос за Синеморец \вилички за по 15 лева на легло с всички удобства\ и още по на юг в Резово \три частни вили и хотелче, стай с 2+1 легла, разтегаем диван, санитарен възел, тераса, дрор с трева и малки кухненски боксчета и това е само за по 10 лева на легло, в хотелската част още не било определено колко ще е нощувката\ днес остава да ги прозваня и да видя дали няма да е проблем кучо, но не ми се вярва. Снимките на обектите са супер, но дано така се окаже и на място. Приятели ми напомниха, че има и доста змии и трябва да се внимава и с това, но пък съчетанието на море с планина си заслужава, освен това говорим и за почти девствена природа...Когато съм успял да конкретизирам оферта и координати ще ги споделя b)
User's Signature

Качена снимка

#143 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 06:55 AM

Иначе забравих да споделя, че мои приятели при това с немска овчарка почиваха прекрасно в едни чисто нови бунгала със всички удобства на язовир Доспат от страната на Сърница. Там природата е страхотна и има чудесни места за разходки и риболов, освен това язовира е с много плавно, равно дъно, тревата е окосена почти като на голф игрище, хората са много радушни и приемат нормално това, че имаш куче. Става невероятна игра в язовира, камара от къпещи се хора и кучета...Сърница е наблизо и там има някакви места за забавление, наблизо до бунгалата има няколко ресторанта с много прилична кухна. Мен лично там ме смущават само молитвите от джамиите по 5 пъти на ден, но на вторият ден вече може и да не им обръщаш внимание b) b) b) а и ако си достатъчно уморен от игра и емоции няма да имаш сила за това b)
User's Signature

Качена снимка

#144 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2007 - 11:27 PM

Някой може ли да ми даде телефони на управителите на бунгалата на Крайморие, моля...
User's Signature

В приятелството няма породи!

#145 Потребителят е офлайн   Dogo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2007 - 01:25 AM

Потърсете из интернет малко де r) вече всичко се намира, ако някои не може да намери телефони лично ще му потърся 1super

#146 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2007 - 06:05 AM

Наистина в интернет се намира всичко...аз успях да намеря прилични места за почиване в Резово, дори се свързах със собствениците и те нямаха нищо напротив, за това, че ще отидем да летуваме с две големи кучета. Не поставиха предварително никакви изисквания за заплащане на допълнителна такса за кучетата. На местата за почиване има дворчета и са близко до плажа...за сега ще ходим на почивка след 15 юли и ще съобщим опита си b) b) b)
User's Signature

Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2007 - 07:17 AM

Айде на Кранево на изложби, хем ще си починем щем кучетата ще се забавляват... b) b) b)
User's Signature

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2007 - 09:49 AM

Аз може и да намина,но ще съм без кучетата си s)

#149 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2007 - 10:19 AM

Неприятно...аз за първа година ще ходя на летни изложби, но съм чувал много хубави отзиви за тях и надявам се да се убедя тази година лично в това... b) b) b)
А пък и все пак ще закарам куча за първи път на море...любопитно ми е каква ще му е реакцията, освен че ще пробва да го изпие вероятно b) b) b)
User's Signature

Качена снимка

#150 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 August 2007 - 11:35 PM

здравейте,хора!Някой дали знае къде в София можеш да оставиш кучо за 2-3 дни?Нещо като хотелче където да се помагат грижи за него доато те няма.Благодаря! w)

#151 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 August 2007 - 11:56 PM

Питай при bushkata super best

#152 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 04 August 2007 - 08:56 PM

Здравейте, включвам се да споделя и аз малко информация, стига да не е споделяна вече. Сега е сезона на моретата, но на нас ни беше трудно да стигнем чак до там и затова решихме да опитаме на планина. Разбира се с кучето d) Мъжа ми се сети за любима негова хижа, обадихме се и се оказа, че там приемат и с кучета. Хижата се казва Скакавица, близко е до 7-те езера, има река на 200 метра и водопад на 30 мин. Не е много лукса в нея, но пък той не може да замени дните щастие, които се изживяват с тичащо по поляните и хълмчетата куче. Хубавото е, че самите хижари нямат кучета, ние бяхме единствените през повечето време. Наминаха едни хора с овчарка, и един мини шнауцер. Пътеките са приятни за разходки, само до водопада е малко по-стръмно.
На хижа Рилски езера категорично ми заявиха, че кучетата носели зарази и затова в тяхната хижа не допускат с кучета.
Надявам се да съм била полезна с информацията и приятно почиване на всички, на които това им предстои. С куче е най-приятната почивка.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#153 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 12 August 2007 - 05:41 PM

Заминаваме и ние. Тъй като колата ми е на ремонт, няма как, решихме да тръгнем са овтобуса.

