Цитат
Не съм писала тук от...никога ;D и благодарение на bushkata намерих темата(всъщност...той ми прати линк...както и да е)!
Имам кученце от края на декември месец към началото на януари и още от сега планирам къде да отидем на морето...години наред ходим във Варна,познаваме града,имаме приятели и излизаме често,но сега разбирам от братовчедите ми там,че квартири не се предлагали,в които можеш да вземеш кучето си...бунгала във Варна нямало...също така на хотелите имало табелка "Забранено за кучета!"...направо се отчаях...как ще отида в град,който не познавам...как ще се ориентирам и ще ми бъде доста трудно!
Питам всички от тук,които знаят дали ВЪВ ВАРНА има някакви бунгала или квартири,в които мога да отседна заедно със семейството ми,което включва и малкото ми жабче-Бианка!
Всяка година сменяме местата(хотели,квартири,приятели,роднини),но не сме предполагали,че ще ни се наложи да я вземем и няма да има никой вкъщи да я гледа...всъщност...не сме предполагали,че ще я има,ако трябва да бъда честна!
ТА,ИЗВИНЕТЕ ЗА "кратичкия" ПОСТ...НООО...МНОГО ЧУВСТВА БЛИКАТ В МЕН ^_^
Целувки от мен и Бебзито ми :wub: :wub: