Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#151 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 August 2007 - 11:56 PM

Питай при bushkata super best

#152 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 04 August 2007 - 08:56 PM

Здравейте, включвам се да споделя и аз малко информация, стига да не е споделяна вече. Сега е сезона на моретата, но на нас ни беше трудно да стигнем чак до там и затова решихме да опитаме на планина. Разбира се с кучето d) Мъжа ми се сети за любима негова хижа, обадихме се и се оказа, че там приемат и с кучета. Хижата се казва Скакавица, близко е до 7-те езера, има река на 200 метра и водопад на 30 мин. Не е много лукса в нея, но пък той не може да замени дните щастие, които се изживяват с тичащо по поляните и хълмчетата куче. Хубавото е, че самите хижари нямат кучета, ние бяхме единствените през повечето време. Наминаха едни хора с овчарка, и един мини шнауцер. Пътеките са приятни за разходки, само до водопада е малко по-стръмно.
На хижа Рилски езера категорично ми заявиха, че кучетата носели зарази и затова в тяхната хижа не допускат с кучета.
Надявам се да съм била полезна с информацията и приятно почиване на всички, на които това им предстои. С куче е най-приятната почивка.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#153 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 12 August 2007 - 05:41 PM

Заминаваме и ние. Тъй като колата ми е на ремонт, няма как, решихме да тръгнем са овтобуса.

Бях приятно учуден, че почти всички фирми за автобусни превози превозват кучета. Специално питах в Етап Адрес, Калея, Груп. Даже ни издодоха и билет за него, за да му важи застраховка по време на пътуването, както при нас, хората.

На билета пише - пътник - куче - Кевин. l)

#154 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 August 2007 - 09:03 PM

Цитат

Заминаваме и ние. Тъй като колата ми е на ремонт, няма как, решихме да тръгнем са овтобуса.

Бях приятно учуден, че почти всички фирми за автобусни превози превозват кучета. Специално питах в Етап Адрес, Калея, Груп. Даже ни издодоха и билет за него, за да му важи застраховка по време на пътуването, както при нас, хората.

На билета пише - пътник - куче - Кевин. l)

Стига , бе bl) oleeee , СУПЕР !!!! victoryVVV Крайно време беше да се съгласят с превозването на кучета . Аз когато питах преди два месеца и категорично ми забраниха и си пътувах тайно с Юрий . Беше дъждовна вечер и даже не ни усетиха , но съвсем по друг начин щях да се чувствам ако си му бях платила билета и беше легално пътуването му .

#155 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 02:25 PM

Да наистина е добре, че вече може да се пътува легално! Това си е направо постижение на фирмите превозвачи. Колкото до билета и застраховката на кучо - нямам думи. Така дето се вика вече може и да попътувате спокойно с любимеца. Развързва ти ръцете да избираш места за посещение. Определено преди пътуването беше една от най-годните части на почивката.... bravoS bravoS bravoS
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   ares_boy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 02:37 PM

Мечтая,когато Арес порасне,един ден да отидем заедно на море!
Може би след година някъде,трябва да се лиша от следващия път
на морето заради моя палавник d) ,но мисля,че си заслужава!!!

#157 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 07:48 AM

Здравейте всички!
Вижте на какво попаднах вчера (веднага се сетих за тази тема) r) :

Обслужване с усмивка
Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
"Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?"
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:
"От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените.
Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта затова, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че Вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл."
"Пилешка супа за душата"

Е, надявам се и в България повече собственици на хотели и други места за почивка да започнат да мислят така! wink
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#158 Потребителят е офлайн   Lubo^^ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 12:56 PM

Цитат

Мечтая,когато Арес порасне,един ден да отидем заедно на море!
Може би след година някъде,трябва да се лиша от следващия път
на морето заради моя палавник d) ,но мисля,че си заслужава!!!

И аз имам хъски, само че моя е на 5 месеца, когато го заведах да му бият последната ваксина ветеринарят ми каза, че ако го водя на море изпускал някакви работи за да изсъхне по-бързо, но само ако е много горещо и ми каза все пак да не го водя на морета, плажове, басейни и подобни. Вярно ли е това?