Бях приятно учуден, че почти всички фирми за автобусни превози превозват кучета. Специално питах в Етап Адрес, Калея, Груп. Даже ни издодоха и билет за него, за да му важи застраховка по време на пътуването, както при нас, хората.

На билета пише - пътник - куче - Кевин. l)

#154 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 August 2007 - 09:03 PM

Цитат

Заминаваме и ние. Тъй като колата ми е на ремонт, няма как, решихме да тръгнем са овтобуса.

Бях приятно учуден, че почти всички фирми за автобусни превози превозват кучета. Специално питах в Етап Адрес, Калея, Груп. Даже ни издодоха и билет за него, за да му важи застраховка по време на пътуването, както при нас, хората.

На билета пише - пътник - куче - Кевин. l)

Стига , бе bl) oleeee , СУПЕР !!!! victoryVVV Крайно време беше да се съгласят с превозването на кучета . Аз когато питах преди два месеца и категорично ми забраниха и си пътувах тайно с Юрий . Беше дъждовна вечер и даже не ни усетиха , но съвсем по друг начин щях да се чувствам ако си му бях платила билета и беше легално пътуването му .

#155 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 02:25 PM

Да наистина е добре, че вече може да се пътува легално! Това си е направо постижение на фирмите превозвачи. Колкото до билета и застраховката на кучо - нямам думи. Така дето се вика вече може и да попътувате спокойно с любимеца. Развързва ти ръцете да избираш места за посещение. Определено преди пътуването беше една от най-годните части на почивката.... bravoS bravoS bravoS
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   ares_boy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 02:37 PM

Мечтая,когато Арес порасне,един ден да отидем заедно на море!
Може би след година някъде,трябва да се лиша от следващия път
на морето заради моя палавник d) ,но мисля,че си заслужава!!!

#157 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 07:48 AM

Здравейте всички!
Вижте на какво попаднах вчера (веднага се сетих за тази тема) r) :

Обслужване с усмивка
Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
"Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?"
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:
"От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените.
Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта затова, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че Вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл."
"Пилешка супа за душата"

Е, надявам се и в България повече собственици на хотели и други места за почивка да започнат да мислят така! wink
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#158 Потребителят е офлайн   Lubo^^ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 12:56 PM

Цитат

Мечтая,когато Арес порасне,един ден да отидем заедно на море!
Може би след година някъде,трябва да се лиша от следващия път
на морето заради моя палавник d) ,но мисля,че си заслужава!!!

И аз имам хъски, само че моя е на 5 месеца, когато го заведах да му бият последната ваксина ветеринарят ми каза, че ако го водя на море изпускал някакви работи за да изсъхне по-бързо, но само ако е много горещо и ми каза все пак да не го водя на морета, плажове, басейни и подобни. Вярно ли е това?

#159 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 11:26 PM

Здравейте приятели!
Не съм писала тук от...никога ;D и благодарение на bushkata намерих темата(всъщност...той ми прати линк...както и да е)!
Имам кученце от края на декември месец към началото на януари и още от сега планирам къде да отидем на морето...години наред ходим във Варна,познаваме града,имаме приятели и излизаме често,но сега разбирам от братовчедите ми там,че квартири не се предлагали,в които можеш да вземеш кучето си...бунгала във Варна нямало...също така на хотелите имало табелка "Забранено за кучета!"...направо се отчаях...как ще отида в град,който не познавам...как ще се ориентирам и ще ми бъде доста трудно!
Питам всички от тук,които знаят дали ВЪВ ВАРНА има някакви бунгала или квартири,в които мога да отседна заедно със семейството ми,което включва и малкото ми жабче-Бианка!
Всяка година сменяме местата(хотели,квартири,приятели,роднини),но не сме предполагали,че ще ни се наложи да я вземем и няма да има никой вкъщи да я гледа...всъщност...не сме предполагали,че ще я има,ако трябва да бъда честна!

ТА,ИЗВИНЕТЕ ЗА "кратичкия" ПОСТ...НООО...МНОГО ЧУВСТВА БЛИКАТ В МЕН  ^_^
Целувки от мен и Бебзито ми :wub: :wub:

#160 Потребителят е офлайн   Dogo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 January 2008 - 12:49 AM

http://www.sambs.bg/...anin/index.php Най- долу на началната страница има "Тук ще откриете хотели в България, където може  да отседнете заедно със своя домашен любимец!" Успех

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни