С куче на море и планина.
Публикувано: 19 June 2007 - 01:35 AM
Публикувано: 19 June 2007 - 06:46 AM
Публикувано: 19 June 2007 - 06:55 AM
Публикувано: 26 June 2007 - 01:25 AM
Публикувано: 26 June 2007 - 06:05 AM
Публикувано: 06 July 2007 - 10:19 AM
А пък и все пак ще закарам куча за първи път на море...любопитно ми е каква ще му е реакцията, освен че ще пробва да го изпие вероятно b) b) b)
Публикувано: 04 August 2007 - 08:56 PM
На хижа Рилски езера категорично ми заявиха, че кучетата носели зарази и затова в тяхната хижа не допускат с кучета.
Надявам се да съм била полезна с информацията и приятно почиване на всички, на които това им предстои. С куче е най-приятната почивка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 12 August 2007 - 05:41 PM
Бях приятно учуден, че почти всички фирми за автобусни превози превозват кучета. Специално питах в Етап Адрес, Калея, Груп. Даже ни издодоха и билет за него, за да му важи застраховка по време на пътуването, както при нас, хората.
На билета пише - пътник - куче - Кевин. l)
Публикувано: 12 August 2007 - 09:03 PM
Цитат
Бях приятно учуден, че почти всички фирми за автобусни превози превозват кучета. Специално питах в Етап Адрес, Калея, Груп. Даже ни издодоха и билет за него, за да му важи застраховка по време на пътуването, както при нас, хората.
На билета пише - пътник - куче - Кевин. l)
Стига , бе bl) oleeee , СУПЕР !!!! victoryVVV Крайно време беше да се съгласят с превозването на кучета . Аз когато питах преди два месеца и категорично ми забраниха и си пътувах тайно с Юрий . Беше дъждовна вечер и даже не ни усетиха , но съвсем по друг начин щях да се чувствам ако си му бях платила билета и беше легално пътуването му .
Публикувано: 13 August 2007 - 02:25 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 07:48 AM
Вижте на какво попаднах вчера (веднага се сетих за тази тема) r) :
Обслужване с усмивка
Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
"Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?"
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:
"От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените.
Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта затова, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че Вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл."
"Пилешка супа за душата"
Е, надявам се и в България повече собственици на хотели и други места за почивка да започнат да мислят така! wink

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 22 August 2007 - 12:56 PM
Цитат
Може би след година някъде,трябва да се лиша от следващия път
на морето заради моя палавник d) ,но мисля,че си заслужава!!!
И аз имам хъски, само че моя е на 5 месеца, когато го заведах да му бият последната ваксина ветеринарят ми каза, че ако го водя на море изпускал някакви работи за да изсъхне по-бързо, но само ако е много горещо и ми каза все пак да не го водя на морета, плажове, басейни и подобни. Вярно ли е това?
Публикувано: 22 January 2008 - 11:26 PM
Не съм писала тук от...никога ;D и благодарение на bushkata намерих темата(всъщност...той ми прати линк...както и да е)!
Имам кученце от края на декември месец към началото на януари и още от сега планирам къде да отидем на морето...години наред ходим във Варна,познаваме града,имаме приятели и излизаме често,но сега разбирам от братовчедите ми там,че квартири не се предлагали,в които можеш да вземеш кучето си...бунгала във Варна нямало...също така на хотелите имало табелка "Забранено за кучета!"...направо се отчаях...как ще отида в град,който не познавам...как ще се ориентирам и ще ми бъде доста трудно!
Питам всички от тук,които знаят дали ВЪВ ВАРНА има някакви бунгала или квартири,в които мога да отседна заедно със семейството ми,което включва и малкото ми жабче-Бианка!
Всяка година сменяме местата(хотели,квартири,приятели,роднини),но не сме предполагали,че ще ни се наложи да я вземем и няма да има никой вкъщи да я гледа...всъщност...не сме предполагали,че ще я има,ако трябва да бъда честна!
ТА,ИЗВИНЕТЕ ЗА "кратичкия" ПОСТ...НООО...МНОГО ЧУВСТВА БЛИКАТ В МЕН ^_^
Целувки от мен и Бебзито ми :wub: :wub:
Публикувано: 23 January 2008 - 12:49 AM