#159 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 11:26 PM

Здравейте приятели!
Не съм писала тук от...никога ;D и благодарение на bushkata намерих темата(всъщност...той ми прати линк...както и да е)!
Имам кученце от края на декември месец към началото на януари и още от сега планирам къде да отидем на морето...години наред ходим във Варна,познаваме града,имаме приятели и излизаме често,но сега разбирам от братовчедите ми там,че квартири не се предлагали,в които можеш да вземеш кучето си...бунгала във Варна нямало...също така на хотелите имало табелка "Забранено за кучета!"...направо се отчаях...как ще отида в град,който не познавам...как ще се ориентирам и ще ми бъде доста трудно!
Питам всички от тук,които знаят дали ВЪВ ВАРНА има някакви бунгала или квартири,в които мога да отседна заедно със семейството ми,което включва и малкото ми жабче-Бианка!
Всяка година сменяме местата(хотели,квартири,приятели,роднини),но не сме предполагали,че ще ни се наложи да я вземем и няма да има никой вкъщи да я гледа...всъщност...не сме предполагали,че ще я има,ако трябва да бъда честна!

ТА,ИЗВИНЕТЕ ЗА "кратичкия" ПОСТ...НООО...МНОГО ЧУВСТВА БЛИКАТ В МЕН  ^_^
Целувки от мен и Бебзито ми :wub: :wub:

#160 Потребителят е офлайн   Dogo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 January 2008 - 12:49 AM

http://www.sambs.bg/...anin/index.php

#161 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 January 2008 - 01:22 AM

Цитат

Здравейте приятели!
Не съм писала тук от...никога ;D и благодарение на bushkata намерих темата(всъщност...той ми прати линк...както и да е)!
Имам кученце от края на декември месец към началото на януари и още от сега планирам къде да отидем на морето...години наред ходим във Варна,познаваме града,имаме приятели и излизаме често,но сега разбирам от братовчедите ми там,че квартири не се предлагали,в които можеш да вземеш кучето си...бунгала във Варна нямало...също така на хотелите имало табелка "Забранено за кучета!"...направо се отчаях...как ще отида в град,който не познавам...как ще се ориентирам и ще ми бъде доста трудно!
Питам всички от тук,които знаят дали ВЪВ ВАРНА има някакви бунгала или квартири,в които мога да отседна заедно със семейството ми,което включва и малкото ми жабче-Бианка!
Всяка година сменяме местата(хотели,квартири,приятели,роднини),но не сме предполагали,че ще ни се наложи да я вземем и няма да има никой вкъщи да я гледа...всъщност...не сме предполагали,че ще я има,ако трябва да бъда честна!

ТА,ИЗВИНЕТЕ ЗА "кратичкия" ПОСТ...НООО...МНОГО ЧУВСТВА БЛИКАТ В МЕН  ^_^
Целувки от мен и Бебзито ми :wub: :wub:
  Хотел Джоя - кв. Галата и собствениците и персонала са готини и обичат кучета
User's Signature

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   radika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2008 - 03:11 PM

Ние вече втора година ходим на Камчия. В никой от къмпингите (Рай, Камчия, Романтика) на северната страна  на плажа не ни направиха спънки от това, че сме с куче, и то голямо.  ;)
Морето е съвсем близко, плажа е голям; мястото е на 15 мин път с кола от Варна. Страхотно място, сутрин се разхождаме с кучето в гората, после будим останалите (поспаливци!  :-) и отиваме на плаж.

