С куче на море и планина.
Публикувано: 16 April 2008 - 09:24 PM
Публикувано: 16 April 2008 - 09:39 PM
Цитат
Тъй като темата не е само за морето, искам да попитам на Ченге знаете ли дали има шанс да взема кучето си с мене ?
Публикувано: 16 April 2008 - 09:39 PM

Публикувано: 17 April 2008 - 06:20 PM
Цитат
Аз просто показах снимки,ако си имал мен предвид bobb !Съжелявам ако не съм разбрала!! :blink:
Публикувано: 17 April 2008 - 08:02 PM
Цитат
А добре,няма проблем просто така реших.Извинявай пак за неточноста! :blink:
Публикувано: 08 May 2008 - 09:56 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 June 2008 - 10:41 PM
Повод - идва сезона на отпуските, и за всички "кучкари" изскача въпроса - "А пускат ли там с куче?"
Е, поне ние си избирахме място за летуване по този принцип - като условие "необходимо, но не достатъчно". Защото все пак всеки си има и собствени изисквания освен това да е там с домашниа си любимец...
С една дума - в ТОЗИ сайт си намерихме местенце, където да ни посрещнат радушно заедно с четириногия ни член на семейството!
В представянето на хотелите, вилите, къщите за гости и пр. има отметка - "Пребиваването на домашни любимци е позволено", та да не си губим времето да звъним на такива, дето не допускат кучета на територията си. Е, те ще си останат без нас! :blink:
Само пример - ПРИМЕР за кучелюбиви хазяи
:blink:
Е, ние си искарахме чудесно три дни при нашите хазяи , само времето ни изигра гнусен номер - заваля и не се сещаше да спре! :'(
Но иначе си беше супер - кучо си поплува, потича, полудува... Ние пък се разходихме, погледахме, хапнахме и пийнахме... :blink:
Малко снимки за доказателство има в ГАЛЕРИЯТА ми.
ПП За риболовците - не вярвайте сляпо на рекламата! За избраната от нас къща със стаи за почиващи пишеше "Риболов" - ДА, но на въдиците се хванаха само вредни и несъедобни "слънчаци"! За радост на кучето - игра си с тях на брега и се забавляваше чудесно!
Е, тиганите за пържене на риба така и не ги извадихме...
:'(
Но кученцето беше щастливо - къде е видяло такова тичане! Сега хърка непробудно! ;D
Поздрави на всички "планинари" от Линда - среден немски шпиц, луд фен на плуването, тичането и приключенията!

Оставам в очакване продължение на темата от любителите на почивка на планина! :blink: Къде почивате на планина с вашите кучовци?
Някоя идея няма да е излишна. Защото три дена почивка - че това почивка ли е? ;)
Та къде ще ходим това лято? :blink:
Публикувано: 08 June 2008 - 08:57 PM
на 1та снимка-Това малкото не съм аз ;D
на 2та-това едно от селцата на острова ,ние сме в друго ,където има само еднакви къщи.Не е някакъв лукс.Самият остров един от най добрите в европа са сърф,защото понякога духат супер силни ветрове,но вълни няма.Най добре е да се ходи средата на юни ,когато не е много горещо и все още не спира водата,защото почти цяло лято не вали
Публикувано: 08 June 2008 - 09:54 PM
Цитат
Я разкажи повече за този остров, че ми стана интересно?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 08 June 2008 - 10:17 PM

Публикувано: 08 June 2008 - 10:34 PM
Публикувано: 09 June 2008 - 02:44 PM

Публикувано: 12 June 2008 - 02:25 PM
Цитат
Хора, искам да ви питам, знаете ли някое хубаво местенце около или в Созопол?
Ние с Джаки се върнахем в неделя от Градина. На 6 км. от Созопол е, а по панорамния път дори по-малко, някои освен с колела ходеха и пеш. Плажната ивица е невероятна, километри плаж. Бяхме в бунгало на 15м. от плажа. Почти всяка каравана е с куче и хората са много толерантни към дом. любимци. Никой не те гледа накриво и не ти прави забележка, щур купон за кучетата. Джаки е на 4м., но я пускахме на воля, играеше с всички кучета, даже и с тамошните бездомни. Бързо се опознаваш с всички и ако кучето ти драсне, ти казват къде са го видели или ти го водят. Слава богу с нашата нямахме проблем. Единственият проблем бяха кърлежите, буквално нищо не помага, но ако го проверяваш всеки ден всичко е ОК. В Черноморец на 2 км. има ветринарен кабинет. Абе райско направо. Пускам 2 снимки. Поздрави от нас.