Плажа:
Качена снимка Качена снимка

Плажуващи:
Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#163 Потребителят е офлайн   vbn28 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 04:41 PM

Да дам и аз малко информация, която може да ви е полезна това лято - данните ми са от миналата година. В курортен комплекс Русалка в никакъв случай не пускат с кучета, евентуално може при добро желание от страна на рецепционистката и то ако е джобен размер, защото собствениците семейство Баневи не обичали кучета :rolleyes:. Миналата година не ни пуснаха с кученце на 50 дни,иначе в Албена ни казаха  , че Управителния Съвет е приел наредба, отнасяща се за целия курорт, че във всеки хотел може да се настани куче срещу заплащане, което е заради това, че камериерката има повече за чистене - на нас ни взеха по 10 лв на вечер. Също така ни пуснаха и в един хотел в Несебър, който гледам, че го няма в горе подадения сайт - казва се Св Никола в стария град - хората просто бяха махнали килимите в стаята ни и нямаше никакви проблеми и не са ни искали допълнително пари. Мислим пак да отидем тази година, дано само малчо да е послушен.

#164 Потребителят е офлайн   Saphire Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 January 2008 - 02:56 PM

Здравейте малко се притеснявам да заведа кучо на море  ;D доста е див на 4 месеца е а и май му става лошо в колата някакви идеи как да преодолеем това трябва да е кротък за да дойде на море а за това с колата не знам какво да правя също.Още е рано за морето и все пак какво ще ме посъветвате къде мога да отида да няма много мебели ;D кучаран НОК :blink:
User's Signature

Качена снимка

#165 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 11:10 AM

[quote author=radika link=topic=1044.msg334205#msg334205 date=1201353115]
Ние вече втора година ходим на Камчия. В никой от къмпингите (Рай, Камчия, Романтика) на северната страна  на плажа не ни направиха спънки от това, че сме с куче, и то голямо.  ;)

Радика, вижда ми се много хубаво място за кучета. Ние сме с едро младо куче, което много обича да се радва на хората и понякога ги плаши. Как са разположени бунгалата на Камчия, има ли възможност кучо да си играе и навън, а не да стои все вътре? Как са бунгалата вътре, надявам се, че не са така мизерни, както т.н. луксозни бунгала в къмпинг "Градина" ;D

#166 Потребителят е офлайн   radika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 01:32 AM

Цитат

Радика, вижда ми се много хубаво място за кучета. Ние сме с едро младо куче, което много обича да се радва на хората и понякога ги плаши. Как са разположени бунгалата на Камчия, има ли възможност кучо да си играе и навън, а не да стои все вътре? Как са бунгалата вътре, надявам се, че не са така мизерни, както т.н. луксозни бунгала в къмпинг "Градина" ;D

Ами съжалявам, че нямам хубава снимка от бунгалата. Ние бяхме в къмпинг "Рай", във финланските вили, в неактивен сезон, не беше натоварено, имаше и други кучета (доберман и едно мъниче, не мога да се сетя каква порода беше, защото не си играхме с него). Бунгалото е с веранда и кучо се излежаваше постоянно там, прибираше се само да спинка.
Самите бунгала са чисти, на два етажа, долу има санитарен възел, кухничка със всичко необходимо и голяма стая с обособена трапезария и кът за отдих. На втория етах - две спални. Първата година ни струваше 30 лв на вечер цялото бунгало, а втората - 40 лв. (арендаторите бяха други). Не знам телефони, защото ходим без предварителна заявка. Избираме на място.

P.S. На снимката се вижда, че и на плажа имаше кучета, намерихме си приятелка, черна лабрадорка, с която падна голяма игра.

#167 Потребителят е офлайн   Heltah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2008 - 05:20 PM

Нямате представа, всъщност навярно имате де, колко много ми помага тази тема:) Моят куч е на почти четири месеца, така че лятото ще е негово... Прочетох почти всичко и даже съм си набелязала някои работи по морето вече. Остава само да го науча да не се блъска в хората и въобще да ги зачита, че нещо много не му дреме:)

#168 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 12:08 PM

ЕЕЕхххххх... Само да имахме кола...
User's Signature

#169 Потребителят е офлайн   roop Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2008 - 06:04 PM

Само да дойде лятото  и отиваме на море :yahoo: обаче ще вземем и Арис.Просто незнам каква игра ще падне :yahoo:

#170 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 05:36 PM

Много ми се ходи на море,ама толкова много....... :Танц:

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10